Consultant Outsourcing | YouConnect

Full Time
permanent
Gent
Berchem
Brussel
YouConnect is een team van 20-tal gedreven medewerkers met één gemeenschappelijk doel: het verbinden van HR-experts en juristen met een job waarin ze kunnen uitblinken. Samen vormen zij een nichekantoor gespecialiseerd in interim management en in werving & selectie, met focus op HR en legal professionals. Recent ging YouConnect een stap verder met de start van YouConnect Outsourcing. In deze divisie worden veelbelovende talenten opgeleid in het boeiende rekruteringsvak. Startende pas afgestudeerden, of junior professionals die graag hun HR-loopbaan naar een volgend niveau willen tillen, krijgen een uitgelezen kans om het vak te leren van de besten.
Meer weten? Lees dan even verder.

We bieden je de mogelijkheid te worden opgeleid tot een state-of-the-art Recruitment Consultant. We nemen je mee in de wereld van HR, laten zien hoe jij een positieve impact kan hebben op de loopbanen van kandidaten en leren je het rekruteringsvak aan. Je doet ervaring op bij verschillende bedrijven en wordt vakkundig begeleid door een top-coach. Die begeleiding vinden we belangrijk. Enerzijds krijg je alle ruimte om te ontwikkelen, anderzijds zal je gesteund worden door een rekruteringsexpert die je dagelijks met raad en daad bijstaat. Heb je al een eerste ervaring in HR? Of ben je pas afgestudeerd, en wil je je eerste stappen zetten in HR om bedrijven vooruit te helpen en blij te maken? Dan maken wij zeer graag kennis met jou!


Jouw nieuwe job 

We gooien je zomaar niet in het diepe. We bieden een praktisch en intensief opleidingstraject waarin je alle kneepjes van het vak leert. Je wordt opgeleid en begeleid om rekruteringsprojecten op te nemen waarbij je talent inzet bij een selectie van de vele bedrijven die met ons samenwerken.
Na het opleidingsprogramma ben je klaar voor:

 • Research: Je gebruikt verschillende kanalen om de kandidaten te spotten die de juiste match zijn voor het bedrijf waar je werkt. Je gebruikt hiervoor de systemen van de bedrijven waar je je projecten uitvoert en Linkedin Recruiter.
 • Voeren van telefonische screenings en/of selectiegesprekken: Afhankelijk van de vraag sta je in voor het voeren van telefonische screenings en/of selectiegesprekken. Je bent geïnteresseerd in wat mensen drijft en waar zij energie uit halen. Op basis van deze gesprekken zal je kandidaten weerhouden en anderen niet. Je bent hierin kritisch en legt de lat hoog voor jezelf en voor jouw klant.
 • Deelname aan jobbeurzen: Afhankelijk van de wens van de klant en de initiatieven die zij nemen met betrekking tot employer branding neem je deel aan jobbeurzen en draag je hun employer brand mee uit.
 • Fungeren als het eerste aanspreekpunt voor de hiring managers bij de klant: Je leidt het rekruteringsproject bij onze klant en staat in voor een vlekkeloze follow-up. Je communiceert en informeert zo duidelijk mogelijk over de voortgang van de selecties die je jij voor je klant waarneemt.
 • Interne mobiliteit: Je screent en selecteert eigen werknemers van de klant die solliciteren voor een nieuwe job.
 • Administratie en support: Je verwerkt alle informatie in de desbetreffende systemen waarmee jouw klant werkt.
 • HR projecten: Afhankelijk van de uitdaging bij jouw klant werkt je mee aan HR projecten binnen jouw vakdomein: opbouw talent pools, overgang naar een nieuw ATS systeem, employer branding.
 • Samenwerken met externe leveranciers: Je werkt nauw samen met de uitzend- en selectiekantoren van onze klanten. Ook het samenwerken met Assessment Center kantoren kan hier deel van uitmaken.


Wie ben je?

Je bent service-gericht, flexibel en leergierig. Bij elke klant zal je met andere uitdagingen te maken hebben. Je bent in de eerste plaats een natuurlijke luisteraar. Je bent nieuwsgierig, iemand die clichés doorbreekt en je blijft graven tot je de persoon die voor je zit 'kent'.

Daarnaast ben of heb je: 

 • Een passie voor menselijke relaties: verbinding maken met mensen is waar je van houdt;
 • Resultaatgericht, een doorzetter en gericht op het behalen van kwalitatieve resultaten;
 • Positief ingesteld: je bent een optimist;
 • Flexibiliteit is jouw tweede natuur, in deze rol zal je immers afwisselend op verschillende plaatsen werken en ook samenwerken met verschillende persoonlijkheden;
 • Je draagt integriteit, respect en discretie hoog in het vaandel. Daar staan we immers voor in al onze samenwerkingen met kandidaten en bedrijven;
 • Je spreekt en schrijft perfect Nederlands en Engels. Als je daarbij ook professioneel kan communiceren in het Frans heb je een stevig voetje voor.


YouConnect's aanbod 


Dat vertel ik je graag in een video meeting of in levende lijve in één van onze kantoren. We ontvangen je waar dit voor jou het beste past.

Wij bieden: 

 • Je komt terecht in een ondernemend en warm team van 20 medewerkers;
 • Een kwalitatieve, doorgedreven vakopleiding;
 • De absolute kans om verschillende bedrijven grondig te leren kennen en er te werken op interessante projecten.
 • Een personal top-coach met een hoge expertise in rekrutering die je te allen tijde zal bijstaan en uitdagen;
 • Een goede verloning en interessante extralegale voordelen;
 • Een motiverende, positieve bedrijfscultuur.

Zo, nu weet je al heel wat meer. Zullen we even met elkaar praten?


Let’s Connect!

Voor meer informatie, contacteer Marie Van Volcem via e-mail marie.vanvolcem.ext@youconnect.be of bel +32 476 89 09 12.

share this job:

Consultant

74ccfaf3 a9dd 4d34 aadf cd2e4e16510b
+32 476 89 09 12 email hidden; JavaScript is required

Apply for this job

Bestandstypes (doc, docx, pdf) tot 5MB

Interesting too!

Discover for yourself that YouConnect is a great place to work!

YouConnect nv


T +32 2 612 80 85
connect@youconnect.be
BE 0521.697.672

Brussels office

Silversquare North
Boulevard Roi Albert II 4 - 1000 Brussels

Antwerp office

MeetDistrict The Link
Posthofbrug 6/8 - 2600 Antwerp

Ghent office

Main office
Nederkouter 124 - 9000 Ghent

Corporate headquarters

Burotel
Rue du Congrès 35 - 1000 Brussels

made by
check out your favourite jobs