Valérie Audoore |HR Recruitment Consultant  
< Terug naar overzicht

#ProudConnector Unveiled: Valérie Audoore |HR Recruitment Consultant  

 

Valérie Audoore

Head over to Instagram, to get an exclusive peek behind the scenes of #Valérie's week #instagramtakeover #ProudConnector

 

Interview  

Wat is jouw functie binnen YouConnect? 
HR Recruitment Consultant.  

Wat deed je voor je startte bij YouConnect? 
Ik was 4 jaar Consultant bij een grote uitzendorganisatie.  Daar  kreeg  ik  de  kans  te  pionieren  in  een  nieuwe  dienstverlening  en werkte  ik op  verschillende afdelingen, tot zelfs in Frankrijk toe. Ik heb er ontzettend veel geleerd en heb gevoeld dat het samenbrengen van kandidaten met bedrijven 
helemaal mijn ding is. 

Wat trok je aan in jouw rol binnen YouConnect? 
Connecties maken met zowel bedrijven als HR professionals-kandidaten is wat mij drijft. De vlakke bedrijfscultuur, de flexibiliteit binnen de functie als ook het vertrouwen dat je krijgt als werknemer, sprak me enorm aan.  

Wat is jouw dagelijkse drijfveer? 
Sociale contacten, autonomie, het gevoel dat ik een toegevoegde waarde kan zijn voor zowel bedrijven als kandidaten.  

Wat vind je belangrijk in het contact met kandidaten en klanten? 
Een persoonlijke band opbouwen en wederzijds vertrouwen. Een win-win relatie opbouwen met alle betrokken partijen. 

Op welke werkplek werk je het liefst en waarom? 
Ik ben graag omringd door mensen waarvan ik iets kan bijleren, dus op kantoor werken tussen collega's is mijn favoriete werkplek. Alhoewel ik ondertussen ook het thuiswerk weet te waarderen.  

Wat is de grootste uitdaging in je job? 
Ik ken nog niet alle profielen en bijhorende competenties op de HR-markt helemaal ten gronde en zal dus nog bijkomende inhoudelijke know-how moeten verwerven. Gelukkig ben ik iemand die snel nieuwe zaken oppikt en leer ik ook echt graag bij.  

Hoe ga je om met sociale media? 
Ik vind sociale media zeer belangrijk in mijn persoonlijk maar ook professioneel leven. Je kan met de juiste sociale media kanalen gemakkelijk en efficiënt contacten leggen en relaties onderhouden.  

Welke interviewvraag vind je zelf de beste en zorgt steevast voor goede input? 
"Vertel me iets over jezelf wat ik niet kan terugvinden op jouw cv?". Hierdoor kom je vaak meer te weten over de kandidaat dan enkel zijn werkervaring en studies. De kandidaat merkt zo ook dat we hem of haar echt beter willen leren kennen, en dat het niet enkel gaat om de typische werk-opsommingen. 

Ben je een vroege vogel of avondmens? 
Ik kan zeggen dat ik beide ben. In mijn studententijd kon ik mij altijd heel goed concentreren 's morgens vroeg en 's avonds. Ook nu geniet ik ervan om op een mooie dag vroeg op te staan, zodat ik alles uit mijn dag kan halen.  

Wat was jouw laatste online aankoop? 
Een padel-abonnement voor een jaar in De Recrean in Oudenaarde. Ook ik volg de Corona-rage, een leuke combinatie van sport en sociaal contact met mijn vriendinnen. 

Wat is je favoriete songfestival hit? 
Wild Dances van Ruslana. Dit is een liedje waarop ik vroeger een dansje had, en waarbij je mij altijd op de dansvloer kan terugvinden.  

Wat is jouw favoriete ijssmaak? 
Zonder twijfel speculoosijs. Al eet ik wel veel soorten graag. Mijn ouders hebben een ijscrèmemachine, waarmee we dat ook al zelf een paar keer hebben gemaakt. 

Wat was totnogtoe je grootste uitdaging? 
Naar het zuiden van Frankrijk verhuizen met mijn vriend. Hij had daar een positie aangeboden gekregen in de volleybalploeg Sète, een charmant stadje dichtbij Montpellier. Ik vond het een uitdaging om daar een nieuwe job te zoeken en nieuwe contacten te leggen in een andere taal. 

Als je naar een onbewoond eiland vertrekt, wat neem je zeker mee? 
Ik neem sowieso een aantal noodzakelijke zaken mee, zoals een tent en een survivalkit. Al zou ik graag ook een aantal leuke dingen meenemen, zoals boeken, spelletjes, brieven, en mijn gsm…voor zolang die zou meegaan.  

Waar stoor jij je aan? 
Negativiteit. Ik ben zelf zeer positief ingesteld, en het vraagt enorm veel energie van mij als ik omringd wordt door mensen die dat niet zijn, en me proberen meetrekken in hun negativiteit. 

Wat ontroert je? 
Ik kan wel snel ontroerd geraken van films, muziek en series... maar het meest ontroerende moment tot nu toe was wel toen mijn zus me onverwacht vertelde dat ze zwanger was, en ze mij als meter wilde. 

Wat was je laatste vakantiebestemming? 
In juli 2020 ging ik met mijn vriend en 8 vrienden naar Toscane. We hadden daar een charmant huisje gehuurd, met een zwembad en zicht op de Toscaanse heuvels. Een ideale ontspanning tijdens de Coronatijden. De vespatrips die we daar gedaan hebben waren onvergetelijk! 

Wat is je lievelingsstad en waarom? 
Een lievelingsstad is een stad waaraan ik goeie herinneringen heb, waarnaar ik graag terug ga, en waar ik met een glimlach rondloop. En dat heb ik wel bij meerdere steden, zoals Gent, Oudenaarde, Montpellier en Sète om er een paar belangrijke te noemen. 

Welke dag van de week is je favoriete dag? 
Voor mij is dat vrijdag. Dan zit de werkweek erop, kan je bepaalde dossiers mooi afsluiten voor het weekend, en dan staat er meestal een leuke avond en leuk weekend gepland. 

Wat is jouw klein gelukje? Guilty Pleasure? 
Ik eet wel graag een dessert, 's avonds in de zetel. Mijn favorieten zijn een dame blanche, zelfgemaakte rijstpap of gele vla met speculoos. Lekker ! 

Connecteer met ons