International HR Officer | Tree Energy Solutions

Full Time
permanent
Zaventem
Tree Energy Solutions is een opwindende en snelgroeiende start-up met als objectief de wereld van energie te doen kantelen. Zij zijn gedreven om de wereldwijde uitstoot van energie substantieel te verminderen. Hun tweejarig bestaan vieren ze reeds met 140 (internationale) werknemers die gepassioneerd samenwerken aan een groenere toekomst.

Wat biedt Tree Energy Solutions jou?

 • Een gevarieerd takenpakket waardoor elke dag er helemaal anders uit zal zien;
 • Werken in een ambitieuze scale-up en de dynamische, wendbare omgeving die daarmee gepaard gaat en waar waarden als autonomie, ondernemerschap en leergierigheid hoog in het vaandel gedragen worden;
 • De kans om deel uit te maken van een gepassioneerd team dat werkt aan een duurzame, ware energie-revolutie;
 • De mogelijkheid om mee te groeien met TES en je stempel te drukken op de organisatie;
 • De kans om te proeven van alle aspecten van HR en mee te werken aan uitdagende HR-projecten;
 • Een vast contract van onbepaalde duur, flexibele uren in een 39-uren werkweek gecombineerd met thuiswerkmogelijkheden en 6 weken vakantie;
 • Een marktconform salaris, aangevuld met mooie extralegale voordelen.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Als International HR Officer ben jij het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers voor wat betreft alle HR-gerelateerde vragen. Dankzij het boeiende takenpakket houd je met de glimlach vele bordjes in de lucht in deze fast-paced omgeving.

 • Je verzorgt de employee life cycle van de Belgische en internationale medewerkers. Zo zorg je o.a. voor het opstellen van offer letters en contracten, voor een vlotte onboarding van nieuwe medewerkers, het afwezigheidsbeheer, de overplaatsingen en de eventuele offboardings. Ook zorg je voor een nauwkeurige administratie voorafgaand aan de onboarding.
 • Voor de Belgische bedienden bereid je de salarisadministratie voor en zie je toe op een correcte opvolging van de internationale payroll-partners.
 • Je ondersteunt en assisteert bij de implementatie van diverse HR-projecten. Je werkt met plezier in excel, wat weinig geheimen voor je heeft, en bent comfortabel met data. Support bieden op internationale compensation en benefits-vraagstukken, of andere data gedreven projecten motiveert je.
 • Je beheert het wagenpark van de Belgische werknemers en beantwoordt de bijkomende vragen hierrond.
 • Je voert HR-gerelateerde gegevens in en houdt deze up-to-date (zoals database van werknemersgegevens, contracten, documentatie). Je zorgt voor de nauwkeurigheid van informatie en belangrijke wijzigingen indien nodig, rekening houdend met de gestelde deadline. Je genereert ook HR-rapporten en analyses.
 • Je rapporteert aan de International HR Manager en werkt nauw samen met de recruiter bij TES.

Herken je jezelf hierin?

 • Je beschikt over een bachelordiploma en/of een gelijkwaardige werkervaring op het gebied van Human Resources. Met een masterdiploma heb je nog een streepje voor. Je diploma vul je aan met een stevige dosis wendbaarheid en enthousiasme.
 • Je hebt minstens 3 jaar ervaring in HR en hebt kennis van de Belgische sociale wetgeving.
 • Je bent leergierig en autonoom en schrikt er niet voor terug om in de dynamische structuur van Tree Energy Solutions je weg te zoeken.
 • Je haalt je energie uit werken in een gepassioneerde en ambitieuze omgeving. Hierdoor werk je ook graag in de unieke wereld van scale-ups. Sterker nog, dit is helemaal je ding.
 • Je deinst er niet voor terug om eigen initiatieven voor te leggen aan het HR-team om zo de HR-ondersteuning van Tree Energy Solutions te verbeteren.
 • Flexibiliteit is jouw sterkte en een dag die helemaal anders eindigt dan hoe die begon motiveert je.
 • Je beheerst het Nederlands en Engels uitstekend. Idealiter heb je nog andere talen in je rugzak.

Onze klant

Tree Energy Solutions kan niet anders omschreven worden dan ambitieus. Ze hebben als doel de grootste leverancier van groene energie voor de industrie te worden. Met hun ambitie gaat dan ook een sterke en internationale groei gepaard. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zaventem en recent werden er nieuwe afdelingen geopend.

Met steun van de Duitse overheid bouwt Tree Energy Solutions een onshore terminal die groene energie zal importeren, opslaan en distribueren die in 2027 operationeel zal zijn. Zij zijn terecht fier op deze Green Energy Hub. Daarnaast werden er productiefaciliteiten in Houston en Abu Dhabi waar groene stroom wordt opgewekt via zonne- en windenergie.

Interesse?

Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Bosteels voor meer informatie. Dit kan via mail: sarah.bosteels@youconnect.be of op het nummer: +32 471 56 91 26

Wanneer je solliciteert, bewaren we jouw CV en alle persoonsgegevens die je opgeeft in onze databank in overeenstemming met onze privacy notice.

Deze vacature loopt in exclusieve samenwerking met YouConnect, Partners for legal & HR talent.

share this job:

Consultant

IMG 5587
+32 484 16 65 87 email hidden; JavaScript is required

Apply for this job

Bestandstypes (doc, docx, pdf) tot 5MB

Interesting too!

Discover for yourself that YouConnect is a great place to work!

YouConnect nv


T +32 2 612 80 85
connect@youconnect.be
BE 0521.697.672

Brussels office

Silversquare North
Boulevard Roi Albert II 4 - 1000 Brussels

Antwerp office

MeetDistrict The Link
Posthofbrug 6/8 - 2600 Antwerp

Ghent office

Main office
Nederkouter 124 - 9000 Ghent

Corporate headquarters

Burotel
Rue du Congrès 35 - 1000 Brussels

made by
check out your favourite jobs