YouConnect breidt haar team uit
< Terug naar overzicht

YouConnect breidt haar team uit

YouConnect is een onafhankelijke nichespeler gespecialiseerd in headhunting voor juristen en in legal interim management. Na een succesvol eerste jaar verwelkomen Ilse Tack en Thomas Snoeckx Kikki Vandriessche in hun team.

Kikki is, zoals Ilse en Thomas, juriste en startte haar carrière aan de Brusselse balie. De voorbije 9 jaar werkte Kikki voor verschillende beroepsorganisaties waar zij, naast haar functie als jurist, eveneens meewerkte aan de interne en externe communicatie.

Communiceren en mensen samen brengen ligt in haar aard. De stap naar de rekruteringssector is voor haar dan ook dé schakel tussen ervaring en passie.

Kikki Vandriessche over YouConnect: "Deel mogen uitmaken van een jong en dynamisch kantoor met grote empathie en enorm respect zowel voor klanten als voor kandidaten, is voor mij een fantastische uitdaging. Communicatie en mensen samenbrengen ligt in mijn aard, dus de stap naar de rekruteringssector is dan ook de schakel tussen ervaring en passie."

YouConnect over Kikki Vandriessche: "Haar interesse in mensen, gedrevenheid en communicatie-skills zijn een absolute troef. Wij zijn ervan overtuigd dat Kikki zeer succesvol zal zijn als recruitment consultant. Zij past perfect in de cultuur van YouConnect, gericht op kwaliteit, persoonlijke aanpak en meerwaarde bieden aan onze klanten en kandidaten." Sinds haar oprichting begin 2013 heeft YouConnect haar start niet gemist. Verschillende gereputeerde bedrijven en advocatenkantoren hebben via YouConnect juridisch talent kunnen aanwerven.

Link naar deze publicatie op Lexgo.

Connecteer met ons