Payroll Specialist Arbeiders | Volvo Group

à temps plein
permanent
Gent
De Zweedse Volvo Group is één van de toonaangevende producenten van trucks, bussen, grondverzetmachines, motoren en aandrijvingen voor plezier- en bedrijfsvaartuigen. De site in Oostakker is de grootste vrachtwagenfabriek van Volvo Group ter wereld. Volvo‘s volledige Europese gamma van zware vrachtwagens wordt er geproduceerd en geëxporteerd. Bovendien is de Volvo Trucks-fabriek in Gent sinds 2007 volledig CO2-neutraal. De Gentse site is ook de thuisbasis van meerdere logistieke activiteiten, o.a. van het grootste distributiecentrum van de groep, Service Market Logistics. Daarnaast vind je er ook enkele Europese services terug zoals bijstand en pechverhelping voor chauffeurs (Volvo Action Service) en technische ondersteuning voor dealers (Technical Dealer Support). Volvo Group stelt in België meer dan 5.000 personen te werk, waarvan ongeveer 4.000 in de Gentse vrachtwagenfabriek.

Wat biedt Volvo Group jou?

 • De kans om te werken bij één van de grootste vrachtwagenfabrieken van Volvo Group ter wereld. Je komt terecht bij een stabiele werkgever die zich uitgesproken positief engageert voor al zijn werknemers, onder andere door het bieden van een aangename werkomgeving, interessante voorwaarden en een uitgebreid employee assistance-programma.
 • Een nauwe samenwerking met zowel de collega’s van People Services, als met de HR Business Partners, de werkleiders en de arbeiders. In je leidinggevende vind je een betrokken en warme sparring partner.
 • Een doorgedreven opleiding van de huidige payroll experten.
 • De kans om op HR-projecten te werken en zo Volvo Group naar een nog hoger niveau te tillen.
 • Je werkt vanuit de locatie waar “jouw populatie” haar werkplek heeft: de Volvo Group- site in Gent-Oostakker.
 • Een 40-urige werkweek met glijdende uren, en tot 2 dagen thuiswerk op weekbasis.
 • Een marktconform salaris, aangevuld met uitgebreide extralegale voordelen in een cafetariaplan, en alvast 35 dagen vakantie. Daarnaast krijg je hier bovenop interessante opleidingsmogelijkheden en vanaf 2 jaar anciënniteit bijkomende vakantiedagen.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Als Payroll Specialist werk je op de loonadministratie voor de 4.000 arbeiders van de site in Gent. Dankzij jouw inzet verloopt de uitbetaling van de lonen en de samenwerking met het sociaal secretariaat onberispelijk.

 • Samen met de huidige Senior Payroll Specialist sta je 2 keer per maand in voor een volledige loonsafsluiting. Hiervoor volg je de prestaties nauwgezet op, maar zorg je ook voor de correcte verwerking van alle types afwezigheden.
 • Je fungeert als specialist voor payroll-vragen en hebt kennis van andere specifieke deelgebieden binnen personeelsadministratie (bv tijdskrediet, inkomenswaarborg, …).
 • Je controleert en bewaakt als proces eigenaar dat de verwerking uitgevoerd door het sociaal secretariaat in lijn is met de interne controles en stuurt bij waar nodig.
 • Je verzorgt de administratie die met de payroll gepaard gaat. Dit gaat enerzijds over een aantal manuele inputs en anderzijds over bijvoorbeeld het opmaken van uurroosters rekening houdend met het wettelijk kader.
 • Je neemt deel aan interessante HR-projecten, zoals het implementeren van het nieuwe state-of-the-art payroll-systeem dat er aankomt, en neemt het voortouw in communicatie en acties gekoppeld aan veranderingen in sociale wetgeving die een impact hebben op jouw doelgroep.
 • Je beantwoordt alle individuele vragen rond verloning voor de populatie arbeiders. Ook sta je in contact met de vakbonden die bij jou terecht kunnen met specifieke vragen rond uitbetaling.
 • Je rapporteert aan de People Services Manager die zorgt voor een positieve en warme werkomgeving.
 • Een voltijdse inzet is noodzakelijk.

Herken je jezelf hierin?

 • Je beschikt over een bachelorsdiploma en vult dit aan met minstens 5 jaar ervaring in payroll.
 • Je komt uit een omgeving met een grote populatie arbeiders. Idealiter heb je al ervaring met Paritair Comité 111.
 • Sociale wetgeving kent voor jou geen geheimen. Je houdt je stakeholders op de hoogte van de laatste veranderingen en zorgt ervoor dat die naadloos geïntegreerd worden in de werking van Volvo Group.
 • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel: dit straalt af op je werk en op je omgang met anderen.
 • Je komt graag in contact met de populatie waarvoor jij de payroll verzorgt en bent gedreven om hen elke maand opnieuw een foutloze loonuitbetaling te bieden. Je hebt dan ook oog voor detail.
 • Je Nederlands en Engels zijn beide uitstekend. Het Nederlands is de werktaal, het Engels is de voertaal voor internationale overlegmomenten.
 • Deze rol is ideaal voor een professional die op zoek is naar stabiliteit, veel volume aan kan, en zijn of haar expertise wil inzetten bij een gerenommeerde werkgever in Vlaanderen die zorg draagt voor zijn werknemers.

Interesse?

Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Bosteels voor meer informatie. Dit kan via mail: sarah.bosteels@youconnect.be of op het nummer: +32 471 56 91 26.

Wanneer je solliciteert, bewaren we jouw CV en alle persoonsgegevens die je opgeeft in onze databank in overeenstemming met onze privacy notice.

partager l'offre d'emploi:

Consultant

IMG 5587
+32 484 16 65 87 email hidden; JavaScript is required

Postuler pour ce poste

Types de fichiers (doc, docx, pdf) jusqu'à 5MB

Également intéressant!

Découvrez à quel point YouConnect est spécial pour vous en tant que nouveau collaborateur!

YouConnect nv


T +32 2 612 80 85
connect@youconnect.be
BE 0521.697.672

bureau de Bruxelles

Silversquare North
Boulevard Roi Albert II 4 - 1000 Bruxelles

bureau d'Anvers

MeetDistrict The Link
Posthofbrug 6/8 - 2600 Anvers

bureau de Gand

Bureau principale
Nederkouter 124 - 9000 Gand

siège social

Burotel
Rue du Congrès 35 - 1000 Bruxelles

made by
voir vos emplois préférés