#ProudConnector Unveiled: Kim De Witte | Personal Assistant
< Terug naar overzicht

#ProudConnector Unveiled: Kim De Witte | Personal Assistant

#ProudConnector Unveiled: Kim De Witte | Personal Assistant


Head over to Instagram, to get an exclusive peek behind the scenes of #Kim's week #instagramtakeover #ProudConnector
 

Interview

Wat is jouw functie binnen YouConnect? 
Personal Assistant.  

Wat deed je voor je startte bij YouConnect? 
Ik werkte als receptioniste in een hotel in Gent en daarvoor was ik Management Assistant bij een rekruteringsbedrijf.  

Wat trok je aan in jouw rol binnen YouConnect? 
Het gevarieerde takenpakket en het ambitieuze team.  

Wat is jouw dagelijkse drijfveer? 
Ik voel graag dat mijn rol in het bedrijf van belang is en dat mijn bijdrage en ondersteuning geapprecieerd worden. 

Waaruit haal jij energie? 
Uit het helpen van anderen, op gelijk welke manier, iets kleins of iets groots. Het idee dat ik iemand kon helpen, geeft me voldoening.  

Welke eigenschap waardeer jij het meest aan je gesprekspartner? 
Het feit dat iemand oprechte interesse toont in wat je te vertellen hebt. Ik denk dat dat de sleutel is tot een goed gesprek.  

Hoe breng je efficiëntie in je werkdag? 
Ik eindig mijn dag altijd met op te lijsten welke dingen ik de dag erna zeker moet doen en prio moet behandelen. Als ik mijn dag start, haal ik het lijstje boven en vul het eventueel nog verder aan. Vervolgens overloop ik mijn mails en andere communicatiekanalen om te zien of er nog iets urgent is binnen gekomen en ga ik aan de slag.  

Wat is jouw favoriete seizoen en waarom? 
De vroege herfst. Zo van die nazomerdagen waarop de zon schijnt, iedereen buiten is om van die laatste zonnestralen te geieten en de bomen al hun herfstbladeren hebben. 

Wat was jouw laatste online aankoop? 
Een soepmaker. Ik heb lang getwijfeld om dit te kopen omdat het een overbodige aankoop leek. Je kan gemakkelijk zelf soep maken in de kookpot met een mixer, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik mijn soepmaker al niet meer zou kunnen missen. Als ik wat restjes groenten over heb, gooi ik ze in de soepmaker en 20 minuten later heb ik verse soep. 

Waar zou jij meer tijd aan willen besteden? 
Ik ben 4 jaar geleden gestart met piano te leren spelen. Ik volgde een jaar les in avondonderwijs. Hoewel ik het leuk vind om te spelen en trots ben als ik een partituur vlot speel, spendeer ik er de laatste jaren veel te weinig tijd aan.  

Wat is jouw favoriete ijssmaak? 
Ik kies meestal voor straciatella of vanille met een topping van M&M's.  

Waar stoor jij je snel aan? 
Aan onbeleefde mensen. Ik ben altijd ontdaan als mensen zonder schijnbare reden onbeleefd zijn. Ook al heb je een slechte dag, beleefdheid is voor mij een kleine moeite.  

Hou je van muziek? Zo ja, wat is your all time favourite? 
Ja, zeker! Er is niet één bepaald genre dat er bovenuit steekt. Als je door mijn playlist scrolt op Spotify, zal je een zeer gevarieerde verzameling tegenkomen. Van klassiek tot hiphop, van Nederlandse kleinkunst tot pop. Een alltime favorite is dus een moeilijke vraag maar een album dat al jaren in mijn top 3 blijft staan, is het album Malibu van Anderson Paak. Het is een groovy, funky hiphop album waar ik altijd vrolijk van word.  

Wat was je laatste vakantiebestemming? 
Immerath. Een heel klein dorpje in de Vulkaaneifel in Duitsland. Ik was nog nooit in Duitsland op vakantie geweest en ik moet bekennen dat het een aangename verrassing was. Het is makkelijk te bereiken met de auto en het is een ideale bestemming om te wandelen, lekker te eten en rustig te lezen.  

Welke 3 woorden omschrijven jou het best? 
Nieuwsgierig, empathisch en positief. Ik ben heel begaan met hoe de mensen rondom mij zich voelen en als zij gelukkig zijn, ben ik dat zelf meestal ook.  

Wat is je meest favoriete deel van de dag? 
Hoewel ik niet altijd even goed uit bed raak, kan ik echt genieten van de ochtend. 's Ochtends vroeg door Gent wandelen vind ik zalig, zeker in het weekend als er nog weinig andere mensen wakker zijn. Lekker lang en uitgebreid ontbijten staat ook in mijn lijstje van favoriete activiteiten. 

Ben je een natuur- of een stadsmens? 
Beide. Ik woon in de stad nu en zie daar zeker de voordelen van in. Alles is dichtbij, je kan je makkelijk met de fiets verplaatsen en er is altijd iets te doen. Maar ik kan ook intens genieten van de natuur. Mijn mooiste herinnering is onze doortocht door Nieuw-Zeeland voor één maand. De auto was ook onze slaapplaats dus we hebben toen echt een hele maand buiten geleefd. Ik zou het meteen opnieuw doen. 

Wat is je lievelingsstad en waarom? 
Marrakech in Marokko. Het is maar vier uurtjes vliegen vanuit België en je komt terecht in een heel andere cultuur. Het is een drukke stad, iets waar ik normaal niet zo van hou, maar hier is dat net de charme. Verdwalen in de soeks en dan iets eten of drinken in een klein Marokkaans restaurant op het dakterras, zalig! Ook de architectuur en de kleuren en geuren zijn fantastisch.  

Welk boek vind je dat iedereen zou moeten lezen? 
Pride & Prejudice van Jane Austen. Een klassieker maar met een actuele boodschap. En bovendien is het ook gewoon een mooi geschreven en humoristisch verhaal. 

Connecteer met ons