ProudConnector | Meet Caroline!

617447ba b177 44cd 8703 9bb10e6323dd
Caroline heeft zich onlangs bij ons team gevoegd als HR Interim Consultant. Haar positieve energie, flexibele aanpak en geweldige gevoel voor humor maken haar van onschatbare waarde voor ons team.
 1. Wat is jouw favoriete seizoen en waarom?
  De lente. De natuur komt terug tot leven met eerste zonnestralen na een donkere winter.

 2. Wat is je favoriete songfestival hit?
  “Goeiemorgen, Morgen” van Nicole en Hugo. Toen mijn kinderen nog klein waren, maakte ik hen ‘s morgens wakker met dit lied en aangepast dansje. Ik blijf dit doen tot ze ouder werden, maar ze kropen dan terug dieper onder de dekens, als ik hun kamer binnenkwam. Uiteindelijk ben ik er toch mee opgehouden want dat was nu ook niet echt de bedoeling.

 3. Wat is jouw favoriete ijssmaak?
  Mokka

 4. Hou je vast aan bepaalde rituelen? Welke zijn die dan?
  Ja, mijn magic mornings! Om 5u30 gaat mijn wekker en druk ik eerst nog een keer of 2 de snooze knop in (in dat snoezelmoment krijg ik trouwens de beste creatieve ingevingen). Dan trek ik mijn sportkleren aan en ga ik 20 tot 30 minuten sporten (thuis, via de app: Les Mills On demand, yoga, cardio of kracht) of mediteer ik 10 à 15 minuutjes. Daarna is het tijd voor mijn dagboekmoment en schrijf ik minstens 3 dingen op waarvoor ik dankbaar ben. Mijn dagelijkse mail van 365 smiles stuur ik dan ook de deur uit (= een dagelijkse tip om iemand blij te maken en zelf ook blij te worden). Ondertussen is mijn hond goed wakker en met haar kopje schuin zegt ze in hondentaal “ik wil nu gaan wandelen”. Na het ontbijt probeer ik nog een gezonde lunch in elkaar te steken. En tegen de tijd dat ik dit allemaal gedaan heb, is het tijd om te werken voor YouConnect.

 5. Met wie zou je een dag willen ruilen?
  Natalia - Ik vind haar een top ‘madam’. Het is een brok vol energie, is professioneel met haar vak bezig, maar hecht ook veel belang aan haar gezin, familie en vrienden. Ze is bezig met persoonlijke groei. Het moet toch heerlijk zijn om geld te verdienen met zingen en dansen (ik zing zo vals als een kat, dus als we een dag ruilen, wil ik ook graag van stem ruilen).

 6. Als je naar een onbewoond eiland vertrekt, wat neem je zeker mee?
  Hangmat, lucifers, mes, visnet, sateliet phone – Mijn rationele mind denkt dat ik met deze voorwerpen de beste kans maak om te overleven. Vroeger keek ik namelijk heel graag naar survivalprogramma’s als Bear Grylls.

 7. Welke beroemdheid zou je graag een keer interviewen?
  Michele Obama – Ik vind haar een fantastische vrouw: slim, mooi, sociaal geëngageerd en altijd authentiek gebleven. Ze gebruikt haar positie om dingen positief te veranderen in de maatschappij (bv gezonde lunches in de Amerikaanse scholen). Deze uitspraak slaat de nagel op de kop: “She doesn't claim to have all the answers, but she does know how to give damn good answers”.

 8. Als je zou kunnen terugkeren in de tijd, naar welke tijd zou je gaan?
  Eerste settlers in Amerika – Ik bewonder dat mensen in die tijd de stap zetten om alles achter te laten in Europa en naar Amerika trokken om vanaf nul te starten. Hoe spannend moet dit geweest zijn? Zij wisten letterlijk van niets. Ze trokken met hun familie naar daar, claimden ergens een stuk grond en bouwden alles op. Dorpen, steden, wetten, …. Leren leven met wat de natuur/landbouw te bieden heeft. Kortom, ik heb een zwakke plek voor alle verhalen uit die tijd.

 9. Wat is jouw lievelingsplek en wat is daar te vinden?
  Antwerpen! Het heeft een rijke geschiedenis en er is altijd iets te doen. Een Antwerpenaar is een levensgenieter en dat zie je aan alle volle terrassen, cafe’s en restaurants. Als je er rondloopt of rondfietst, voel je altijd een heerlijke bruisende sfeer.

 10. Wat is de ultieme droom voor jezelf? Wat zou je op een dag willen doen dat je nog nooit hebt gedaan?
  TED talk - Het is mijn missie om de wereld wat positiever te maken, om wat meer ‘smiles’ tot bij mensen te brengen. Ik geef graag key-note presentaties dus een TED talk geven over meer smiles in de wereld is mijn absolute droom!

 11. Wat is jouw functie binnen YouConnect?
  HR Recruitment Consultant

 12. Wat is jouw dagelijkse drijfveer?
  Mensen na ieder contact een beter gevoel geven dan voordien

 13. Hoe kan je de sfeer omschrijven onder de collega’s bij YouConnect?
  Warm, geïnteresseerd, vrolijk – Een keer per maand is het bij YouConnect Full Team meeting. We zijn ondertussen met 20 collega’s. In tijden van thuiswerk en verschillende werklocaties, is dit een moment waarop het volledige team zich verzamelt rond de grote tafel in het kantoor in Gent. En al is vergaderen niemand’s favoriete bezigheid en worden deze meetings best wel professioneel aangepakt, is de sfeer die er hangt steeds hartelijk en vrolijk. Ook al behoor ik tot de ‘iets’ oudere generatie en ben ik nog maar pas gestart bij YouConnect, ik voel echt dat ik mee deel uitmaak van een tof team en dat is fijn.

 14. Wat vind je belangrijk in het contact met kandidaten en klanten?
  Drijfveer om elke partij vooruit te willen helpen.

 15. Wat is jouw visie op de toekomst van rekrutering?
  Het wordt meer en meer belangrijk om de juiste mensen aan te trekken in bedrijven die passen binnen de bedrijfscultuur maar ook dezelfde waarden delen. Hierin speelt rekrutering een belangrijke rol. Ik ben ervan overtuigd dat de persoonlijke matching niet kan overgelaten worden aan computers of AI.
Geschreven door Caroline Anseeuw - 26 jul. 2023

YouConnect nv


T +32 2 612 80 85
connect@youconnect.be
BE 0521.697.672

kantoor Brussel

Silversquare North
Koning Albert II Laan 4 - 1000 Brussel

kantoor Gent

Hoofdkantoor
Nederkouter 124 - 9000 Gent

kantoor Antwerpen

MeetDistrict The Link
Posthofbrug 6/8 - 2600 Antwerpen

maatschappelijke zetel

Burotel
Congresstraat 35 - 1000 Brussel

made by
bekijk jouw favoriete jobs