CSR YouConnect

Waarom we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk vinden

Bij YouConnect zijn we begaan met anderen, dat zit in ons DNA. Een logisch gevolg hiervan is dat we sterk willen inzetten op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Iedereen van het team weet exact in welke domeinen en met welke acties we als rekruteringsbedrijf onze bijdrage leveren tot een gezondere en evenwichtigere maatschappij. Om net dié doelstellingen te selecteren die er toe doen, inspireerden we ons op de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen bepaald door de Verenigde Naties.

"De SDG’s (Sustainable Development Goals) zijn een oproep tot actie voor alle landen – arm en rijk – om welvaart te bevorderen en tegelijkertijd de planeet te beschermen tegen klimaatverandering. Ze leggen de grondslag voor het beëindigen van armoede, met strategieën die zowel economische groei ontwikkelen als een reeks sociale behoeften aanpakken, zoals onderwijs, gezondheid, sociale bescherming en werkgelegenheid."

We selecteerden drie doelstellingen en werkten deze verder uit aan de hand van specifieke acties.

Waardig werk en economische groei YouConnect

Waardig werk en economische groei

Ongeveer de helft van de wereldbevolking leeft op het equivalent van 2$ per dag en op heel veel plaatsen biedt het hebben van een job geen garantie om uit de armoede te ontsnappen.” We probeerden een manier te vinden om onze expertise als recruiter te gebruiken om een verschil te maken rond werkgelegenheid.

Meer lezen   Page 1
Goede gezondheid en welzijn YouConnect

Goede gezondheid en welzijn

Deze doelstelling wil de gezondheid van de wereldbevolking verbeteren. Ongeacht inkomen, leeftijd, afkomst, geslacht of andere demografische kenmerken. Naast het promoten van een gezonde levensttijl op de werkvloer, steunen we ook initiatieven zoals de diabetesliga.

 

Meer lezen   Page 1
Klimaatactie YouConnect

Klimaatactie

Elk land op elk continent heeft te maken met klimaatverandering. Het ontwricht nationale economieën en treft veel mensen. We nemen als bedrijf onze verantwoordelijkheid en inspireren ook onze collega’s om hun steentje bij te dragen.

Meer lezen   Page 1


Onze MVO acties in beeld

 

CSR Actions YouConnect


Onze Legal en HR diensten

Wil je graag je legal team uitbreiden? Of mogelijks ben je op zoek naar een HR profiel om je team aan te vullen? 

We zijn een onafhankelijk rekruteringskantoor, gespecialiseerd in de plaatsing van legal & HR-profielen, zowel voor vaste functies als voor interim management.

Lees meer over onze diensten   Page 1

Connecteer met ons