Ontmoet het team

Ontmoet het team

 

Bij ons staan mensen centraal: de kandidaten, de hiring managers en recruiters van onze opdrachtgevers en onze eigen consultants. YouConnect gelooft in de meerwaarde van het in contact brengen van mensen, zowel voor de beide betrokken partijen, als voor ons, de bindende factor.

Ilse Tack_YouConnect

Ilse Tack

Ilse is onze founder en managing partner. Ze werkte meer dan twaalf jaar als advocaat en consultant, gespecialiseerd in sociaal recht, en is een echte pionier op het vlak van werving en selectie van juristen. Ilse wilde haar stempel drukken op de sector en richtte daarom in 2013 YouConnect op.

+32 477 51 52 09 | ilse.tack@youconnect.be

Birgit De Smedt_YouConnect

Birgit De Smedt

Birgit is partner bij YouConnect sinds november 2018. Ze lanceerde een nieuwe business line binnen YouConnect, gericht op HR Interim Management. Birgit is juriste en heeft de afgelopen 25 jaar met succes nieuwe teams en concepten opgericht en groot gemaakt bij een van de grootste HR Staffing & Solutions bedrijven ter wereld. Ze is oprecht geïnteresseerd in mensen en bedrijven, en combineert aandacht voor de klant met een resultaatgerichte aanpak. 

+32 497 51 65 22 | birgit.desmedt@youconnect.be

Marie Van Volcem_YouConnect

Marie Van Volcem

Marie werkt sinds april 2018 als Recruitment Consultant bij YouConnect en heeft een masterdiploma psychologie. Ze koos voor een carrière in werving en selectie, en ontdekte zo waar haar passie ligt. Ze vervulde senior functies als HR consultant bij verschillende consulting agencies en als Talent Acquisition Manager bij een voedingsmultinational. 

+32 476 89 09 12 | marie.vanvolcem.ext@youconnect.be

Stéphanie Verhaegen_YouConnect

Stéphanie Verhaegen

Stéphanie begon in juni 2018 als Recruitment Consultant bij YouConnect en is nu onze Business Development Manager. Ze begon haar carrière als advocaat in Brussel in 2009, specialiseerde zich in de werving en selectie van juridische profielen en deed ervaring op als bedrijfsjurist in de retail en de foodsector. Met deze mix van ervaringen op zak, is ze nu teruggekeerd naar de functie waar haar hart ligt: werving en selectie. Contact met andere mensen geeft haar extra energie, zeker als ze hen mag adviseren in hun verschillende carrièrestappen. Stéphanie wil langdurige relaties opbouwen met klanten én met kandidaten, in overeenstemming met de waarden van YouConnect.

+32 476 39 40 50 | stephanie.verhaegen@youconnect.be

Kathleen Peirsman_YouConnect

Kathleen Peirsman

Kathleen startte als Recruitment Consultant bij YouConnect in oktober 2018 en sinds 2021 is ze Senior Recruitment Consultant Legal, Tax & Compliance. Ze heeft een diploma fiscaal recht en begon haar loopbaan als btw-consultant bij een van de Big 4 in Brussel. Ze maakte de overstap naar Real Estate Officer bij een groot Belgisch nutsbedrijf, en richtte daarna haar eigen bedrijf op, waar ze meer dan 10 jaar lang haar fiscale vaardigheden als onafhankelijk belastingconsulent ontwikkelde. Kathleen kan elke uitdaging aan, dankzij haar klantgerichtheid en professionele inzet.

+32 473 49 71 80 | kathleen.peirsman@youconnect.be

Paulien Stuer - YouConnect

Paulien Stuer

Paulien maakt sinds april 2019 deel uit van het YouConnect team als Recruitment Consultant. Zij legt de focus op legal interim management. Ze kiest voor deze wending in haar carrière na een aantal jaar te hebben gewerkt als advocaat in een advocatenkantoor in Mechelen, waar ze zich specialiseerde in het ondernemings- en contractenrecht. Paulien haalt positieve energie uit het contact met mensen en wenst dit bij YouConnect om te zetten in het opbouwen van duurzame relaties met kandidaten en klanten.

+32 474 84 53 14 | paulien.stuer@youconnect.be

Diether Vandenbussche_YouConnect

Diether Vandenbussche

Diether is sinds juni 2020 Recruitment Consultant bij YouConnect. Hij heeft een Master in de Rechten en een aanvullend masterdiploma in het Intellectueel Eigendomsrecht. Hij begon zijn carrière in de juridische uitgeverijsector als respectievelijk redacteur en uitgever, waar hij samenwerkte met verscheidene juridische professionals. Met zijn ervaring in en kennis van het juridische landschap in België wil hij kandidaten graag adviseren bij het maken van de beste carrièrekeuze.

+32 477 22 95 52  | diether.vandenbussche@youconnect.be

Valérie Audoor_YouConnect

Valérie Audoore

Valérie startte in april 2021 als Recruitment Consultant in de divisie HR bij YouConnect. Ze startte haar carrière 4 jaar geleden als Consultant bij een toonaangevende, mondiale uitzendgroep. Valérie is een geboren "matcher". Zij krijgt energie van het professioneel connecteren met zowel klanten als kandidaten. Zij koos voor YouConnect om de relaties met kandidaten en bedrijven verder op te tillen, en samen te werken met expert-collega's in een gespecialiseerd & waardengestuurd team. Zij legt zich bij YouConnect toe op het plaatsen van kandidaten met specifieke HR-expertise in tijdelijke en vaste functies. 

