Manager HR Recruitment | YouConnect

à temps plein
permanent
Gent
Berchem
Brussel
YouConnect: dat is een team van 20-tal gedreven medewerkers met één gemeenschappelijk doel: het verbinden van HR-experts en juristen met een job waarin ze kunnen uitblinken. Samen vormen zij een nichekantoor gespecialiseerd in interim management en in werving & selectie, met focus op HR, compliance & legal professionals. Deze groei maakt plaats voor een nieuwe collega, die onze business line HR Search verder uitbreidt, versterkt en leidt. Zoek jij een aangename werkomgeving in een wendbaar, positief team dat de klemtoon legt op kwaliteit?

Zoek jij een aangename werkomgeving in een wendbaar, positief team dat de klemtoon legt op kwaliteit? Lees dan vooral verder! Jij bent misschien wel onze gedroomde nieuwe collega.

YouConnect’s aanbod

Dat vertellen we je graag in geuren en kleuren in ons kantoor in Gent, Antwerpen-Berchem of Brussel, op de locatie die voor jou het meest geschikt is. Ook de uitvoering van de job kan op één van deze drie locaties en deels van bij je thuis. Alle werkplekken zijn gekozen met het oog op een goede bereikbaarheid met trein en/of tram. En, het mag gezegd, het zijn prachtige kantoren om te werken!

Om je alvast een voorproefje te geven van wat we te bieden hebben:

 • Een veelzijdige rol in een ondernemend en waardengedreven team dat initiatief aanmoedigt. 
 • Een functie in een uniek, jong bedrijf dat sinds haar oprichting 11 jaar geleden het verschil maakt in de markt, en een stevige fundering heeft.
 • Tijd voor persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid om leerrijke opleidingen te volgen.
 • Werken in rekrutering is best pittig, dat is geen geheim. Je krijgt bij ons wel autonomie en flexibiliteit in de uitvoering van de job, en we houden de vinger aan de pols wat betreft welbevinden.
 • Collega’s die niet per se zichzelf au sérieux nemen, maar wel hun job. Als professionele vakmensen staan ze klaar om jou daadwerkelijk te ondersteunen. Anderzijds leren wij ook graag van jou en bespreken we geregeld dossiers om elke klant de beste oplossing te kunnen bieden, ook die keer dat het misschien wat moeilijker gaat.
 • YouConnect werkt met een hart voor de maatschappij. Zo begeleiden we jaarlijks kosteloos een aantal jongeren intensief naar hun eerste job en dragen we bij aan een aantal goede doelen die zorgvuldig worden uitgekozen. Ook jij zal actief kunnen participeren in projecten die jou nauw aan het hart liggen.
 • Toegang tot een breed en interessant bedrijven- en kandidatennetwerk.
 • Een goede verloning en interessante extralegale voordelen

Jouw nieuwe job:

Je bent gepassioneerd door de wereld van werving en selectie en wil graag de volgende stap in je loopbaan zetten. Je zet je schouders onder de ontwikkeling van de HR recruitment business line. Zo zal je actief werken op business development, op de uitbreiding van je team en voer je selectie-opdrachten uit voor bedrijven die ons hun zoektocht naar een HR Director, een Expert in een vakdomein van HR of een HR generalist toevertrouwen.

 • Je stuurt het HR recruitment team aan en rekruteert nieuwe collega’s:Als Manager HR Recruitment ben je de drijvende kracht achter het succes van je team, waarbij je hen inspireert en begeleidt in het bereiken van uitmuntende prestaties. Je speelt een cruciale rol in het versterken van je team door het aantrekken van nieuwe collega’s die, net als jij, professioneel en klantgericht zijn en zich inzetten om de juiste kandidaat voor te stellen aan onze opdrachtgevers.Je houdt ervan je medewerkers verder op te leiden, hen te laten ontwikkelen en je expertise met hen te delen. Je bent een geboren Coach met wie het fijn samenwerken is.
 • Business Development: Het ontwikkelen van de HR-recruitment business line maakt een belangrijk onderdeel uit van je functie. Je houdt ervan lange-termijnrelaties op te bouwen en te onderhouden met kandidaten en bedrijven. Je werkt een commercieel plan uit waarbij je inzet op zowel de acquisitie van nieuwe klanten als op het behoud en de uitbreiding van de samenwerking met ons klantenbestand. Je bent dan ook alert voor opportuniteiten en volgt die op de juiste manier op. Je houdt de vinger aan de pols voor deelname aan interessante netwerk-activiteiten en zet YouConnect professioneel verder op de kaart.
 • Werving & Selectie: Je passie en expertise in recruitment komen tot uiting in elke fase van het proces. Aan de hand van goed voorbereide intake meetings capteer je alle informatie om een juist begrip te krijgen van de uitdagingen van het bedrijf waarvoor je werkt. Je krijgt het ideale profiel perfect in de vingers. Je organiseert de juiste acties om dé kandidaat te kunnen voorstellen. Je werkt goed samen met onze Talent Researchers die gericht voor jou aan de slag gaan, en vult de resultaten aan met passende kandidaten die je spot in je eigen netwerk. Je informeert, begeleidt en adviseert de kandidaten. Je voert kwalitatief sterke interviews uit. Je durft kritisch te zijn, maar gaat steeds respectvol met iedereen om. Je rapporteertoverzichtelijk en professioneel en houdt de vinger aan de pols bij je klant zowel als bij je kandidaten. Ook na de start van de nieuwe medewerker zorg je voor een vlekkeloze opvolging bij het bedrijf en bij de pas gestarte professional.

