Ontmoet het YouConnect Legal team

Ontmoet het legal team

Bij ons staan mensen centraal: de kandidaten, de hiring managers en recruiters van onze opdrachtgevers en onze eigen consultants. YouConnect gelooft in de meerwaarde van het in contact brengen van mensen, zowel voor de beide betrokken partijen, als voor ons, de bindende factor.

Ilse Tack_YouConnect

Ilse Tack

Ilse is onze founder en managing partner. Ze werkte meer dan twaalf jaar als advocaat en consultant, gespecialiseerd in sociaal recht, en is een echte pionier op het vlak van werving en selectie van juristen. Ilse wilde haar stempel drukken op de sector en richtte daarom in 2013 YouConnect op.

+32 477 51 52 09 | ilse.tack@youconnect.be

Stéphanie Verhaegen_YouConnect

Stéphanie Verhaegen

Stéphanie begon in juni 2018 als Recruitment Consultant bij YouConnect en is nu onze Business Development Manager. Ze begon haar carrière als advocaat in Brussel in 2009, specialiseerde zich in de werving en selectie van juridische profielen en deed ervaring op als juridisch adviseur in de detailhandel en de voedingsindustrie. Met deze mix van ervaringen op zak, is ze nu teruggekeerd naar de functie waar haar hart ligt: werving en selectie. Contact met andere mensen geeft haar extra energie, zeker als ze hen mag adviseren in hun verschillende carrièrestappen. Stéphanie wil langdurige relaties opbouwen met klanten én met kandidaten, in overeenstemming met de waarden van YouConnect.

+32 476 39 40 50 | stephanie.verhaegen@youconnect.be

Kathleen Peirsman

Kathleen Peirsman

Kathleen werkt sinds oktober 2018 als Recruitment Consultant bij YouConnect. Ze heeft een diploma fiscaal recht en begon haar loopbaan als btw-consultant bij een van de Big 4 in Brussel. Ze maakte de overstap naar Real Estate Officer bij een groot Belgisch nutsbedrijf, en richtte daarna haar eigen bedrijf op, waar ze meer dan 10 jaar lang haar fiscale vaardigheden als onafhankelijk belastingconsulent ontwikkelde. Kathleen kan elke uitdaging aan, dankzij haar klantgerichtheid en professionele inzet.

+32 473 49 71 80 | kathleen.peirsman@youconnect.be

Paulien Stuer_YouConnect

Paulien Stuer

Paulien maakt sinds april 2019 deel uit van het YouConnect team als Recruitment Consultant. Ze kiest voor deze wending in haar carrière na een aantal jaar te hebben gewerkt als advocaat in een advocatenkantoor in Mechelen, waar ze zich specialiseerde in het ondernemings- en contractenrecht. Paulien haalt positieve energie uit het contact met mensen en wenst dit bij YouConnect om te zetten in het opbouwen van duurzame relaties met kandidaten en klanten.

+32 474 84 53 14 | paulien.stuer@youconnect.be

Diether Vandenbussche_YouConnect

Diether Vandenbussche

Diether is sinds juni 2020 Recruitment Consultant bij YouConnect. Hij heeft een Master in de Rechten en een aanvullend masterdiploma in het Intellectueel Eigendomsrecht. Hij begon zijn carrière in de juridische uitgeverijsector als respectievelijk redacteur en uitgever, waar hij samenwerkte met verscheidene juridische professionals. Met zijn ervaring in en kennis van het juridische landschap in België wil hij kandidaten graag adviseren bij het maken van de beste carrièrekeuze.

+32 477 22 95 52  | diether.vandenbussche@youconnect.be

Clara Creve

Clara Creve

Clara kreeg de smaak voor YouConnect te pakken toen ze er startte als student tijdens haar Masteropleiding Rechten. Sinds januari 2020 is zij vast in dienst bij YouConnect en in april 2021 werd zij Legal Recruitment Consultant. Clara is oprecht geïnteresseerd in mensen en staat kandidaten en klanten dan ook graag bij in hun zoektocht naar de perfecte professionele match. 

+32 496 78 48 03 | clara.creve@youconnect.be

 

Connecteer met ons