#ProudConnector Unveiled: Lennart Coryn | Office Assistant
< Terug naar overzicht

#ProudConnector Unveiled: Lennart Coryn | Office Assistant

Office Assistant

 

Wat is jouw functie binnen YouConnect?
Office Assistant

Wat is jouw dagelijkse drijfveer?
Ik functioneer best wanneer de personen rondom mij gelukkig zijn.  Ik zal dan ook nooit nalaten om te proberen hieraan bij te dragen en anderen blij te maken.

Waaruit haal jij energie?
Ik leef op wanneer anderen aangeven dat ze mijn werk appreciëren.  Dat hoeft niet altijd heel expliciet te zijn, maar het feit dat ik waardering voel is voor mij al voldoende.

Wat is jouw favoriete seizoen en waarom?
Ik vind de zomer echt leuk, omdat je dan met vrienden kan afspreken ergens op een tof terras of op plekje in het stad eens lekker kan genieten. Daarnaast heeft de winter ook zo zijn charmes, het kan heel gezellig zijn binnen met vrienden of familie wanneer het buiten guur en koud is.

Ben je een vroege vogel of avondmens?
Zeker een avondmens: Ik kan er echt van genieten om lang op te blijven en wat langer te slapen.  

Wat was jouw laatste online aankoop?
Ik heb zopas nieuwe schoenen besteld. Mijn huidig paar heb ik momenteel al even en deze zijn aan vernieuwing toe.  Probleem was dat ik absoluut niet kon kiezen dus heb ik ineens maar meerdere paren besteld. Dus dat was ineens wel een stevige aankoop.

Wat is je favoriete songfestival hit?
Mijn all-time favourite songfestivalnummer is Euphoria van Loreen (2012). Ik vind het een mooi nummer met een toffe beat en mooie lyrics. Zelfs na al die jaren blijft het nog altijd even goed.

Wat zou je op een dag willen doen dat je nog nooit hebt gedaan?
Ik ben iemand die dagelijks naar muziek luistert. Ik zou muziek echt niet kunnen missen maar moet tot mijn spijt bekennen dat ik geen enkel muziekinstrument kan bespelen. Dat is zeker en vast iets dat ik in de toekomst nog wil doen. Piano lijkt me wel leuk.

Geloof jij in toeval?
Vooral toeval bij kleine dingen, maar ik heb toch al regelmatig situaties gehad waarvan ik dacht “dit is wel heel toevallig, dat dit nu gebeurt”.

Wat is jouw sterkste zintuig?
Mijn reukzintuig.

Wat is jouw favoriete ijssmaak?
Ik eet niet vaak ijs, dus ik er is ook niet echt een bepaalde ijssmaak die er voor mij uitspringt. Als ik toch moet kiezen, dan chocolade!

Waarover schaam je je eigenlijk een beetje?
Ik heb een moedervlekje op het midden van mijn neus en naarmate ik ouder ben geworden, is dit meegegroeid.  Ik schaam me er niet voor, maar soms vind ik het wel wat vervelend.

Waar stoor jij je snel aan?
Wanneer mensen van een mug een olifant maken, dan kan ik me wel ergeren.  Alle onnodige drama maakt mensen nerveus en leidt tot niks.

Als je zou kunnen terugkeren in de tijd, naar welke tijd zou je gaan?
Ik zou graag eens willen terugkeren naar de periode van het Oude Egypte.

Wat is de betekenis van jouw naam?
Mijn naam is van Scandinavische oorsprong en  betekent letterlijk “dappere leeuw”. In Ikea is er zelf een bureaukast naar mij vernoemd.

Kook je liever zelf of bestel je liever eten?
Ook al ben ik geen super kok, toch kan ik er van genieten om samen met iemand anders te koken. Maar tegen af en toe eens eten bestellen of gaan uit eten zeg ik zeker geen neen.

Wat is je muzikale “all time favourite”?
Afgelopen mei kwam het nieuwe album “Chromatica” van Lady Gaga uit. Het staat vol up-beat en dansbare nummers die ik op elk moment van de dag kan herbeluisteren.  De lyrics lijken simpel, maar er zit meer achter dan je denkt.

Wat was je laatste vakantiebestemming?
Normandië in Frankrijk tijdens de kerstperiode 2019.

Welke 3 woorden omschrijven jou het best?
Vriendelijk, behulpzaam, rustig

Ben je een natuur- of een stadsmens?
Een stadsmens, maar dan wel eentje die heel erg kan genieten van een fietstocht of wandeling in de natuur.

Wat is je lievelingsstad en waarom?
Ik heb niet echt een favoriete stad, maar Londen blijft me toch wel steeds verbazen. Ondertussen ben ik er al een paar keer geweest en elke keer opnieuw ontdek je iets nieuws. De stad heeft een mooie combinatie van natuur, cultuur, gastronomie, … Dus ja Londen, met stip op nummer1.

Connecteer met ons