YouConnect HR Interim Management

HR Interim Management

In onze maatschappij is de huidige visie op werk drastisch aan het veranderen. Bedrijven en organisaties zien zich steeds meer gedwongen hun HR beleid te herbekijken en op zoek te gaan naar nieuwe manieren om talentvolle medewerkers aan te trekken. Professionals geven duidelijk aan wat hun ambities zijn. Ze willen zelf de touwtjes in handen houden, zelf bepalen wanneer ze werken, volgens welke regeling en met welke bedrijven. En dat geldt niet alleen voor ervaren HR specialisten, maar ook voor pas afgestudeerden. Misschien heeft je bedrijf vandaag behoefte aan nieuw talent, maar dat betekent niet altijd dat deze nieuwe medewerkers ook op zoek zijn naar een vast dienstverband. Hier komen wij in beeld: wij leveren je de expertise die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt.

 

Wat kan YouConnect betekenen voor je bedrijf? 

 

Wil je tijdelijk een betrouwbare HR professional aan je team toevoegen ? YouConnect zorgt ervoor dat de HR expert meteen aan de slag kan. Slaag je er niet in om een positie voor een HR Business Partner rechtstreeks in te vullen? Of heb je een kortlopend HR project waarvoor specifieke expertise vereist is? Je kan op YouConnect rekenen, wij zijn oplossingsgericht, efficiënt, transparant. 

We zijn benieuwd naar je verhaal en brengen je in contact met de juiste HR interim managers, of het nu gaat om een dagopdracht of om een opdracht van meerdere dagen per maand, in soft of hard HR.

 

Wat kan YouConnect betekenen voor jou, de HR professional?

 

Werken als HR freelancer na bemiddeling door YouConnect, dat opent onmiddellijk de poorten naar een nieuw en boeiend netwerk. Bij elke opdracht zet je je expertise in bij bedrijven en organisaties. Je hebt een reële impact op hun resultaten, omdat je die competenties hebt die cruciaal zijn om de HR strategie uit te tekenen, te begeleiden of uit te voeren. Je wordt opgenomen in de community van HR professionals van YouConnect, en kan je kennis delen met andere bekwame HR interim managers.

Misschien heb je de stap nog niet gezet naar een freelance carrière, omdat je twijfelt wat dat precies voor jou kan betekenen. Dat begrijpen we. Het kan nogal beangstigend lijken om te springen. Dan is het goed om te weten dat nogal wat HR experts met uiteenlopende anciënniteit je zijn voorgegaan en ook de stap gezet hebben. De vraag naar freelance-experts stijgt de laatste jaren exponentieel, en voor jou zijn er best wat voordelen aan gekoppeld. Je zit zelf aan het stuur van je loopbaan, en grijpt gedurende elke freelancejob werkelijk in op de resultaten. Je leert nieuwe mensen kennen en ontdekt regelmatig andere sectoren. Je blijft bijleren, waardoor ook de jobtevredenheid telkens hoog is.

In de opdrachtenportfolio van YouConnect zitten gevarieerde HR aanbiedingen. Projecten die onze klanten ons toevertrouwen zijn onder meer interessante opdrachten als HR business partner, talent acquisition manager, recruiter, HR manager, expert in sociale relaties, Compensation & Benefits Manager of HR Change Consultant.

Heb je vragen over jouw opstart als HR freelancer? Of ken je de voordelen al, maar wil je graag je netwerk verbreden?

 

Ons Team HR Interim Management

 

Birgit Desmedt | +32 497 51 65 22 | birgit.desmedt@youconnect.be

Marie Van Volcem | +32 476 89 09 12 | marie.vanvolcem.ext@youconnect.be

Connecteer met ons