HR Recruitment Consultant | YouConnect

à temps plein
permanent
Gent
Berchem
Brussel
YouConnect breidt uit! We zoeken versterking voor ons HR recruitment team en zijn hiervoor op zoek naar de juiste persoon die ons team vervolledigt. Ben jij oprecht geïnteresseerd in mensen en zie jij het zitten om vanuit Gent (voornamelijk), Antwerpen, Brussel of thuis te werken, geef dan zeker een seintje!

YouConnect: dat is een team van 17 gedreven medewerkers met één gemeenschappelijk doel: het verbinden van HR-experts en juristen met een job waarin ze kunnen uitblinken.

Samen vormen zij een nichekantoor gespecialiseerd in interim management en in werving & selectie, met focus op HR en legal professionals.

Deze specialisatie betekent dat elk gesprek bij YouConnect, een gesprek is met een professional. Of het nu over een klant gaat die beroep doet op onze expertise, of over een kandidaat die we spreken over een vacature: we werken dagelijks met hoogopgeleide, gedreven experten en spelen een cruciale rol in de uitbouw van bedrijven & loopbanen.

Samen met onze klanten staan we voor pittige uitdagingen in de zoektocht naar talent. We werken grondig aan elke opdracht om de kwaliteit te bieden waar we voor staan, wat goede resultaten geeft en een groeiend portfolio aan bedrijven.

Deze groei maakt dat we nu uitkijken naar een nieuwe, vierde collega, om onze HR-divisie te versterken. De lat ligt best hoog. Door onze aanpak. Het vakmanschap waarmee we werken, en de waarden die we hanteren.

We willen dé juiste persoon om ons team mee te verrijken en maken plaats voor een bijkomende Recruitment Consultant.

Wil je een deep dive nemen in de wereld van rekrutering en het vak leren van de beste?

Wil je HR vanbinnen en vanbuiten leren kennen door je dagelijkse contacten met experten in het vak?

Of heb je ervaring in rekrutering en wil je graag weten wat YouConnect je te bieden heeft?

Laat van je horen, wij maken graag kennis met jou!

Jouw nieuwe job 

Je wordt betrokken bij elke cruciale stap op weg naar het verbinden van mensen en bedrijven: 

 • Intake: Via goed voorbereide intake meetings capteer je de informatie om een juist begrip te krijgen van de uitdagingen van het bedrijf waarvoor je werkt. Je krijgt het ideale profiel perfect tussen je oren én in de vingers. Je streeft er samen met je collega’s naar om dé kandidaat te kunnen voorstellen en daarvoor zet je al je onderzoekstalenten in.

 • Search en Rekrutering: Je gebruikt verschillende kanalen om de witte raven te spotten in de arbeidsmarkt. Dit is misschien ook het meest uitdagende van de job – en een taak waar jouw doorzettingsvermogen wel op de proef zal worden gesteld. Je informeert, begeleidt en adviseert.

 • Interviews: Je bent geïnteresseerd in anderen en wil alle relevante informatie kennen over de kandidaten met wie je spreekt. Naast hun competenties, vaardigheden en ervaring wil je begrijpen waar hun passie ligt en wat hen precies energie geeft. Waar ze goed zouden passen en waar helemaal niet. Interviewen is actief luisteren, de juiste linken leggen en doorvragen. Je durft kritisch te zijn maar zal steeds respectvol met iedereen omgaan.

 • Jij bent het aanspreekpunt: Je leidt het search-proces voor je klant. Je staat in voor de continue follow-up – ja, dat nemen we letterlijk- en je staat de klant en kandidaat bij, zowel vooraf, tijdens als na het succesvol invullen van de vacature.

 • Relaties opbouwen: Je houdt ervan lange-termijnrelaties op te bouwen en te onderhouden met kandidaten en bedrijven. 

 • Bijdrage: Je draagt bij aan de groei van YouConnect. Je gaat mee op zoek naar nieuwe klanten en nieuw HR-talent, en neemt deel aan onze evenementen.

Wie ben je?

