Partnership IBJ en YouConnect
< Terug naar overzicht

Partnership Instituut voor bedrijfsjuristen

Met genoegen kondigen het Instituut voor bedrijfsjuristen en YouConnect een nieuwe samenwerking aan. Sinds 1 mei is YouConnect een nieuwe partner van het Instituut.

Ilse Tack en Thomas Snoeckx, partners van YouConnect: “YouConnect gaat over verbinden – over het samenbrengen van mensen en bedrijven, en het in lijn brengen van toekomsten. Voor ons is het IBJ ook hét verbindingsinstrument bij uitstek voor bedrijfsjuristen. Dat maakt deze samenwerking erg logisch.”   

Ludo Deklerck, Directeur-generaal van het IBJ: “Wij zijn uitermate verheugd dat ook YouConnect ons vervoegt als partner van het Instituut. Wij zien al onze partners als de perfecte boodschappers van datgene waar wij voor staan en wat we kunnen betekenen voor de bedrijven en de maatschappij. YouConnect komt dagelijks in contact met werkgevers en mogelijke werknemers en is daarom ideaal geplaatst om te spreken over de rol, de taak en de bescherming van het werk van de erkende bedrijfsjurist door de wettelijk gegarandeerde vertrouwelijkheid.

Over YouConnect

YouConnect focust zich op legal interim management en legal recruitment, met een bijzondere focus op duurzame verbindingen die verder gaan dan het louter matchen van skills met vacatures. YouConnect werd opgericht in 2013 door Ilse Tack en Thomas Snoeckx, en telt vandaag 10 medewerkers.

Connecteer met ons