Senior HR Advisor | Action

Full Time
permanent
Asse
Action is een snelgroeiende, internationale non-food discounter met een bijzonder succesvol en eenvoudig bedrijfsmodel actief in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Tsjechië, Italië, Spanje en Slowakije.Het merk onderscheidt zich door “verrassing” en staat bekend om zijn betaalbare alledaagse producten. Dat trekt elke dag meer klanten aan. Action biedt meer dan 6.000 verschillende artikelen aan in hun winkels, met elke week meer dan 150 nieuwe producten: zowel A-merken als huismerkproducten. Ondanks de lage prijzen doet Action geen concessies aan de kwaliteit van haar producten. Kwaliteit, duurzaamheid en transparantie staan centraal. In België heeft Action sedert de start in 2005 al meer dan 200 winkels geopend en het bedrijf zet haar expansie verder. Om het succesvolle team van Action aan te vullen en HR verder te ontwikkelen zijn we op zoek naar een Senior HR Advisor België.

  • Je zal deel uitmaken van een dynamische, positieve en succesvolle omgeving, waar je een prominente positie krijgt met de mogelijkheid actief bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van je teamleden.
  • Je krijgt een belangrijke cöordinerende rol met een significante impact op de bedrijfsvoering en op de verdere ontwikkeling van de individuele HR Advisors.
  • Action biedt een aantrekkelijk verloningspakket waarin onder andere ook een bedrijfswagen wordt voorzien.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Je bent de coach van de HR Advisors die fungeren als eerste aanspreekpunt voor de hen toegewezen winkels. Je adviseert hen, volgt op en biedt ondersteuning bij zowel tactische als operationele HR-issues. Je coördineert de activiteiten van de HR Advisors en bent de sparring partner voor de commerciële directeurs Vlaanderen en Wallonië.

Daarnaast ben je de rechterhand van de Country HR Manager. Samen met haar zet je het HR-beleid op en draag je bij tot de implementatie.

Je bewaakt het kwaliteitsniveau van HR in de verschillende regio’s en winkels. Dat doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met het team HR Advisors. Als Senior HR Advisor wordt wel verwacht dat jij hierin intiatieven neemt. Doelstelling is om tot een soepele HR- werking te komen met een positieve impact op de medewerkers en dus ook op de klant.

Je buigt je over het wervings- en selectieproces van de winkelmanagers en doet verbetervoorstellen. Je zal ook betrokken worden bij de aanwervingen van nieuwe winkelmanagers.

Er liggen ook een aantal interessante HR-projecten klaar waaraan jij leiding kan geven. Verder geef jij, met je kennis van de situatie in de winkels, advies bij de bemiddeling in geval van geschillen, in nauw overleg met de juridische afdeling.

Je kan niet wachten om er aan te beginnen? Dat begrijpen we! Dit is een mooie kans om te evolueren naar een leidinggevende functie met werkelijke impact op het HR-beleid.

Herken je jezelf?

  • Je hebt een universitair of bachelor-diploma met een relevante ervaring van ongeveer 6 jaar waarvan minimaal 4 jaar in een uitgesproken dynamische omgeving. Een goede kennis van de huidige praktijken binnen HR is absoluut essentieel.
  • Naast service-gerichtheid ben je pragmatisch, resultaatgericht, heb je goede analytische vaardigheden en ben je sterk in projectmanagement. Gestructureerd werken en goed plannen & organiseren is je tweede natuur.
  • Je hebt goede interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling, in het Nederlands, Frans en Engels.

Action- waarden

Klantgerichtheid Kostenbewustzijn Teamwork Discipline Eenvoud Respect

Wil je graag weten hoe Action bijdraagt aan een duurzame maatschappij? Kijk even op de website: https://www.action.com/nl-be/duurzaamheid/

Interesse in deze vacature?

Solliciteer of contacteer Marie Van Volcem voor meer informatie. Dit kan via mail: marie.vanvolcem.ext@youconnect.be of op het nummer: +32 476 89 09 12

Wanneer je solliciteert, bewaren we jouw CV en alle persoonsgegevens die je opgeeft in onze databank in overeenstemming met onze privacy notice. .

share this job:

Consultant

74ccfaf3 a9dd 4d34 aadf cd2e4e16510b
+32 476 89 09 12 email hidden; JavaScript is required

Apply for this job

Bestandstypes (doc, docx, pdf) tot 5MB

Interesting too!

Discover for yourself that YouConnect is a great place to work!

YouConnect nv


T +32 2 612 80 85
connect@youconnect.be
BE 0521.697.672

Brussels office

Silversquare North
Boulevard Roi Albert II 4 - 1000 Brussels

Antwerp office

MeetDistrict The Link
Posthofbrug 6/8 - 2600 Antwerp

Ghent office

Main office
Nederkouter 124 - 9000 Ghent

Corporate headquarters

Burotel
Rue du Congrès 35 - 1000 Brussels

made by
check out your favourite jobs