Bovenal ben je een natuurlijke luisteraar. Je bent nieuwsgierig, iemand die clichés doorbreekt en blijft graven tot je de persoon die voor je zit 'kent'.

Iemand met een oprechte interesse in de passies en ambities van je gesprekspartner. 

Daarnaast ben of heb je: 

 • Een natuurtalent met een passie voor menselijke relaties: verbinding maken met mensen is waar je van houdt;
 • Resultaatgericht, een doorzetter en gericht op het behalen van kwalitatieve resultaten;
 • Positief ingesteld: je bent een optimist;
 • Je draagt integriteit, respect en discretie hoog in het vaandel. Daar staan we immers voor in al onze samenwerkingen met kandidaten en bedrijven;
 • Je spreekt en schrijft perfect Nederlands. Als je daarbij ook professioneel kan communiceren in het Frans heb je een stevig voetje voor.

YouConnect's aanbod 

Dat vertel ik je graag in levende lijve in ons kantoor van Gent, in Berchem of in Brussel. We ontvangen je waar dit voor jou het beste past. Ook de uitvoering van de job kan op één van deze drie locaties en deels van bij je thuis. Alle werkplekken zijn gekozen met het oog op een goede bereikbaarheid met trein en/of tram. En, het mag gezegd, het zijn prachtige kantoren om te werken!

Wij bieden: 

 • Een functie in een eigenzinnig, jong bedrijf dat sinds haar oprichting 9 jaar geleden het verschil maakt in de markt, en een stevige fundering heeft.
 • Een veelzijdige rol in een ondernemend team. Er wordt tijd gemaakt voor persoonlijke ontwikkeling en interessante opleidingen.
 • Werken in rekrutering is best pittig, dat is geen geheim. Je krijgt bij ons wel autonomie en flexibiliteit in de uitvoering van de job, en we houden de vinger aan de pols wat betreft welbevinden.
 • Jouw collega’s zijn professionele vakmensen die je daadwerkelijk zullen ondersteunen. Anderzijds leren wij ook graag van jou en bespreken we geregeld dossiers om elke klant de beste oplossing te kunnen bieden, ook die keer dat het misschien wat moeilijker gaat.
 • YouConnect werkt met een hart voor de maatschappij. Zo begeleiden we jaarlijks kosteloos een aantal jongeren intensief naar hun eerste job en dragen we bij aan een aantal goede doelen die zorgvuldig worden uitgekozen. Ook jij zal actief kunnen participeren in projecten die jou nauw aan het hart liggen.
 • Toegang tot een breed en interessant bedrijven- en kandidatennetwerk.
 • Een goede verloning en interessante extralegale voordelen. Je Brompton-plooifiets staat trouwens al voor je klaar. Duurzaamheid is bij ons meer dan een modieuze term: we zorgen er effectief ook voor dat we met onze organisatie onze ecologische voetafdruk verminderen.

Zo, nu weet je al heel wat meer.

Zullen we even met elkaar praten?

Let’s Connect!

Voor meer informatie, contacteer Marie Van Volcem via e-mail marie.vanvolcem.ext@youconnect.be of bel +32 476 89 09 12.

partager l'offre d'emploi:

Consultant

74ccfaf3 a9dd 4d34 aadf cd2e4e16510b
+32 476 89 09 12 email hidden; JavaScript is required

Postuler pour ce poste

Types de fichiers (doc, docx, pdf) jusqu'à 5MB

Également intéressant!

Découvrez à quel point YouConnect est spécial pour vous en tant que nouveau collaborateur!

YouConnect nv


T +32 2 612 80 85
connect@youconnect.be
BE 0521.697.672

bureau de Bruxelles

Silversquare North
Boulevard Roi Albert II 4 - 1000 Bruxelles

bureau d'Anvers

Spaces Berchem Station Post X
Borsbeeksebrug 34 - 2600 Anvers

bureau de Gand

Bureau principale
Nederkouter 124 - 9000 Gand

siège social

Burotel
Rue du Congrès 35 - 1000 Bruxelles

made by
voir vos emplois préférés