Manager HR Recruitment | YouConnect

Full Time
permanent
Gent
Berchem
Brussel
YouConnect: dat is een team van 20-tal gedreven medewerkers met één gemeenschappelijk doel: het verbinden van HR-experts en juristen met een job waarin ze kunnen uitblinken. Samen vormen zij een nichekantoor gespecialiseerd in interim management en in werving & selectie, met focus op HR, compliance & legal professionals. Deze groei maakt plaats voor een nieuwe collega, die onze business line HR Search verder uitbreidt, versterkt en leidt. Zoek jij een aangename werkomgeving in een wendbaar, positief team dat de klemtoon legt op kwaliteit?

YouConnect’s aanbod

 • Een functie in een eigenzinnig, jong bedrijf dat sinds haar oprichting 10 jaar geleden het verschil maakt in de markt, en een stevige fundering heeft.
 • Een veelzijdige rol in een ondernemend team. Er wordt tijd gemaakt voor persoonlijke ontwikkeling en interessante opleidingen.
 • Werken in rekrutering is best pittig, dat is geen geheim. Je krijgt bij ons wel autonomie en flexibiliteit in de uitvoering van de job, en we houden de vinger aan de pols wat betreft welbevinden.
 • Jouw collega’s zijn professionele vakmensen die je daadwerkelijk zullen ondersteunen. Anderzijds leren wij ook graag van jou en bespreken we geregeld dossiers om elke klant de beste oplossing te kunnen bieden, ook die keer dat het misschien wat moeilijker gaat.
 • YouConnect werkt met een hart voor de maatschappij. Zo begeleiden we jaarlijks kosteloos een aantal jongeren intensief naar hun eerste job en dragen we bij aan een aantal goede doelen die zorgvuldig worden uitgekozen. Ook jij zal actief kunnen participeren in projecten die jou nauw aan het hart liggen.
 • Toegang tot een breed en interessant bedrijven- en kandidatennetwerk.
 • Een goede verloning en interessante extralegale voordelen


Jouw nieuwe job

Je bent gepassioneerd door Search en Headhunting en wil graag de volgende stap in je loopbaan zetten. Je zet je schouders onder de ontwikkeling van de HR search-business line. Zo zal je actief werken op business development, op de uitbreiding van je team en voer je searches uit voor bedrijven die op zoek zijn naar executives in HR, naar HR-generalisten of experts.

 • Business Development: Je houdt ervan lange-termijnrelaties op te bouwen en te onderhouden met kandidaten en bedrijven. Je werkt een commercieel plan uit waarbij je inzet l op de acquisitie van nieuwe klanten als op het behoud en de uitbreiding van de samenwerking met ons klantenbestand. Het ontwikkelen van de HR-search activiteiten maakt een belangrijk onderdeel uit van je functie. Je bent dan ook alert voor opportuniteiten en volgt die op de juiste manier op. Je houdt de vinger aan de pols voor deelname aan interessante netwerk-activiteiten en zet YouConnect professioneel op de kaart. Je krijgt de mogelijkheid je eigen team te bouwen door bijkomende consultants aan te werven die jij coacht en ontwikkelt.
 • Werving & Selectie: je houdt van het vak en je beheerst het goed. Aan de hand van goed voorbereide intake meetings capteer je alle informatie om een juist begrip te krijgen van de uitdagingen van het bedrijf waarvoor je werkt. Je krijgt het ideale profiel perfect in de vingers. Je organiseert de juiste acties om dé kandidaat te kunnen voorstellen. Je werkt goed samen met onze Talent Researchers die gericht voor jou aan de slag gaan, en vult de resultaten aan met passende kandidaten die je spot in je eigen netwerk. Je informeert, begeleidt en adviseert de kandidaten. Je voert kwalitatief sterke interviews uit. Je durft kritisch te zijn maar gaat steeds respectvol met iedereen om. Je rapporteert overzichtelijk en professioneel en houdt de vinger aan de pols bij je klant zowel als bij je kandidaten. Ook na de start van de nieuwe medewerker zorg je voor een vlekkeloze opvolging bij het bedrijf en bij de pas gestarte professional.
 • Je breidt je team uit met nieuwe collega’s. Die zijn net als jij professioneel & klantgericht en gedreven om de juiste kandidaat voor te stellen aan onze opdrachtgevers. Je houdt ervan je medewerkers verder op te leiden, hen te laten ontwikkelen en je expertise met hen te delen. Als Manager HR Recruitment verdeel je de verschillende opdrachten, volg je de lopende searches op en prioritiseer je de te nemen acties. Je bent een geboren coach met wie het fijn samenwerken is.


