YouConnect is een onafhankelijk rekruteringskantoor, gespecialiseerd in de plaatsing van legal & HR-profielen, zowel voor vaste functies als voor interim management.

Wij begeleiden kandidaten om de job te vinden die hen op het lijf geschreven is en waar ze kunnen in uitblinken. We zijn de connectie tussen bedrijven enerzijds en juristen en HR professionals anderzijds, zodat ze samen de toekomst van de onderneming naar een hoger niveau kunnen tillen. We helpen om contacten te leggen en geven loopbanen vorm - ook lang nadat het contract is ondertekend.

Ons verhaal

Ons verhaal

Een contract ondertekenen is bij ons niet einde verhaal. Je blijft ook lang daarna belangrijk voor ons.

Meer lezen   Page 1
Waarden

Onze waarden

Voor onze kandidaten en de bedrijven die ons inschakelen, willen we écht het verschil maken. We willen dat de relaties die door ons ontstaan, je leven positief beïnvloeden. Uiteraard geven wij altijd het beste van onszelf, voor elke opdracht. Die inzet vind je terug in onze waarden. Vertrouwen, empathie, duurzaamheid en groei: voor minder gaan we niet. 

Door samen te werken met YouConnect bouw je een vertrouwensrelatie op met een solide, betrouwbare partner.

Meer lezen   Page 1
Ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) gaat over de impact die YouConnect heeft op de maatschappij, het milieu en de economie. Een doeltreffend MVO-beleid is positief voor alle stakeholders, voegt waarde toe aan de organisatie zelf en zorgt voor duurzaam ondernemen. We hechten veel belang aan onze MVO doelstellingen en ze zijn een integraal onderdeel van onze dagelijkse bedrijfsvoering

Meer lezen   Page 1
Ons team

Ons team

Bij ons staan mensen centraal: de kandidaten, de hiring managers en recruiters van onze opdrachtgevers en onze eigen consultants. YouConnect gelooft in de meerwaarde van het in contact brengen van mensen, zowel voor de beide betrokken partijen, als voor ons, de bindende factor. 

Meer lezen   Page 1

 

Een aantal van onze tevreden klanten 

Referenties   Page 1

Je volgende legal of HR job?

Misschien vind je die wel met één muisklik ... Of beter: met een paar muisklikken, een telefoontje, enkele gesprekken en een handtekening. Als je op onderstaande link klikt, vind je onze openstaande vacatures. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde juridische of HR professionals. Zie je momenteel niets interessants? Stuur ons toch je cv. Wie weet zijn we op dit moment al discreet op zoek naar kandidaten voor je droomjob.

BEKIJK ONZE JOBS   Job Board

Connecteer met ons