Compliance Manager | PMV

à temps plein
permanent
Brussel
PMV, de Vlaamse investeringsmaatschappij, is op zoek naar een Compliance Manager met reeds enkele jaren ervaring om hun Compliance team te versterken.

Wat biedt PMV jou?

 • een voltijdse functie met een competitief salaris met extralegale voordelen (o.a. bedrijfswagen of mobiliteitsbudget, pensioen- en hospitalisatieverkering, maaltijd- en eco-cheques, variabele verloning, representatievergoeding en meer);
 • een veelzijdige job met ruimte voor continue zelfontplooiing en bijscholing;
 • een dynamische sfeer met gedreven collega’s die een directe impact hebben op de Vlaamse economie;
 • een aangename moderne werkplaats in het hippe hart van Brussel (Dansaertwijk), op 10 minuutjes wandelen van het Centraal station, met ruime mogelijkheden tot thuiswerken


Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De rol van Compliance is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden omdat de regelgeving in Europa en België complexer en strenger is geworden. Deze tendens zal zich in de komende jaren alleen maar voortzetten.

Als Compliance Manager maak je deel uit van het kleine, maar krachtige compliance team bij PMV en ben je verantwoordelijk voor het opleiden, ondersteunen, adviseren en controleren van leidinggevenden en investeringsmanagers inzake de correcte toepassing van alle relevante Europese en Belgische regelgeving die betrekking heeft op de activiteiten van PMV groep.

Binnen deze functie word jij verantwoordelijk voor:

 • De screening en adviesverlening bij investeringsdossiers en projecten;
 • Het implementeren van Europese en nationale regelgeving door het opmaken van duidelijke, werkbare beleidslijnen en procedures;
 • Maak en verzorg je opleidingen in het compliance domein voor onze medewerkers;
 • Participeer je actief aan projecten waar de input van Compliance vereist is.

Herken je jezelf hierin?

 • Je beschikt over een masterdiploma, bij voorkeur juridisch of economisch van aard;
 • Je hebt een gedegen kennis in één of meerdere van volgende domeinen: Gegevensbescherming (GDPR), Fraudebeleid (inclusief Klokkenluidersregeling), Cybersecurity (DORA) in de financiële sector en FSMA regelgeving, zoals Anti-Money Laundering (AML), Marktmisbruik, Sancties en Embargo's;
 • Je hebt ervaring in het uitvoeren van interne controles;
 • Je hebt interesse in AI en hoe AI gebruikt kan worden binnen Compliance;
 • Je hebt een pragmatische mindset en werkt graag constructief samen met collega’s uit verschillende afdelingen;
 • Je hebt minstens 3 jaar relevante ervaring.

Onze klant

Participatiemaatschappij Vlaanderen (PMV) is de Vlaamse investeringsmaatschappij. Enerzijds financiert PMV beloftevolle ondernemingen van bij de prille start tot en met de groei en internationalisering. Anderzijds investeert PMV in belangrijke vastgoed- en infrastructuurprojecten. Hun focus is daarbij gericht op de duurzame economische ontwikkeling van Vlaanderen, met aantoonbare meerwaarde voor economie en maatschappij.

Als partner in de ambitie van hun klanten zorgt PMV voor aangepaste financiële slagkracht en nemen zij waar nodig als constructieve sparringpartner een actieve rol op in het bestuur van de onderneming.

Bij PMV heerst een echte ondernemerscultuur waar samenwerking centraal staat. PMV gaat op zoek naar de juiste opportuniteiten in de markt en is een echte partner in ambitie voor hun klanten. Daarom koesteren zij hun collega’s als ons belangrijkste kapitaal. PMV investeert in mensen door hen de ruimte en de middelen te geven om te blijven groeien en de autonomie om die ruimte zelf in te vullen om steeds beter en professioneler te worden.

Interesse?

Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Diether Vandenbussche voor meer informatie. Dit kan via mail: diether.vandenbussche@youconnect.be of op het nummer: +32 477 22 95 52.

Wanneer je solliciteert, bewaren we jouw CV en alle persoonsgegevens die je opgeeft in onze databank in overeenstemming met onze privacy notice.

Deze vacature loopt in exclusieve samenwerking met YouConnect, Partners for legal & HR talent.

partager l'offre d'emploi:

Consultant

22b1b5f9 d3f4 4c07 ba65 3787f8c8dd9f
+32 477 22 95 52 email hidden; JavaScript is required

Postuler pour ce poste

Types de fichiers (doc, docx, pdf) jusqu'à 5MB

Également intéressant!

Découvrez à quel point YouConnect est spécial pour vous en tant que nouveau collaborateur!

YouConnect nv


T +32 2 612 80 85
connect@youconnect.be
BE 0521.697.672

bureau de Bruxelles

Silversquare North
Boulevard Roi Albert II 4 - 1000 Bruxelles

bureau d'Anvers

MeetDistrict The Link
Posthofbrug 6/8 - 2600 Anvers

bureau de Gand

Bureau principale
Nederkouter 124 - 9000 Gand

siège social

Burotel
Rue du Congrès 35 - 1000 Bruxelles

made by
voir vos emplois préférés