Join YouConnect!

YouConnect, dat is een team van 20 gedreven medewerkers met één gemeenschappelijk doel: het verbinden van legal, HR en compliance professionals met een job of een opdracht waarin ze kunnen uitblinken.Het team breidt uit: we werven momenteel zo maar even 3 nieuwe medewerkers aan! Je kan aan de slag als recruitment consultant, head of search (HR) of als consultant voor onze divisie Outsourcing. Iets voor jou?Ontdek hieronder hoe onze collega's hun job bij YouConnect ervaren!
Birgit De Smedt You Connect
Als Head of HR Search heb je een wezenlijke impact op de groei van ons kantoor. Je breidt je team verder uit, houdt commercieel de vinger aan de pols & werkt aan selectieprocedures voor onze brede portfolio aan klanten voor HR-profielen. Dit alles in de unieke YouConnect-setting met kantoren in Gent, Brussel en Antwerpen!
Birgit De Smedt Partner
Solliciteer hier voor Head Of Search
Sharon De Winter You Connect
Wat ik zo fijn vind aan Outsourcing Consultant zijn, is het feit dat ik zoveel verschillende bedrijven leer kennen, een variëteit aan projecten opneem, mijn netwerk immens uitbreidt en mezelf beter leer kennen. Ik krijg er elke dag opnieuw energie van!
Sharon De Winter Outsourcing Consultant
Solliciteer hier voor (Junior) Consultant Outsourcing

YouConnect nv


T +32 2 612 80 85
connect@youconnect.be
BE 0521.697.672

bureau de Bruxelles

Silversquare North
Boulevard Roi Albert II 4 - 1000 Bruxelles

bureau d'Anvers

MeetDistrict The Link
Posthofbrug 6/8 - 2600 Anvers

bureau de Gand

Bureau principale
Nederkouter 124 - 9000 Gand

siège social

Burotel
Rue du Congrès 35 - 1000 Bruxelles

made by
voir vos emplois préférés