YouConnect verwelkomt Mieke Beeuwsaert als Recruitment Consultant
< Terug naar overzicht

YouConnect verwelkomt Mieke Beeuwsaert als Recruitment Consultant

YouConnect is  een onafhankelijke nichespeler gespecialiseerd in executive search voor juristen en in legal interim management.

Om de verdere groei van YouConnect te ondersteunen, verwelkomen Ilse Tack en Thomas Snoeckx hun nieuwe collega, Mieke Beeuwsaert, die sinds midden februari 2017 het YouConnect team heeft versterkt.

Mieke Beeuwsaert is als juriste haar carrière aan de Brusselse balie gestart en deed vervolgens ruime in-house ervaring op als jurist in diverse bedrijven. Na ruim 10 jaar als jurist te hebben gewerkt, maakte ze vanuit haar interesse in business development en accountmanagement de overstap naar niet juridische functies.

Mieke Beeuwsaert over YouConnect: “Mijn sterke interesse in bedrijven uit diverse sectoren enerzijds en in de boeiende diversiteit aan mensen anderzijds is een rode draad doorheen mijn carrière. Ik ben blij om mee te kunnen bouwen aan de verdere groei van een jong en dynamisch kantoor met grote service gerichtheid en met respect voor zowel klanten als kandidaten. De persoonlijke aanpak van YouConnect en de aandacht voor kwaliteit is iets waar ik me volledig in kan vinden. Ik kijk ernaar uit om ervoor te zorgen dat getalenteerde juristen kunnen bijdragen aan het verdere succes van vele organisaties.”

YouConnect over Mieke: “Mieke brengt een interessante ervaring mee die zeer in de smaak valt van onze opdrachtgevers, doordat ze zelf jarenlang als inhouse jurist met succes de rol van business partner op zich heeft genomen. We waarderen haar gedrevenheid en heel grondige aanpak in de screening van kandidaten om de perfecte match te realiseren. We wensen Mieke heel veel succes toe!”

Link naar deze publicatie op Lexgo.

Connecteer met ons