YouConnect dienstverlening

YouConnect dienstverlening

Werving & selectie van juridische profielen

Werving & selectie van juridische profielen

Het geeft veel voldoening als we juridische professionals die we ooit hebben geholpen, enthousiast over hun job horen vertellen. En in de meeste gevallen is hun manager net zo tevreden! Daarom is onze job ook zo geweldig. 

Zinvolle connecties tot stand brengen is immers meer dan alleen iemands vaardigheden matchen met de functievereisten. Er moet ook een culturele klik zijn, gestoeld op gedeelde waarden en wederzijdse voordelen. Daar richten we ons dan ook op bij de selectie van talentvolle juristen voor permanente jobs.

Lees meer over werving & selectie van juridische profielen   Page 1
Legal Interim Management

Legal Interim Management

Niet elke opdracht is er een van lange duur. Toch gaan we telkens op zoek naar de perfecte match. Zeker als een juridische professional maar kort bij een bedrijf aan de slag gaat, mag er geen kostbare tijd verloren gaan. Daarom zoeken we specifiek naar kandidaten met de juiste vaardigheden en ervaring, die bovendien in staat zijn om zich snel in te werken.

Lees meer over legal interim management   Page 1
 • Energipole koos voor YouConnect in de zoektocht naar een legal interim legal manager en een permanente legal director. Ze hebben de nodige expertise, een uitgebreid netwerk, zijn professioneel en spelen goed in op de behoeften van de klant. De kandidaten die aan ons werden voorgesteld, waren zorgvuldig geselecteerd na een grondige screening. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de samenwerking en over de aanwervingen. “YouConnect” is meer dan de naam van het bedrijf, het is hun DNA.
  Françoise Macq
  CEO
  Energipole
 • De collega’s van YouConnect ‘bijten zich graag vast’ in een opdracht –dat schrijven ze ook zo op hun website- en dat hebben we gemerkt, in positieve zin. Van bij de start tot de afronding van de samenwerking voelden we:

  - De professionaliteit & het enthousiasme van de consultant om op zoek te gaan naar passende profielen.
  - De sterke klantgerichtheid via de wekelijkse update van de search.
  - De op maat ondersteuning van de kandidaten die bij ons op interview kwamen & van ons als opdrachtgever.

  Een tevreden klant dus!
  HR Director
  Emmaüs
 • We zijn erg blij met de succesvolle plaatsing door YouConnect. Het was een uiterst efficiënt en snel proces en we willen jullie hiervoor bedanken. We kijken er naar uit om opnieuw met jullie samen te werken!
  HR Manager
  Magic circle law firm
 • Jullie persoonlijke aandacht en de manier waarop jullie heel aandachtig luisteren naar wat we echt nodig hebben, onderscheidt jullie. Het maakt onze samenwerking niet alleen zeer aangenaam maar ook zeer productief.
  Judia Elkadi
  General Manager Belux
  Action
 • YouConnect maakt het verschil door profielen te plaatsen die niet alleen matchen qua skills voor de opdracht, maar ook een fit vormen met de bedrijfscultuur en het team!
  Stephanie Steels
  HR Generalist
  Manuchar
 • Ik kan YouConnect ten zeerste aanbevelen als partner voor de rekrutering van juridische profielen. Naast het grondige intakeproces en de gedetailleerde en professionele opvolging, is het aangename persoonlijke contact een onmiskenbaar pluspunt. In een vrij moeilijke zoektocht zijn ze positief gebleven en hebben ze volgehouden tot de juiste kandidaat voor onze vacature werd gevonden.
  Sabine De Graeve
  Senior HR Manager
  Alpha Trains Group
 • Onze organisatie - een industriële groep die aanwezig is in 29 landen- werkte samen met YouConnect voor de vacature van een Compensation & benefits -expert. Ik ben zeer tevreden over de efficiënte, aangename en professionele manier van werken en geef hen een score van 9/10. Ze deden een grondige intake gesprek, gevolgd door voorstellingen van een beperkt aantal sterke kandidaten. We kregen duidelijke tussentijdse updates, kwalitatieve rapporten en een strakke opvolging doorheen het proces. Onze vacature werd op minder dan 12 weken succesvol afgesloten door de aanwerving van een sterke kandidaat.

  Ik beveel hen graag aan!
  HRD
  Belgian listed company
 • YouConnect leverde een hoogwaardige service. Na de bespreking van de opdracht, kreeg ik al snel sterke kandidaten voorgesteld. Bij alle kandidaten was de fit met de opdracht en met ons bedrijf erg goed en ik waardeer de persoonlijke benadering in hun service.
  Annick Lauryssen
  HR Manager
  Codit
 • Bij Youconnect staan de belangen van zowel de klant als de kandidaat centraal en dat geeft perspectief op een perfecte match.
  Kirstel Geerts
  Head Legal Unit
  FANC
 • YouConnect biedt zowel een professionele als een heel persoonlijke begeleiding aan, wat bijzonder prettig is. Het volledige proces wordt ook heel (tijds)efficiënt gemanaged. YouConnect onderscheidt zich duidelijk van de concurrentie.

  Ik beveel ze graag aan.
  A.V.
  General Counsel - Family office
  Kandidaat
 • Van firma veranderen tijdens een pandemie lijkt geen goed idee. Dankzij YouConnect bleek het de beste beslissing die ik kon nemen. Hoewel alle communicatie virtueel was, won YouConnect vanaf de eerste seconde mijn vertrouwen en werden ze een onmisbare schakel tussen mij en mijn nieuwe kantoor.

