Ontmoet team YouConnect

Ontmoet het team

 

Bij ons staan mensen centraal: de kandidaten, de hiring managers en recruiters van onze opdrachtgevers en onze eigen consultants. YouConnect gelooft in de meerwaarde van het in contact brengen van mensen, zowel voor de beide betrokken partijen, als voor ons, de bindende factor.

Ilse Tack_YouConnect

Ilse Tack

Ilse is onze founder en managing partner. Ze werkte meer dan twaalf jaar als advocaat en consultant, gespecialiseerd in sociaal recht, en is een echte pionier op het vlak van werving en selectie van juristen. Ilse wilde haar stempel drukken op de sector en richtte daarom in 2013 YouConnect op.

+32 477 51 52 09 | ilse.tack@youconnect.be

Birgit De Smedt_YouConnect

Birgit De Smedt

Birgit is partner bij YouConnect sinds november 2018. Ze lanceerde een nieuwe business line binnen YouConnect, gericht op HR Interim Management. Birgit is juriste en heeft de afgelopen 25 jaar met succes nieuwe teams en concepten opgericht en groot gemaakt bij een van de grootste HR Staffing & Solutions bedrijven ter wereld. Ze is oprecht geïnteresseerd in mensen en bedrijven, en combineert aandacht voor de klant met een resultaatgerichte aanpak. 

+32 497 51 65 22 | birgit.desmedt@youconnect.be

Mieke Beeuwsaert_YouConnect

Mieke Beeuwsaert

Mieke werkt sinds februari 2016 als Recruitment Consultant bij YouConnect. Ze startte haar loopbaan als advocaat in Brussel, later maakte ze een carrièreswitch naar de bedrijfswereld, waar ze werkte als Procurement Officer, Senior Legal Counsel en Business Development Manager in verschillende bedrijven, met vestigingen binnen en buiten Europa. Recruitment consulting is haar op het lijf geschreven, dankzij haar passie en ervaring. 

+32 479 61 96 96 | mieke.beeuwsaert@youconnect.be

Marie Van Volcem_YouConnect

Marie Van Volcem

Marie werkt sinds april 2018 als Recruitment Consultant bij YouConnect en heeft een masterdiploma psychologie. Ze koos voor een carrière in werving en selectie, en ontdekte zo waar haar passie ligt. Ze vervulde senior functies als HR consultant bij verschillende consulting agencies en als Talent Acquisition Manager bij een voedingsmultinational. 

+32 476 89 09 12 | marie.vanvolcem.ext@youconnect.be

Stéphanie Verhaegen_YouConnect

Stéphanie Verhaegen

Stéphanie begon in juni 2018 als Recruitment Consultant bij YouConnect en is nu onze Business Development Manager. Ze begon haar carrière als advocaat in Brussel in 2009, specialiseerde zich in de werving en selectie van juridische profielen en deed ervaring op als juridisch adviseur in de detailhandel en de voedingsindustrie. Met deze mix van ervaringen op zak, is ze nu teruggekeerd naar de functie waar haar hart ligt: werving en selectie. Contact met andere mensen geeft haar extra energie, zeker als ze hen mag adviseren in hun verschillende carrièrestappen. Stéphanie wil langdurige relaties opbouwen met klanten én met kandidaten, in overeenstemming met de waarden van YouConnect.

+32 476 39 40 50 | stephanie.verhaegen@youconnect.be

Kathleen Peirsman_YouConnect

Kathleen Peirsman

Kathleen werkt sinds oktober 2018 als Recruitment Consultant bij YouConnect. Ze heeft een diploma fiscaal recht en begon haar loopbaan als btw-consultant bij een van de Big 4 in Brussel. Ze maakte de overstap naar Real Estate Officer bij een groot Belgisch nutsbedrijf, en richtte daarna haar eigen bedrijf op, waar ze meer dan 10 jaar lang haar fiscale vaardigheden als onafhankelijk belastingconsulent ontwikkelde. Kathleen kan elke uitdaging aan, dankzij haar klantgerichtheid en professionele inzet.

