YouConnect HR Interim Management

HR Interim Management

Naast een verhoogde vraag bij bedrijven naar tijdelijk specifiek talent, is er een stijgend aantal professionals in HR, dat besliste hun vaste baan te verlaten. Zij kiezen ervoor om hun expertise in te zetten bij HR-projecten voor verschillende organisaties. Hier komen wij in beeld: om je net aan dié professional te helpen die past bij het project en het bedrijf. YouConnect levert je aan de hand van een heldere intake, de passende HR-expert, precies wanneer je die nodig hebt. En, als de best passende persoon niet beschikbaar is dan winden we daar geen doekjes om. We vertellen duidelijk wat we voor je kunnen doen, en wat niet.

 

Wat kan YouConnect betekenen voor je bedrijf? 

 

Wil je tijdelijk een betrouwbare HR professional aan je team toevoegen?  

Neem contact met ons op, en vertel ons over je project. Wil je graag samenwerken, dan maken we de juiste selectie uit de zelfstandige experten die we eerder zelf hebben gesproken, die beschikbaar zijn en bij wie je project aansluit. En dat gebeurt grondig en resultaatgericht. 

We zijn benieuwd naar je verhaal en brengen je in contact met de juiste HR interim managers, voor opdrachten in zowel hard HR als in soft HR. 

 

Wat kan YouConnect betekenen voor jou, de HR professional?

 

Werken als HR freelancer na bemiddeling door YouConnect, dat opent onmiddellijk de poorten naar een nieuw en boeiend netwerk. Bij elke opdracht zet je je expertise in bij bedrijven en organisaties. Je hebt een reële impact op hun resultaten, omdat je die competenties hebt die cruciaal zijn om de HR strategie uit te tekenen, te begeleiden of uit te voeren. Je wordt opgenomen in de community van HR professionals van YouConnect, en kan je kennis delen met andere bekwame HR interim managers.

Misschien heb je de stap nog niet gezet naar een freelance carrière, omdat je twijfelt wat dat precies voor jou kan betekenen. Dat begrijpen we. Het kan nogal beangstigend lijken om te springen. Dan is het goed om te weten dat nogal wat HR experts met uiteenlopende anciënniteit je zijn voorgegaan en ook de stap gezet hebben. De vraag naar freelance-experts stijgt de laatste jaren exponentieel, en voor jou zijn er best wat voordelen aan gekoppeld. Je zit zelf aan het stuur van je loopbaan, en grijpt gedurende elke freelancejob werkelijk in op de resultaten. Je leert nieuwe mensen kennen en ontdekt regelmatig andere sectoren. Je blijft bijleren, waardoor ook de jobtevredenheid telkens hoog is.

In de opdrachtenportfolio van YouConnect zitten gevarieerde HR aanbiedingen. Projecten die onze klanten ons toevertrouwen zijn onder meer interessante opdrachten als HR business partner, talent acquisition manager, recruiter, HR manager, expert in sociale relaties, Compensation & Benefits Manager of HR Change Consultant.

Heb je vragen over jouw opstart als HR freelancer? Of ken je de voordelen al, maar wil je graag je netwerk verbreden?

 

Ons team
 

Birgit De Smedt | +32 497 51 65 22 | birgit.desmedt@youconnect.be

Marie Van Volcem | +32 476 89 09 12 | marie.vanvolcem.ext@youconnect.be

Valérie Audoore | +32 473 49 38 38 | valerie.audoore@youconnect.be

 

Connecteer met ons