Herken je jezelf hierin?

Hoewel attitude en persoonlijkheid belangrijker zijn dan de jaren op de teller verwachten we een minimum van 5 jaar ervaring in Talent Acquisition. Deze ervaring heb je opgebouwd als consultant in een HR –dienstenbedrijf of als interne Talent Acquisition Specialist.

 • Je wilt graag in een omgeving terecht komen die jouw verdere ontwikkeling stimuleert terwijl je zelf ook graag collega’s coacht.
 • Je bent een goede luisteraar met een oprechte interesse in de noden, passies en ambities van je gesprekspartners.
 • Je begrijpt dat het opnemen van commercieel werk een belangrijk element is voor je team.
 • Je bouwt dit dan ook standaard in, in je weekplanning en werkt gericht aan de objectieven van jou, je team en YouConnect.

Daarnaast ben of heb je: 

 • Resultaatgericht, een doorzetter en gericht op het behalen van kwalitatieve resultaten: dat zijn geen loze woorden;
 • Positief ingesteld: je bent een optimist;
 • Je draagt integriteit, respect en discretie hoog in het vaandel. Daar staan we immers voor in al onze samenwerkingen met kandidaten en bedrijven;
 • Je spreekt en schrijft perfect Nederlands. Als je daarbij ook professioneel kan communiceren in het Frans heb je een stevig voetje voor.


Wie zijn
wij

YouConnect: dat is een team van 20-tal gedreven medewerkers met één gemeenschappelijk doel: het verbinden van HR-experts en juristen met een job waarin ze kunnen uitblinken. Samen vormen zij een nichekantoor gespecialiseerd in interim management en in werving & selectie, met focus op HR, compliance & legal professionals. Samen met onze klanten staan we voor pittige uitdagingen in de zoektocht naar talent. We werken grondig aan elke opdracht om de kwaliteit te bieden waar we voor staan, wat goede resultaten geeft en een groeiend portfolio aan bedrijven.

Deze groei maakt plaats voor een nieuwe collega, die onze business line HR Search verder uitbreidt, versterkt en leidt. De lat ligt best hoog. Door onze aanpak, het vakmanschap waarmee we werken en de waarden die we hanteren.
Zoek jij een aangename werkomgeving in een wendbaar, positief team dat de klemtoon legt op kwaliteit? Lees verder – jij bent misschien wel onze gedroomde nieuwe collega!

Zo, nu weet je al heel wat meer! En…zelfs al kan je niet alle vinkjes zetten die we beschreven in ons droomprofiel dan is het toch zinvol te reageren. YouConnect staat voor een stevige groei en de kans is groot dat we een andere rol hebben die interessant is voor jou!

Zullen we even met elkaar praten? Dat kan in ons kantoor van Gent, Berchem of Brussel. We ontvangen je waar dit voor jou het beste past. Ook de uitvoering van de job kan op één van deze drie locaties en deels van bij je thuis. Alle werkplekken zijn gekozen met het oog op een goede bereikbaarheid met trein en/of tram. En, het mag gezegd, het zijn prachtige kantoren om te werken!

Let’s Connect!
Voor meer informatie, contacteer Marie Van Volcem via e-mail marie.vanvolcem.ext@youconnect.be of bel +32 476 89 09 12.

share this job:

Consultant

74ccfaf3 a9dd 4d34 aadf cd2e4e16510b
+32 476 89 09 12 email hidden; JavaScript is required

Apply for this job

Bestandstypes (doc, docx, pdf) tot 5MB

Interesting too!

Discover for yourself that YouConnect is a great place to work!

YouConnect nv


T +32 2 612 80 85
connect@youconnect.be
BE 0521.697.672

Brussels office

Silversquare North
Boulevard Roi Albert II 4 - 1000 Brussels

Antwerp office

MeetDistrict The Link
Posthofbrug 6/8 - 2600 Antwerp

Ghent office

Main office
Nederkouter 124 - 9000 Ghent

Corporate headquarters

Burotel
Rue du Congrès 35 - 1000 Brussels

made by
check out your favourite jobs