Waarom we Goede Gezondheid en Welzijn belangrijk vinden

Waarom we Goede Gezondheid en Welzijn belangrijk vinden

CSR Good Health Wellbeing

 

YouConnect Olympics:

Gezonde en fitte collega’s zorgen voor een gezond bedrijf. Elke 2 maand proberen we elkaar tijdens onze eigen Olympic Games te motiveren om net dat tikkeltje meer te sporten. Een week lang delen we onze sportprestaties met alle collega's om de competitie verder aan te zwengelen. De winnaar krijgt, naast de eer, ook een sportieve beloning. 

Gezonde voeding:

Op onze kantoren voorzien we vers fruit en gezonde tussendoortjes. Ook voor teamlunches kiezen we steevast voor een gezonde en lokale optie. Een aantal enthousiaste foodies in het team delen hun gezonde recepten en zetten ons zo verder op weg naar een gezonde levensstijl.

Tenslotte steunen we ook twee goede doelen die ons nauw aan het hart liggen: 

  • Diabetes Liga: We wandelden de benen van onder ons lijf op “Stap mee tegen diabetes” naar aanleiding van de Wereld Diabetes dag georganiseerd door Diabetes Liga. Dit jaar vond deze plaats op 14 November 2021. Met het YouConnect team gingen we wandelen in Neigem. 

  • Osteogenesis Imperfecta: Op Wishbone Day, 6 mei 2021, kleurden we geel om ZOI (Zelfhulp Osteogenesis Imperfecta, een non-profit organisatie) te steunen. ZOI is een belangenvereniging voor en door mensen met Osteogenesis Imperfecta, ofwel broze bottenziekte. We zamelden maar liefst
    € 1200 in met de hulp van al onze klanten en kandidaten die enthousiast meededen door tijdens meetings een geel kledingstuk te dragen en dit vast te leggen op foto.   

Goede Gezondheid en Welzijn Acties YouConnect

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

 

Bij YouConnect zijn we begaan met anderen, dat zit in ons DNA. Een logisch gevolg hiervan is dat we sterk willen inzetten op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Iedereen van het team weet exact in welke domeinen en door welke acties we als rekruteringsbedrijf onze bijdrage leveren tot een gezondere en evenwichtigere maatschappij.  

Om net dié doelstellingen te selecteren die er toe doen, inspireerden we ons op de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen bepaald door de Verenigde Naties.  

Hieronder kan je meer lezen over de twee andere doelen die we gekozen hebben:

Waardig Werk en Economische Groei bij YouConnect

Waardig Werk en Economische Groei

"Ongeveer de helft van de wereldbevolking leeft op het equivalent van 2$ per dag en op heel veel plaatsen biedt het hebben van een job geen garantie om uit de armoede te ontsnappen.” We probeerden een manier te vinden om onze expertise als recruiter te gebruiken om een verschil te maken rond werkgelegenheid.

Lees meer   Page 1
Klimaatactie bij YouConnect

Klimaatactie

Elk land op elk continent heeft te maken met klimaatverandering. Het ontwricht nationale economieën en treft veel mensen. We nemen als bedrijf onze verantwoordelijkheid en inspireren ook onze collega’s om hun steentje bij te dragen.  

Lees meer   Page 1

Onze Legal en HR diensten

Wil u graag uw juridisch team uitbreiden? Of bent u op zoek naar een HR-profiel om uw team te vervolledigen?

Wij zijn een onafhankelijk rekruteringskantoor en zijn gespecialiseerd in de plaatsing van juridische en HR-profielen voor zowel vaste functies als interim management.

LEES MEER OVER ONZE DIENSTEN   Page 1

Connecteer met ons