+32 473 49 38 38 | valerie.audoore@youconnect.be

Clara Creve_YouConnect

Clara Creve

Clara kreeg de smaak voorYouConnectte pakken toen zeerstartte als student tijdens haar Masteropleiding Rechten. Sinds januari 2020 is zij vast in dienst bij YouConnect en in april 2021 werd zij Legal Recruitment Consultant. Clara is oprecht geïnteresseerd in mensen en staat kandidaten en klanten dan ook graag bij in hun zoektocht naar de perfecte professionele match. 

+32 496 78 48 03 | clara.creve@youconnect.be

Fien Stepman_YouConnect

Fien Stepman

Fien werkt sinds oktober 2021 als Legal Recruitment Consultant bij YouConnect. Ze behaalde een master in de rechten en een master in het notariaat. Voorheen verleende ze als advocaat advies op gebied van vermogens- en successieplanning en begeleidde ze families bij het oplossen van familiale conflicten. Fien heeft een bijzondere interesse in mensen en bouwt graag diepgaande relaties op. Haar juridische achtergrond gecombineerd met haar sterk empathisch vermogen, maken van haar de juiste persoon om de perfecte match tussen klanten en kandidaten te vinden.  

 

+32 486 92 94 38 | fien.stepman@youconnect.be

Sylvie Gerlo_YouConnect

Sylvie Gerlo

Sylvie werkt bij YouConnect sinds Oktober 2021. Ze startte haar carrière in de verzekeringsindustrie waar ze zich focuste op de analyse van de financiële risico’s van grote bedrijven in de Benelux. Ze werkte in Barcelona en Brussel. Na 11 jaar in de sector voelde ze dat het tijd was voor verandering. Ze merkte dat ze vooral energie haalde uit het uitbouwen en onderhouden van relaties met klanten en makelaars. Dit zal zeker van pas komen in haar rol als Recruiter. Sylvie zet de klant altijd op de eerste plaats en gaat tot het uiterste om de noden van zowel de klant als de kandidaat te begrijpen. 

+32 486 93 09 93 | sylvie.gerlo@youconnect.be
 

Pauline Declerck_YouConnect

Pauline Declerck

Pauline vervoegde het YouConnect team in september 2022 als recruitment consultant. Zij legt de focus op legal interim management. Na een aantal jaar actief te zijn geweest als advocaat in het ondernemings- en vennootschapsrecht, deed ze HR-ervaring op in Wenen. Iets wat ze vanaf dan niet meer wilde loslaten. De uitdaging van het matchen van een bedrijf met de geschikte kandidaat en vice versa, gaat zij met enthousiasme aan en geeft haar energie. Met haar kennis van de juridische sector, helpt zij mensen dan ook graag verder met de volgende stap in hun carrière.
 

+32 487 85 99 82  | pauline.declerck@youconnect.be

Sharon De Regge_YouConnect

Sharon De Regge

Sharon startte haar loopbaan bij YouConnect als Management Assistant in april 2016 en sinds 2019 is ze Administration & IT Officer. Ze heeft een bachelordiploma in event- en projectmanagement en is onze IT-techneut. Een veelzijdige duizendpoot, die altijd oplossingsgericht denkt. Daarbij springt haar positieve benadering telkens weer in het oog. 

+32 472 41 44 88 | sharon.deregge@youconnect.be

Lennart Coryn_YouConnect

Lennart Coryn

Lennart studeerde af als event- en projectmanager en ging op zoek naar een veelzijdige job in een ambitieus team. In mei 2020 startte hij bij YouConnect als Office Assistant. Hij ontpopte zich snel tot een waardevolle collega: leergierig, toegewijd, goedlachs en behulpzaam. Daarenboven bleek hij een passie te hebben voor Marketing & Digital Communication en werd zijn rol deze van Office & Marketing Assistant. YouConnect apprecieert zijn organisatietalent en samenwerkingsvaardigheden, met een positieve attitude als kers op de taart.

+32 471 45 04 96 | lennart.coryn@youconnect.be

Kim De Witte_YouConnect

Kim De Witte

Kim maakt sinds april 2021 deel uit van het team als Personal Assistant. Ze heeft een Masterdiploma in de Toegepaste Taalkunde en Journalistiek. Ze staat altijd klaar om haar collega’s te ondersteunen en houdt van de positieve en ambitieuze werkomgeving binnen YouConnect. Ze is leergierig, positief en heeft een stevige passie voor taal.

+32 498 26 64 73 | kim.dewitte@youconnect.be

Merve Baydu_YouConnect

Merve Baydu

Merve werkt sinds oktober 2021 als Talent Researcher bij YouConnect. Ze heeft een masterdiploma in de Bestuurskunde en het Publiek Management. Merve is heel gedreven, enthousiast en ze heeft een brede interesse in sourcing en rekrutering. Ze werkt nauw samen met het volledige team en beheert de database door toptalent te identificeren en toe te voegen aan onze talentenpool.  

+32 484 15 19 70 | merve.baydu@youconnect.be

Connecteer met ons