YouConnect dienstverlening

YouConnect dienstverlening

Werving & selectie van juridische profielen

Werving & selectie van juridische profielen

Het geeft veel voldoening als we juridische professionals die we ooit hebben geholpen, enthousiast over hun job horen vertellen. En in de meeste gevallen is hun manager net zo tevreden! Daarom is onze job ook zo geweldig. 

Zinvolle connecties tot stand brengen is immers meer dan alleen iemands vaardigheden matchen met de functievereisten. Er moet ook een culturele klik zijn, gestoeld op gedeelde waarden en wederzijdse voordelen. Daar richten we ons dan ook op bij de selectie van talentvolle juristen voor permanente jobs.

Lees meer over werving & selectie van juridische profielen   Page 1
Legal Interim Management

Legal Interim Management

Niet elke opdracht is er een van lange duur. Toch gaan we telkens op zoek naar de perfecte match. Zeker als een juridische professional maar kort bij een bedrijf aan de slag gaat, mag er geen kostbare tijd verloren gaan. Daarom zoeken we specifiek naar kandidaten met de juiste vaardigheden en ervaring, die bovendien in staat zijn om zich snel in te werken.

Lees meer over legal interim management   Page 1
 • Mijn ervaring met YouConnect was zeer positief. Het is een bureau dat haar business partner rol goed oppakt en goed inzicht geeft in wat er op dit moment leeft/beschikbaar is op de arbeidsmarkt, waardoor ze niet alleen werven op basis van kennis, maar ook sterk letten op de match qua bedrijfscultuur en potentieel. De communicatie tijdens de zoektocht verliep zeer snel en professioneel en ook de nazorg die ze bieden is van topkwaliteit!
  Laure Vandermeersch
  Talent Manager
  Milcobel
 • Ik kijk terug op een aangename ervaring met YouConnect. De vacature werd me heel duidelijk uitgelegd en doorheen het hele proces, werd ik goed begeleid. Ik kreeg voldoende feedback en werd voorbereid op moeilijke vragen.
  M.B.
  Knowledge Lawyer IP/IT
  Law Firm
 • Onlangs werkte ik voor de tweede keer samen met YouConnect voor de invulling van een HRBP profiel. Het is fijn om te merken dat je al in deze fase niet met een leverancier maar met een partner aan een gezamelijk project werkt. Een partner die actief met je meedenkt en bij voorbeeld ook aan de noodrem trekt wanneer je als mondige klant in een tunnelvizie terecht dreigt te komen.
  Anja Anthonissen
  HR Manager Benelux
  Ravago
 • De opvolging van de agenda en de feedback na de gesprekken was excellent. Het zorgde voor een vlotte voortgang van de selectieprocedure en creëerde duidelijkheid over de verwachtingen langs de zijde van beide partijen.
  E.V.L.
  Senior Legal Counsel
  Automotive
 • In het kader van hun CSR-beleid heeft YouConnect VVOB ondersteuning aangeboden bij de zoektocht naar een Legal Counsel. YouConnect blinkt uit in het begrijpen van de noden van hun klant, hun professionalisme, enthousiasme en expertise. Niet alleen waren de voorgestelde kandidaten zorgvuldig gescreend en van hoge kwaliteit, YouConnect combineert dit met een sterke opvolging van begin tot einde, zowel bij ons als bij de kandidaten. In een mum van tijd hadden we een perfecte match voor deze functie. We kunnen YouConnect aanraden als u op zoek bent naar een kwalitatief juridisch profiel!
  K.V.D.S.
  Financial Director
  Education Administration Programs
 • De professionals van YouConnect hebben mij op een zeer aangename en professionele manier begeleid bij de overgang naar een nieuwe carriere. Ze zijn responsief, denken mee en zijn heel aangenaam om mee samen te werken. 
  W.Y.L.
  Legal Counsel
  Financial Services
 • Wij zijn tevreden over de dienstverlening van YouConnect. Wij hebben op een snelle en efficiënte wijze een Interim Legal Manager met de juiste kwalificaties kunnen vastleggen. YouConnect zorgde daarbij voor een goede communicatie en follow-up.
  Lore Werbrouck
  General Counsel
  Van de Velde NV
 • Tijdens de zoektocht naar een definitieve aanwerving, hadden we nood aan tijdelijke versterking van het team. Youconnect kon op zeer korte termijn verschillende interessante profielen aanbieden, en we zijn bijzonder tevreden van de kwaliteit van dienstverlening, zowel door Youconnect als door de aangeboden legal interim zelf.
  Hugo Vanneuville
  Legal Director
  ISS Facility Services
of
Werving & selectie van HR-profielen

Werving & selectie van HR-profielen

Het geeft veel voldoening als we de HR-professionals die we eerder hebben geholpen, enthousiast over hun job horen vertellen. En als je de hiring manager ook ziet glunderen, dan is het helemaal perfect. Kandidaat, leidinggevende en YouConnect leggen samen een belangrijke weg af vooraleer de finale uitverkorene start.  Als je vervolgens verneemt hoe gelukkig de twee partijen zijn over hun samenwerking, en over de begeleiding door YouConnect gedurende het proces, is dat een bijzonder mooie kers op de taart.

Lees meer over werving & selectie van HR-profielen   Page 1
HR Interim Management

HR Interim Management

De visie op werk veranderde drastisch de afgelopen jaren. Samenwerkingsverbanden, werkplekken, het statuut van de medewerkers die je aan je organisatie verbindt: de noodzakelijke veranderingen hierin leidden tot een verschuiving in de HR-strategie. Daarnaast werd de vroegere overtuiging dat elke medewerker die je nodig hebt vast moet worden aangeworven werd, stevig bijgesteld. Het organiseren van een flexibele medewerkerspopulatie werd een vaste waarde, en de inzet van HR interim managers en freelance professionals drong door tot alle types bedrijven. 

Lees meer over HR interim management   Page 1

Connecteer met ons