Wat we te bieden hebben

Kwalitatief werk, uitgevoerd door betrouwbare gesprekspartners met gedegen vakkennis en niche-expertise. Dat is wat YouConnect te bieden heeft. Wij bespreken graag je tijdelijke en vaste noden aan profielen in legal, hr of compliance. We delen onze marktkennis en geven advies. Zodat we samen kunnen werken aan het beste resultaat voor je bedrijf.

Legal staffing

YouConnect legal recruitment service

legal permanente aanwerving en executive search

Via YouConnect krijg je toegang tot een uitgebreid netwerk van juridische topprofessionals, die ons appreciëren om onze persoonlijke en professionele aanpak. We hechten veel belang aan een exclusieve samenwerking en een open communicatie met regelmatige feedbackmomenten.  We bijten ons graag vast in een opdracht en gaan elke uitdaging met open blik tegemoet.

YouConnect legal interim service

legal interim management

Behoefte aan tijdelijke juridische ondersteuning? Een nieuw project dat vraagt om een bepaalde expertise? Met ons netwerk aan legal interim managers, onze jarenlange expertise en onze onuitputtelijke inzet, kunnen we snel een oplossing bieden.

Hr staffing

YouConnect HR Recruitment selection service

hr permanente aanwerving en executive search

Via YouConnect krijg je toegang tot een uitgebreid netwerk van top-professionals in human resources, die ons appreciëren om onze persoonlijke en professionele aanpak. We hechten we veel belang aan een exclusieve samenwerking en een open communicatie met regelmatige feedbackmomenten. We bijten ons graag vast in een opdracht en gaan elke uitdaging met open blik tegemoet.

YouConnect HR interim management service

hr interim management

Behoefte aan tijdelijke hr-ondersteuning? Een nieuw project dat vraagt om een bepaalde expertise? Met ons netwerk aan hr interim managers, onze jarenlange expertise en onze onuitputtelijke inzet, kunnen we snel een oplossing bieden.

Marie Van Volcem YouConnect

hr outsourcing

Je hebt extra capaciteit nodig voor projecten in hr, meer specifiek in talent acquisition en employer branding? Dan zorgen wij voor de geknipte persoon. YouConnect leidt veelbelovende hr-talenten op en koppelt dit aan een intensieve begeleiding door een vak-expert. Alles bij elkaar heeft ons team meer dan 100 jaar expertise in rekrutering & selectie.

Compliance staffing

Recruitment selection of legal profiles

compliance permanente aanwerving en executive search

Een massa aan regelgeving werd gedurende de laatste jaren op de grotere ondernemingen afgevuurd. Om alles in goede banen te leiden is er nood aan een goede compliance professional. YouConnect beschikt over een uitgebreide database van goede specialisten. Wellicht zit daar de juiste expert voor jouw bedrijf bij!

YouConnect compliance interim management service

compliance interim management

De druk die Europa, de nationale wetgever en/of de regulatoren op bedrijven legt wat betreft compliance, wordt steeds groter. Een flexibele medewerkerspopulatie organiseren, door inzet van gespecialiseerde interim-managers of freelancers biedt een oplossing.

Er wordt goed en snel geschakeld door YouConnect met daarbij als resultaat een goede match. De juiste aandacht voor follow up. Fijne partner om mee samen te werken!
Esther Baas HRBP Manager | Wolters Kluwer
alle referenties

Contacteer ons

Voor welke afdeling ben je op zoek naar nieuw talent? 

Wat we graag met je delen

YouConnect nv


T +32 2 612 80 85
connect@youconnect.be
BE 0521.697.672

kantoor Brussel

Silversquare North
Koning Albert II Laan 4 - 1000 Brussel

kantoor Gent

Hoofdkantoor
Nederkouter 124 - 9000 Gent

kantoor Antwerpen

MeetDistrict The Link
Posthofbrug 6/8 - 2600 Antwerpen

maatschappelijke zetel

Burotel
Congresstraat 35 - 1000 Brussel

made by
bekijk jouw favoriete jobs