8 Jaar YouConnect
< Terug naar overzicht

8 Jaar YouConnect

Dankbaarheid!

Terugblikkend op intussen 8 jaar YouConnect, is dat het gevoel dat overheerst. Daar staan we met plezier even bij stil en we vertellen je graag meer over onze toekomstplannen.

YouConnect startte in 2013 als ambitieus nichekantoor in Legal staffing en breidde intussen de dienstverlening uit met HR Staffing. Vandaag zijn we een vakkundig team van 13 professionals die elke keer opnieuw de extra mile afleggen om de perfecte fit te vinden tussen onze klanten en kandidaten. We werkten de afgelopen jaren met hart en ziel samen aan de uitbouw van ons kantoor en gaven het de unieke YouConnect-kenmerken: een onafhankelijk en waardengedreven rekruteringskantoor dat gespecialiseerd is in het plaatsen van Legal & HR-profielen zowel voor vaste functies als voor interim management.

We beseffen maar al te goed hoeveel we te danken hebben aan jullie: onze klanten, kandidaten en relaties. Elke succesvolle plaatsing danken we aan een uitstekende kandidaat en een enthousiast bedrijf dat met ons wilde samenwerken. We weten dat we soms best kritische gesprekspartners zijn en dat we diep graven. We laten liever niets aan het toeval over. En dat vergde engagement, ook van jullie. We genoten niet alleen van elke succesvolle plaatsing, maar ook van de uitdaging die elke opdracht ons gaf.

Het doet ons veel plezier om te horen dat we onderscheidend werken door de kwaliteit, vakkennis en opvolging die we bieden. Of deze complimenten nu komen van bedrijven met wie we samenwerkten, van Legal of HR-profielen die we begeleidden naar een nieuwe rol of van kandidaten die net uit de boot vielen bij een van onze selectieprocedures: we koesteren de mooie woorden als waren ze eremedailles. De uitgebreide feedback-gesprekken na elk project helpen ons om onze dienstverlening verder te verfijnen en te blijven werken aan onze missie volgens onze waarden.

We kijken vol vertrouwen naar de toekomst en ons plan is zeer duidelijk.

Ons Corporate Social Responsibility-beleid willen we verder uitrollen. Een paar van onze initiatieven zijn onder andere het project “Connecting for a Job”, waar we enkele laatstejaarsstudenten kosteloos begeleiden naar hun eerste vaste juridische of HR-functie. Recent mobiliseerden we ook collega’s, klanten en kandidaten voor Wishbone Day, om het bewustzijn te verhogen rond OI, beter gekend als broze bottenziekte. Onze focus op sustainability helpt ons om onze initiatieven, de verplaatsingen van het team en de manier waarop we onze opdrachten uitvoeren, zo duurzaam mogelijk te realiseren. Onze “Olympische Week” houdt ons fysiek scherp en draagt, samen met een aantal teambuilding evenementen, bij aan het welbevinden van iedereen in het team.

Maar bovenal blijft het onze missie om onze klanten te verbinden met de juiste Legal & HR professionals. Experten in Legal of HR die een significante bijdrage kunnen leveren aan de toekomst van een organisatie. We blijven trouw aan onze gekende persoonlijke aanpak en bouwen gepassioneerd verder aan ons netwerk, onze relaties en de loopbanen van onze toekomstige kandidaten.

En dàt doen we, ook de komende jaren, zeer graag samen met jou. Zullen we daar binnenkort eens over praten?

Geniet alvast van de heerlijk lange zomerdagen!

Ilse Tack & Birgit De Smedt

 

8 Years YouConnect

 

 

Connecteer met ons