YouConnect spreekt jouw taal

Dankzij onze jarenlange ervaring in legal, hr en compliance, hebben we heel wat te bieden: het juiste netwerk, een goed begrip van je expertise, een realistisch klankbord en een passende begeleiding.

Ook als je pas bent afgestudeerd, ben je welkom. We kijken graag samen hoe we kunnen helpen in de zoektocht naar je eerste job.
onze vacatures

Legal staffing

YouConnect legal recruitment service

legal permanente aanwerving

Wil jij als legal professional samenwerken met een betrouwbaar rekruteringskantoor? Je praat met ervaren consultants met een juridische achtergrond die de Belgische arbeidsmarkt voor juristen door en door kennen. Die naar je luisteren, je leren kennen en je connecteren met jobs die voor jou een meerwaarde zijn.

YouConnect legal interim service

legal interim management

Of je nu jarenlang expertise uitbouwde in één specifiek domein in legal, of eerder generalistisch hebt gewerkt, YouConnect verbindt je talent met opportuniteiten als legal interim manager of legal freelancer.

Hr staffing

YouConnect HR Recruitment selection service

hr permanente aanwerving

Wil jij als hr-professional samenwerken met een betrouwbaar rekruteringskantoor? Je praat met ervaren consultants die de arbeidsmarkt in human resources door en door kennen. Die naar je luisteren, je leren kennen en je connecteren aan jobs die voor jou een meerwaarde zijn.

YouConnect HR interim management service

hr interim management

Of je nu jarenlang expertise uitbouwde in één specifiek domein in hr, of eerder generalistisch hebt gewerkt, YouConnect verbindt je talent met opportuniteiten als hr interim-manager of hr-freelancer.

Marie Van Volcem YouConnect

hr outsourcing

Leren, ontwikkelen en je onderdompelen in de hr-praktijk van Talent Acquisition. Pas afgestudeerd of al een eerste ervaring achter de rug? Kom met ons praten en ontdek de voordelen van ons goed uitgebouwd programma in outsourcing.

Compliance staffing

Recruitment selection of legal profiles

compliance permanente aanwerving

Waar de regelgeving steeds strikter wordt, worden jouw mogelijkheden groter. Gemotiveerde compliance officers krijgen kansen in steeds meer sectoren. Wil jij als compliance professional samenwerken met een betrouwbaar rekruteringskantoor? Je praat met ervaren consultants die de arbeidsmarkt in compliance door en door kennen.

YouConnect compliance interim management service

compliance interim management

Of je nu expertise hebt opgebouwd in één welbepaald domein van compliance, of een bredere ervaring hebt opgedaan, YouConnect verbindt je kennis en talent met de juiste opportuniteit als compliance interim manager.

De professionals van YouConnect hebben mij op een zeer aangename en professionele manier begeleid bij de overgang naar een nieuwe carriere. Ze zijn responsief, denken mee en zijn heel aangenaam om mee samen te werken.
W.Y.L. Legal Counsel | Financial Services

Solliciteer spontaan

Wat is jouw expertise? 
Naar welk type contract ben je op zoek? 

kies je voor outsourcing dan solliciteer je voor de rol recruitment consultant outsourcing

Heb je nog vragen?

YouConnect nv


T +32 2 612 80 85
connect@youconnect.be
BE 0521.697.672

kantoor Brussel

Silversquare North
Koning Albert II Laan 4 - 1000 Brussel

kantoor Gent

Hoofdkantoor
Nederkouter 124 - 9000 Gent

kantoor Antwerpen

MeetDistrict The Link
Posthofbrug 6/8 - 2600 Antwerpen

maatschappelijke zetel

Burotel
Congresstraat 35 - 1000 Brussel

made by
bekijk jouw favoriete jobs