  Ik beveel YouConnect graag aan voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, efficiënte, eerlijke en transparante partner
  J.V.T.
  Advocaat - Multinational law firm
  Kandidaat
 • Nogmaals bedankt voor jullie rol in mijn carrièreswitch, ik had een heel goed contact met jullie en het heeft me erg geholpen tijdens het hele proces!
  G.V.
  Bedrijfsjurist - Investment company
  Kandidaat
 • Ik leerde de HR-divisie van YouConnect kennen nu ongeveer twee jaar geleden. Een concullega van mij had mij reeds vol lof gesproken over jullie en mij aangeraden om contact op te nemen. Toen de vorige opdracht bijna tot zijn einde kwam, kreeg ik een eerste kennismakingsgesprek met Marie. De rol van YouConnect voor de opdracht die ik zopas heb afgerond is cruciaal geweest zij brengen opdrachtgevers en consultants op een zeer integere en correcte manier met elkaar in contact. Ze vinden de correcte balans tussen het zoeken van opdrachten en de geschikte consultants, met de nodige transparantie en kordaatheid, zonder te vervallen in opdringerigheid. Ondertussen heb ik dus een boeiende en uitdagende opdracht via hen mogen doen, en hebben we elkaar nog beter leren kennen. Ik werk erg graag met hen samen: ze weten wat de klant en de consultant belangrijk vinden, volgen goed op, zijn een goed sparringpartner, en doen wat ze beloven. Het zijn uitstekende communicators.

  Het is voor mij een kantoor dat er uitspringt! Ik kan hen absoluut aanbevelen voor HR interim management.
  Catherine Monballiu
  Interim Manager
 • In de 6 jaar dat ik als advocaat werk ben ik regelmatig gecontacteerd geweest door recruiters. Met YouConnect heb ik de meest aangename en meest professionele ervaring gehad.
  J.D.
  Advocaat - Magic circle law firm
  Kandidaat
 • De follow-up en feedback na de gesprekken waren uitstekend. Het zorgde voor een snel verloop van de selectieprocedure en creëerde transparantie in de verwachtingen van beide partijen.
  Kandidaat
  Interim Manager
 • Mijn ervaring met YouConnect was zeer positief. Het is een bureau dat haar business partner rol goed oppakt en goed inzicht geeft in wat er op dit moment leeft/beschikbaar is op de arbeidsmarkt, waardoor ze niet alleen werven op basis van kennis, maar ook sterk letten op de match qua bedrijfscultuur en potentieel. De communicatie tijdens de zoektocht verliep zeer snel en professioneel en ook de nazorg die ze bieden is van topkwaliteit!
  Laure Vandermeersch
  Talent Manager
  Milcobel
 • De professionals van YouConnect hebben mij op een zeer aangename en professionele manier begeleid bij de overgang naar een nieuwe carriere. Ze zijn responsief, denken mee en zijn heel aangenaam om mee samen te werken.
  Kandidaat
  Legal Counsel
 • Ik heb twee opdrachten gedaan via YouConnect en alles is altijd zeer goed verlopen. Er werd goed voor me gezorgd, ze reageerden zeer snel en ik had het gevoel dat ze oprecht begaan waren met mijn welzijn en mijn loopbaanontwikkeling. Bovendien organiseren ze leuke activiteiten waar je andere legal interim managers kan ontmoeten. Ik had telkens een zeer goede ervaring met YouConnect!
  Interim manager
  Kandidaat
 • Onlangs werkte ik voor de tweede keer samen met YouConnect voor de invulling van een HRBP profiel. Het is fijn om te merken dat je al in deze fase niet met een leverancier maar met een partner aan een gezamelijk project werkt. Een partner die actief met je meedenkt en bij voorbeeld ook aan de noodrem trekt wanneer je als mondige klant in een tunnelvizie terecht dreigt te komen.
  Anja Anthonissen
  HR Manager Benelux
  Ravago
of
Werving & selectie van HR-profielen

Werving & selectie van HR-profielen

Het geeft veel voldoening als we de HR-professionals die we eerder hebben geholpen, enthousiast over hun job horen vertellen. En als je de hiring manager ook ziet glunderen, dan is het helemaal perfect. Kandidaat, leidinggevende en YouConnect leggen samen een belangrijke weg af vooraleer de finale uitverkorene start.  Als je vervolgens verneemt hoe gelukkig de twee partijen zijn over hun samenwerking, en over de begeleiding door YouConnect gedurende het proces, is dat een bijzonder mooie kers op de taart.

Lees meer over werving & selectie van HR-profielen   Page 1
HR Interim Management

HR Interim Management

De visie op werk veranderde drastisch de afgelopen jaren. Samenwerkingsverbanden, werkplekken, het statuut van de medewerkers die je aan je organisatie verbindt: de noodzakelijke veranderingen hierin leidden tot een verschuiving in de HR-strategie. Daarnaast werd de vroegere overtuiging dat elke medewerker die je nodig hebt vast moet worden aangeworven werd, stevig bijgesteld. Het organiseren van een flexibele medewerkerspopulatie werd een vaste waarde, en de inzet van HR interim managers en freelance professionals drong door tot alle types bedrijven. 

Lees meer over HR interim management   Page 1

Connecteer met ons