Onze dienstverlening

Onze dienstverlening

Werving en selectie van juridische profielen

Werving en selectie van juridische profielen

Het geeft veel voldoening als we juridische professionals die we ooit hebben geholpen, enthousiast over hun job te horen vertellen. En in de meeste gevallen is hun manager net zo tevreden! Daarom is onze job ook zo geweldig. 

Zinvolle connecties tot stand brengen is immers meer dan alleen iemands vaardigheden matchen met de functievereisten. Er moet ook een culturele klik zijn, gestoeld op gedeelde waarden en wederzijdse voordelen. Daar richten we ons dan ook op bij de selectie van talentvolle juristen voor permanente jobs.

Lees meer over recruitment & selection   Page 1
Legal Interim Management

Legal Interim Management

Niet elke opdracht is er een van lange duur. Toch gaan we telkens op zoek naar de perfecte match. Zeker als een juridishe professional maar kort bij een bedrijf aan de slag gaat, mag er geen kostbare tijd verloren gaan. Daarom zoeken we specifiek naar kandidaten met de juiste vaardigheden en ervaring, die bovendien in staat zijn om zich snel in te werken.

Lees meer over legal interim management   Page 1
HR Interim Management

HR Interim Management

YouConnect breidt zijn activiteiten uit naar HR interim management. 

Oorspronkelijk was YouConnect gespecialiseerd in legal interim management en werving en selectie van juridische professionals. We zijn de op één na grootste specialist op de markt. 

De vraag naar HR interim managers stijgt ondertussen ook. In onze overtuiging dat we ook binnen dat vakgebied het verschil kunnen maken, richtten we een nieuwe business line binnen YouConnect op, die zich richt op HR interim management.

Lees meer over HR interim management   Page 1
Een doordacht proces

Een doordacht proces

Een goede match krijg je pas als je alle partijen die bij het proces zijn betrokken, goed kent. Daarom doen we het grootste deel van ons werk zonder specifieke opdracht in gedachten. We kijken voortdurend uit naar ‘vers’ juridisch en HR talent, zijn alert voor nieuwe opportuniteiten, volgen de trends en leren onze kandidaten en klanten door en door kennen. Daardoor kunnen we de professionals veel sneller matchen met de vacatures. 

Maar daar blijft het niet bij. Ook nadat het contract is ondertekend, blijven we zowel de kandidaat als de klant opvolgen. We willen er zeker van zijn dat alle partijen tevreden zijn met hun keuze.

Ben je op zoek naar talent? Is het tijd voor een nieuwe uitdaging?

Neem contact met ons op   Page 1

Connecteer met ons