Ontmoet het HR team_YouConnect

Ontmoet het HR team

Bij ons staan mensen centraal: de kandidaten, de hiring managers en recruiters van onze opdrachtgevers en onze eigen consultants. YouConnect gelooft in de meerwaarde van het in contact brengen van mensen, zowel voor de beide betrokken partijen, als voor ons, de bindende factor.

Birgit De Smedt_YouConnect

Birgit De Smedt

Birgit is partner bij YouConnect sinds november 2018. Ze lanceerde een nieuwe business line binnen YouConnect, gericht op HR Interim Management. Birgit is juriste en heeft de afgelopen 25 jaar met succes nieuwe teams en concepten opgericht en groot gemaakt bij een van de grootste HR Staffing & Solutions bedrijven ter wereld. Ze is oprecht geïnteresseerd in mensen en bedrijven, en combineert aandacht voor de klant met een resultaatgerichte aanpak. 

+32 497 51 65 22 | birgit.desmedt@youconnect.be

Marie Van Volcem

Marie Van Volcem

Marie werkt sinds april 2018 als Recruitment Consultant bij YouConnect en heeft een masterdiploma psychologie. Ze koos voor een carrière in werving en selectie, en ontdekte zo waar haar passie ligt. Ze vervulde senior functies als HR consultant bij verschillende consulting agencies en als Talent Acquisition Manager bij een voedingsmultinational. 

+32 476 89 09 12 | marie.vanvolcem.ext@youconnect.be

Valérie Audoore

Valérie Audoore

Valérie startte in april 2021 als Recruitment Consultant in de divisie HR bij YouConnect. Ze startte haar carrière 4 jaar geleden als Consultant bij een toonaangevende, mondiale uitzendgroep. Valérie is een geboren "matcher". Zij krijgt energie van het professioneel connecteren met zowel klanten als kandidaten. Zij koos voor YouConnect om de relaties met kandidaten en bedrijven verder op te tillen, en samen te werken met expert-collega's in een gespecialiseerd & waardengestuurd team. Zij legt zich bij YouConnect toe op het plaatsen van kandidaten met specifieke HR-expertise in tijdelijke en vaste functies. 

+32 473 49 38 38 | valerie.audoore@youconnect.be

Ianthe Goemans

Ianthe Goemans

Ianthe werkt sinds april 2022 als HR Recruitment Consultant bij YouConnect. Ze startte haar carrière als consultant gespecialiseerd in sociaal recht en deed vervolgens een bredere ervaring op als HR professional enerzijds en jurist binnen één van de grote staffing groepen anderzijds. Klaar voor een nieuwe professionele uitdaging waarin contact en communicatie met mensen centraal staan, maakte zij de overstap. Ze is resultaatsgericht en krijgt energie van het verder helpen van klanten en kandidaten.

+32 486 16 11 65 | ianthe.goemans@youconnect.be

Connecteer met ons