Onze waarden

Onze waarden

Duurzame verbintenissen tot stand te brengen, waar beide partijen (en wijzelf) voldoening uit halen: dat is onze job. We willen de toekomst positief beïnvloeden. De toekomst van kandidaten, die we begeleiden om een succesvolle carrière uit te bouwen, en de toekomst van een bedrijf, dat een lang verwacht nieuw teamlid kan verwelkomen. 

Onze waarden zijn de onmisbare ingrediënten voor elke succesvolle relatie: 

Vertrouwen

Vertrouwen

We eisen veel van onze kandidaten én van onze klanten. We willen dat je openhartig bent en best veel persoonlijke informatie met ons deelt. We verwachten dat je transparant bent over je ambities. Dat je ons vertelt waar je goed in bent maar ook je zwakke punten met ons deelt. We begrijpen dat dat niet altijd gemakkelijk is, maar we hopen dat jij ook in ons vertrouwt. Je zal merken dat we professioneel met je informatie omgaan, en dat je geen moment hoeft te twijfelen aan onze ethiek. We maken er een punt van je vertrouwen blijvend te verdienen.

Empathie

Empathie

Wij begrijpen goed en waarderen enorm dat loopbanen door onze bemiddeling een langverwachte – of onverwachte – wending kunnen krijgen, bedrijven en organisaties kunnen dankzij ons hun doelstellingen bereiken. Dat maakt het voor ons juist zo boeiend. Net daarom zijn we zo grondig in ons onderzoek naar de kandidaat en de in te vullen functie, en hechten we zo veel belang aan oprecht luisteren. Daarom liggen we ’s nachts wakker als een veelbelovende match toch niet het gewenste resultaat oplevert, en blijven we zoeken naar de beste oplossing. Daarom hechten wij net zo veel belang aan je project als jijzelf. Daarom doen we, net als jij, een vreugdedans als de overeenkomst is beklonken! 

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Voor sommige opdrachten vinden we razendsnel een match tussen kandidaat en bedrijf. Uit ervaring weten we echter dat zo’n voltreffer pas waardevol is als er een langdurige relatie uit voortvloeit. Als de kandidaat een meerwaarde blijkt voor het bedrijf en omgekeerd. Daarom blijven we je begeleiden, ook nadat je gestart bent bij de opdrachtgever, en is een opdracht niet ‘af’ als het contract getekend is.

Groei

Groei

De reden waarom we onze job zo graag doen, is dat we kunnen bijdragen aan de groei van een persoon of een bedrijf. Als we twee mensen met elkaar in contact brengen, doen we dat omdat we de meerwaarde ervan zien, voor beide partijen. We zijn ervan overtuigd dat de kandidaat zich verder kan ontplooien, en dat hij onze klant kan bijstaan in het bereiken van de bedrijfsdoelstellingen. 

Connecteer met ons