Legal Interim Management

Legal Interim Management

De juridische arbeidsmarkt is vandaag niet zo standvastig als vroeger. Medewerkers nemen vaker tijdelijk verlof op, en het bedrijf staat dan voor de lastige taak om een vervanger in te passen voor een korte periode. En soms hebben juridische afdelingen gewoon behoefte aan meer gespecialiseerde kennis om specifieke taken uit te voeren, omdat de wetgeving constant evolueert en dus een hele uitdaging vormt. 

 

Voor JULLIE, onze klanten 

 

YouConnect helpt je niet alleen deze legal interim managers te vinden - we zorgen er ook voor dat ze meteen in je bedrijf kunnen meedraaien, als en wanneer je ze nodig hebt. Met de YouConnect-waarden in het achterhoofd, toetsen we deze talentvolle juridische specialisten altijd aan dezelfde kwaliteiten: 

  • Specifieke kennis, vaardigheden en achtergrond
  • Onmiddellijke toegevoegde waarde
  • Ervaring met verschillende bedrijven

 

Voor JULLIE, onze legal interim managers 

 

Ben je een ervaren bedrijfsjurist, een specialist in M&A, sociaal recht of intellectueel eigendomsrecht? Ben je op zoek naar meer variatie en naar meer controle over je loopbaan? 

Een job zoeken als legal interim manager is volgens ons een verstandige stap in je carrière, omdat je snel ervaring kan opdoen in diverse sectoren en in verschillende soorten organisaties, kleine of grote ondernemingen maar bijvoorbeeld ook advocatenkantoren. 

Wij loodsen je naar je volgende opdracht(en) door je vaardigheden, je ambitie en je persoonlijkheid te matchen met een organisatie en project dat het beste bij je past. En jij mag de eisen stellen: wil je voltijds of deeltijds werken? Wil je langere tussenpauzes tussen twee opdrachten door? Alles is mogelijk, en geen twee jobs zijn gelijk. 

Wat mag je van YouConnect verwachten?

  • Uitdagende projecten en jobs – We zijn constant op zoek naar nieuwe, interessante juridische opportuniteiten. Omdat we zo veel ervaring hebben met advocatenkantoren en juridische departementen, kennen we de markt ook door en door. We hebben er ondertussen een neus voor ontwikkeld om geschikte projecten snel met je profiel te kunnen matchen. 
  • Je metgezel onderweg – We begeleiden je graag tijdens je hele juridische carrière. We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden, en je regelmatig feedback te geven. 

YouConnect is je metgezel tijdens je professionele reis. Aarzel niet om ons te contacteren.

Connecteer met ons