+32 473 49 71 80 | kathleen.peirsman@youconnect.be

Paulien Stuer - YouConnect

Paulien Stuer

Paulien maakt sinds april 2019 deel uit van het YouConnect team als Recruitment Consultant. Ze kiest voor deze wending in haar carrière na een aantal jaar te hebben gewerkt als advocaat in een advocatenkantoor in Mechelen, waar ze zich specialiseerde in het ondernemings- en contractenrecht. Paulien haalt positieve energie uit het contact met mensen en wenst dit bij YouConnect om te zetten in het opbouwen van duurzame relaties met kandidaten en klanten.

+32 474 84 53 14 | paulien.stuer@youconnect.be

Diether Vandenbussche_YouConnect

Diether Vandenbussche

Diether is sinds juni 2020 Recruitment Consultant bij YouConnect. Hij heeft een Master in de Rechten en een aanvullend masterdiploma in het Intellectueel Eigendomsrecht. Hij begon zijn carrière in de juridische uitgeverijsector als respectievelijk redacteur en uitgever, waar hij samenwerkte met verscheidene juridische professionals. Met zijn ervaring in en kennis van het juridische landschap in België wil hij kandidaten graag adviseren bij het maken van de beste carrièrekeuze.

+32 477 22 95 52  | diether.vandenbussche@youconnect.be

Valérie Audoor_YouConnect

Valérie Audoore

Valérie startte in april 2021 als Recruitment Consultant in de divisie HR bij YouConnect. Ze startte haar carrière 4 jaar geleden als Consultant bij een toonaangevende, mondiale uitzendgroep. Valérie is een geboren "matcher". Zij krijgt energie van het professioneel connecteren met zowel klanten als kandidaten. Zij koos voor YouConnect om de relaties met kandidaten en bedrijven verder op te tillen, en samen te werken met expert-collega's in een gespecialiseerd & waardengestuurd team. Zij legt zich bij YouConnect toe op het plaatsen van kandidaten met specifieke HR-expertise in tijdelijke en vaste functies. 

+32 473 49 38 38 | valerie.audoore@youconnect.be

Clara Creve_YouConnect

Clara Creve

Clara kreeg de smaak voorYouConnectte pakken toen zeerstartte als student tijdens haar Masteropleiding Rechten. Sinds januari 2020 is zij vast in dienst bij YouConnect en in april 2021 werd zij Legal Recruitment Consultant. Clara is oprecht geïnteresseerd in mensen en staat kandidaten en klanten dan ook graag bij in hun zoektocht naar de perfecte professionele match. 

+32 496 78 48 03 | clara.creve@youconnect.be

Sharon De Regge_YouConnect

Sharon De Regge

Sharon startte haar loopbaan bij YouConnect als Management Assistant in april 2016. Ze heeft een bachelordiploma in event- en projectmanagement en is onze IT-techneut. Een veelzijdige duizendpoot, die altijd oplossingsgericht denkt. Daarbij springt haar positieve benadering telkens weer in het oog. 

+32 472 41 44 88 | sharon.deregge@youconnect.be

Kim De Witte_YouConnect

Kim De Witte

Kim maakt sinds april 2021 deel uit van het team als Personal Assistant. Ze heeft een Masterdiploma in de Toegepaste Taalkunde en Journalistiek. Ze staat altijd klaar om haar collega’s te ondersteunen en houdt van de positieve en ambitieuze werkomgeving binnen YouConnect. Ze is leergierig, positief en heeft een stevige passie voor taal.

+32 498 26 64 73 | kim.dewitte@youconnect.be

Lennart Coryn_YouConnect

Lennart Coryn

Lennart studeerde af als event- en projectmanager en ging op zoek naar een veelzijdige job in een ambitieus team. In mei 2020 startte hij bij YouConnect als Office Assistant.YouConnect apprecieert zijn organisatietalent en samenwerkingsvaardigheden, met een positieve attitude als kers op de taart. Lennart ontpopte zich dan ook snel tot een waardevolle collega: leergierig, toegewijd, goedlachs en behulpzaam. 

+32 471 45 04 96 | lennart.coryn@youconnect.be

Connecteer met ons