Herken je jezelf hierin?

Hoewel attitude en persoonlijkheid belangrijker zijn dan de jaren op de teller verwachten we een minimum van 5 jaar ervaring in Talent Acquisition. Deze ervaring heb je opgebouwd als consultant in een HR –dienstenbedrijf of als interne Talent Acquisition Specialist.

 • Je ambieert een werkomgeving, die jouw verdere ontwikkeling stimuleert terwijl je voldoening vindt in het coachen van collega’s.
 • Je bent een goede luisteraar met een oprechte interesse in de noden, passies en ambities van je gesprekspartners.
 • Je begrijpt dat het opnemen van commercieel werk een belangrijk element is voor je team.
 • Je bouwt dit dan ook standaard in, in je weekplanning en werkt gericht aan de objectieven van jou, je team en YouConnect.

Daarnaast ben of heb je: 

 • Resultaatgericht, een doorzetter en gericht op het behalen van kwalitatieve resultaten: dat zijn geen loze woorden;
 • Positief ingesteld: optimisme is jouw tweede natuur;
 • Je draagt integriteit, respect en discretie hoog in het vaandel. Daar staan we immers voor in al onze samenwerkingen met kandidaten en bedrijven;
 • Je spreekt en schrijft perfect Nederlands. Als je daarbij ook professioneel kan communiceren in het Frans heb je een stevig voetje voor.

Wie zijn wij

YouConnect: dat is een team van meer dan 20 gedreven medewerkers met één gemeenschappelijk doel: het verbinden van HR-experts en juristen met een job waarin ze kunnen uitblinken.

Samen vormen zij een nichekantoor gespecialiseerd in interim management en in werving & selectie, met focus op HR, compliance & legal professionals.

Samen met onze klanten staan we voor pittige uitdagingen in de zoektocht naar talent. We werken grondig aan elke opdracht om de kwaliteit te bieden waar we voor staan, wat goede resultaten geeft en een groeiend portfolio aan bedrijven.

Deze groei maakt plaats voor een nieuwe collega, die onze business line HR Search verder uitbreidt, versterkt en leidt.

De lat ligt best hoog. Door onze aanpak, het vakmanschap waarmee we werken en de waarden die we hanteren.

Zo, nu weet je al heel wat meer! En…zelfs al kan je niet alle vinkjes zetten die we beschreven in ons droomprofiel dan is het toch zinvol te reageren.

YouConnect staat voor een stevige uitbreiding en de kans is groot dat we een andere rol hebben die interessant is voor jou!

Let’s Connect!

Voor meer informatie, contacteer Fien Stepman via e-mail fien.stepman@youconnect.be of bel +32 474 22 46 25.

partager l'offre d'emploi:

Consultant

42ceea40 5da2 472c b679 0cf29a01974b
+32 474 22 46 25 email hidden; JavaScript is required

Postuler pour ce poste

Types de fichiers (doc, docx, pdf) jusqu'à 5MB

Également intéressant!

Découvrez à quel point YouConnect est spécial pour vous en tant que nouveau collaborateur!

YouConnect nv


T +32 2 612 80 85
connect@youconnect.be
BE 0521.697.672

bureau de Bruxelles

Silversquare North
Boulevard Roi Albert II 4 - 1000 Bruxelles

bureau d'Anvers

MeetDistrict The Link
Posthofbrug 6/8 - 2600 Anvers

bureau de Gand

Bureau principale
Nederkouter 124 - 9000 Gand

siège social

Burotel
Rue du Congrès 35 - 1000 Bruxelles

made by
voir vos emplois préférés