Ontmoet team YouConnect

Ontmoet het team

Bij ons staan mensen centraal: de kandidaten, de hiring managers en recruiters van onze opdrachtgevers en onze eigen consultants. YouConnect gelooft in de meerwaarde van het in contact brengen van mensen, zowel voor de beide betrokken partijen, als voor ons, de bindende factor.

Ilse Tack_YouConnect

Ilse Tack

Ilse is onze founder en managing partner. Ze werkte meer dan twaalf jaar als advocaat en consultant, gespecialiseerd in sociaal recht, en is een echte pionier op het vlak van werving en selectie van juristen. Ilse wilde haar stempel drukken op de sector en richtte daarom in 2013 YouConnect op.

+32 477 51 52 09

 

Thomas Snoeckx_YouConnect

Thomas Snoeckx

Thomas is partner bij YouConnect sinds de oprichting in 2013. Hij werkte als advocaat bij een groot advocatenkantoor, en heeft ervaring als zelfstandig legal interim manager en consultant, zowel bij advocatenkantoren als voor bedrijven. Daardoor heeft hij als geen ander oog voor de verschillende behoeften van klanten en kandidaten. Netwerken en mensen met elkaar in contact brengen is zijn passie.

+32 475 94 15 14

 

Birgit De Smedt_YouConnect

Birgit De Smedt

Birgit is partner bij YouConnect sinds november 2018. Ze lanceerde een nieuwe business line binnen YouConnect, gericht op HR Interim Management. Birgit is juriste en heeft de afgelopen 25 jaar met succes nieuwe teams en concepten opgericht en groot gemaakt bij een van de grootste HR Staffing & Solutions bedrijven ter wereld. Ze is oprecht geïnteresseerd in mensen en bedrijven, en combineert aandacht voor de klant met een resultaatgerichte aanpak. 

M +32 497 51 65 22

 

Mieke Beeuwsaert_YouConnect

Mieke Beeuwsaert

Mieke werkt sinds februari 2016 als Recruitment Consultant bij YouConnect. Ze startte haar loopbaan als advocaat in Brussel, later maakte ze een carrièreswitch naar de bedrijfswereld, waar ze werkte als Procurement Officer, Senior Legal Counsel en Business Development Manager in verschillende bedrijven, met vestigingen binnen en buiten Europa. Recruitment consulting is haar op het lijf geschreven, dankzij haar passie en ervaring. 

+32 479 61 96 96

Marie Van Volcem_YouConnect

Marie Van Volcem

Marie werkt sinds april 2018 als Recruitment Consultant bij YouConnect en heeft een masterdiploma psychologie. Ze koos voor een carrière in werving en selectie, en ontdekte zo waar haar passie ligt. Ze vervulde senior functies als HR consultant bij verschillende consulting agencies en als Talent Acquisition Manager bij een voedingsmultinational. 

M +32 476 89 09 12

Stéphanie Verhaegen_YouConnect

Stéphanie Verhaegen

Stéphanie werkt sinds juni 2018 als Recruitment Consultant bij YouConnect. Ze begon haar carrière als advocaat in Brussel, specialiseerde zich in de werving en selectie van juridische profielen en deed ervaring op als juridisch adviseur in de detailhandel en de voedingsindustrie. Met deze mix van ervaringen op zak, is ze nu teruggekeerd naar de functie waar haar hart ligt: werving en selectie. Contact met andere mensen geeft haar extra energie, zeker als ze hen mag adviseren in hun verschillende carrièrestappen. Stéphanie wil langdurige relaties opbouwen met klanten én met kandidaten, in overeenstemming met de waarden van YouConnect.

M +32 476 39 40 50

 

Kathleen Peirsman_YouConnect

Kathleen Peirsman

Kathleen werkt sinds oktober 2018 als Recruitment Consultant bij YouConnect. Ze heeft een diploma fiscaal recht en begon haar loopbaan als btw-consultant bij een van de Big 4 in Brussel. Ze maakte de overstap naar Real Estate Officer bij een groot Belgisch nutsbedrijf, en richtte daarna haar eigen bedrijf op, waar ze meer dan 10 jaar lang haar fiscale vaardigheden als onafhankelijk belastingconsulent ontwikkelde. Kathleen kan elke uitdaging aan, dankzij haar klantgerichtheid en professionele inzet.

M +32 473 49 71 80

 

Paulien Stuer - YouConnect

Paulien Stuer

Paulien maakt sinds april 2019 deel uit van het YouConnect team als Recruitment Consultant. Ze kiest voor deze wending in haar carrière na een aantal jaar te hebben gewerkt als advocaat in een advocatenkantoor in Mechelen, waar ze zich specialiseerde in het ondernemings- en contractenrecht. Paulien haalt positieve energie uit het contact met mensen en wenst dit bij YouConnect om te zetten in het opbouwen van duurzame relaties met kandidaten en klanten.

M +32 474 84 53 14

Sharon De Regge_YouConnect

Sharon De Regge

Sharon startte haar loopbaan bij YouConnect als Management Assistant in april 2016. Ze heeft een bachelordiploma in event- en projectmanagement en is onze IT-techneut. Een veelzijdige duizendpoot, die altijd oplossingsgericht denkt. Daarbij springt haar positieve benadering telkens weer in het oog. 

+32 472 41 44 88

 

Connecteer met ons