Over YouConnect

Wij begeleiden kandidaten om de job te vinden die hen op het lijf geschreven is en waarin ze kunnen uitblinken. We vormen de krachtige connectie tussen bedrijven enerzijds en juridische, hr- en compliance professionals anderzijds. We helpen om de juiste contacten te leggen en loopbanen vorm te geven die het individu doen groeien en de toekomst van de onderneming naar een hoger niveau tillen.
ontmoet onze medewerkers
You Connect Colleagus having a conversation about our story

Wie we zijn

In 2013 richtte Ilse Tack YouConnect op, gedreven door haar visie dat het anders kon en om een impact te maken op de legal staffing industrie.

Het kantoor kende snel een succesvolle uitbreiding met tevreden klanten en kandidaten. YouConnect groeide uit tot een gerenomeerd rekruteringskantoor. We zijn gespecialiseerd in executive search en interim management voor legal, hr & compliance professionals. We richtten een afdeling outsourcing op waar gedreven talenten worden ondergedompeld in de hr-praktijk van Talent Acquisition. Onze outsourcing-consultants worden opgenomen in ons vast team en werken on-site bij onze klanten.

We bieden een efficiënte dienstverlening op maat aan, in hechte samenwerking met onze klanten en kandidaten. Onze deskundige recruitment consultants zijn professionals met liefde voor het rekruteringsvak en werken zowel vanuit Gent, Brussel als Antwerpen. Elk teamlid is doordrongen van onze bedrijfswaarden: vertrouwen, empathie, groei en duurzaamheid.

We zijn trots op waar we vandaag staan en de positie die we innemen, niet alleen in de legal rekruteringsmarkt maar inmiddels ook in deze van hr en compliance. Natuurlijk heeft YouConnect nog ambitieuze groeiplannen: we willen dé partner of choice zijn voor bedrijven op zoek naar talent in legal, hr of compliance, en voor professionals die uitkijken naar een nieuw boeiend en professioneel project. Ons team van getalenteerde consultants - dat gestaag groeit - werkt in een prettige omgeving waar kwalitatief werk en persoonlijke groei hand in hand gaan. We willen een toonaangevende leider zijn in onze industrie met een duurzaam businessmodel.

meer over ons duurzaam beleid
Youconnect Team

Ons team

Elke medewerker van YouConnect draagt bij aan onze missie: opdrachtgevers verbinden aan de juiste professionals en kandidaten helpen met de juiste volgende stap in hun loopbaan.

maak kennis met onze ProudConnectors

Ontdek hoe bijzonder YouConnect is voor jou als nieuwe medewerker!

Je volgende legal, hr of compliance job

Misschien vind je die wel met één muisklik ... Of beter: met een paar muisklikken, een telefoontje, enkele gesprekken en een handtekening. Als je op onderstaande link klikt, vind je onze openstaande vacatures. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde juridische, hr of compliance professionals.

Zie je momenteel niets interessants? Stuur ons toch je cv. Wie weet zijn we op dit moment al discreet op zoek naar kandidaten voor je droomjob.

bekijk onze jobs solliciteer spontaan

Heb je nog vragen?

YouConnect nv


T +32 2 612 80 85
connect@youconnect.be
BE 0521.697.672

kantoor Brussel

Silversquare North
Koning Albert II Laan 4 - 1000 Brussel

kantoor Gent

Hoofdkantoor
Nederkouter 124 - 9000 Gent

kantoor Antwerpen

MeetDistrict The Link
Posthofbrug 6/8 - 2600 Antwerpen

maatschappelijke zetel

Burotel
Congresstraat 35 - 1000 Brussel

made by
bekijk jouw favoriete jobs