De waarden van YouConnect

Duurzame verbintenissen tot stand te brengen, waaruit alle partijen voldoening halen: dat is onze missie. We willen de toekomst positief beïnvloeden. De toekomst van kandidaten, die we begeleiden naar een succesvolle carrière, en de toekomst van een bedrijf, dat een lang verwacht nieuw teamlid mag verwelkomen.

Onze waarden zijn de onmisbare ingrediënten voor elke succesvolle relatie:
Waarden vertrouwen

Vertrouwen

We vragen veel van onze kandidaten en klanten. We vragen om transparant te zijn en persoonlijke ambities te delen. Uiteraard lukt dat alleen als zowel kandidaten als klanten ons vertrouwen. We hebben hoge standaarden op vlak van ethiek en discretie en handelen hier ook naar. En dat merken onze klanten en onze kandidaten elke dag opnieuw. Ook intern vertrouwen we door en door op elkaars professionalisme, intuïtie, inzichten en betrokkenheid. We geloven dat vertrouwen de samenwerking en prestaties binnen het team versterkt.

Waarden empathie

Empathie

Wat we doen heeft een grote impact op onze klanten en onze kandidaten. Een geslaagde connectie kan kandidaten gelukkiger maken en bedrijven helpen nieuwe successen te boeken. Net daarom bijten we ons vast in elke opdracht en gaan we elke uitdaging met een open blik tegemoet. We liggen wakker van aanwervingen die nét voor de handtekening sneuvelen en zijn oprecht blij wanneer een kandidaat laat weten dat alles rond is.

Onze gedecentraliseerde manier van werken vraagt om extra veel empathie. Om écht teamwork, waarbij een collega niet eens moet vragen om back-up.

Waarden groei

Groei

Niets voelt beter dan bijdragen aan groei. Aan kandidaten die betere professionals worden en bedrijven die hoger scoren omdat wij hen bij elkaar gebracht hebben. Dat geeft energie, elke dag opnieuw.

Groeien is ook een persoonlijke ambitie van ons allemaal. We verrijken onze job verder verrijken via opleidingen en extra verantwoordelijkheden. Zo groeien we als individuen én als ondernemend bedrijf.

Waarden duurzaamheid

Duurzaamheid

Omdat we grondig en nauwkeurig te werk gaan, kunnen we snel schakelen voor elke zoektocht. We zetten volop in op duurzame relaties en toegevoegde waarde voor de kandidaat en de klant. Ook nadat de handtekeningen gezet zijn, volgen we verder op en weten we graag hoe het gaat.

We willen ook op andere manieren duurzaam zijn. We hebben een uitgewerkt CSR-beleid met concrete acties die worden gedragen door het volledige team.

GEF SD Gs icon1 1

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ontdek hoe YouConnect bijdraagt aan een gezondere en evenwichtigere samenleving!

YouConnect nv


T +32 2 612 80 85
connect@youconnect.be
BE 0521.697.672

kantoor Brussel

Silversquare North
Koning Albert II Laan 4 - 1000 Brussel

kantoor Gent

Hoofdkantoor
Nederkouter 124 - 9000 Gent

kantoor Antwerpen

MeetDistrict The Link
Posthofbrug 6/8 - 2600 Antwerpen

maatschappelijke zetel

Burotel
Congresstraat 35 - 1000 Brussel

made by
bekijk jouw favoriete jobs