ProudConnector | Meet Emma!

IMG 7689
worth sharing
Emma onthult haar gevarieerde passie – van liefde voor pasta en de Vietnamese keuken tot haar kinderdroom om actrice te worden. Op professioneel vlak, zette ze na haar ervaring als advocaat in Litigation, haar expertise in om ideale matches te creëren tussen bedrijven en juridische professionals. Maak kennis met Emma, gedreven, ambitieus en betrokken!

Wat is jouw favoriete gerecht?

Dat is zonder twijfel alles met pasta. Ik ben ook bijzonder fan van de Vietnamese keuken; voor een Bun Bo sta ik altijd te springen!

Heb je een tip voor een boek, (TV) serie of film die iedereen zou moeten gezien hebben?

Zeker, ik raad Normal people van Sally Roony aan. De BBC herwerkte het bekroonde boek ook in een miniserie. Zowel het boek als de serie zijn enorm meeslepend en een echte aanrader!

Wat zijn je interesses / hobbies / passies buiten het werk?

Tijdens mijn jeugd heb ik me altijd graag beziggehouden met van alles en nog wat. Zo heb ik 10 jaar lang circusschool gedaan, trapeze in het bijzonder, speelde ik toneel en wijdde ik me volledig toe aan mijn liefde voor de cello. In mijn studententijd engageerde ik me in allerhande rechten gerelateerde verenigingen. Vandaag de dag vind je mij regelmatig in de Spinning-les of breng ik mijn tijd door met vrienden.

Welk beroep wou je uitoefenen toen je kind was?

Ik wou heel graag actrice worden. Uiteindelijk hebben mijn theaterlessen op de academie en mijn hoofdrol in het befaamde schooltoneel helaas niet geleid tot een Oscar (of iets in die aard).

Hou je van muziek? Zo ja, wat is your all time favourite?

Absoluut! Mijn muzieksmaak is heel uiteenlopend. Je kan mij zeker vinden op 70-80-90's feestjes, maar ik ga even graag naar klassieke muziek concerten of dansbars met popmuziek. Mijn favoriete artiesten zijn Angèle en Stromae.

Wat is jouw functie binnen YouConnect?

Ik ben Legal Recruitment Consultant. Mijn rol is om betekenis- en succesvolle relaties op te bouwen met en mogelijk te maken tussen juridische professionals en bedrijven.

Wat deed je voor je startte bij YouConnect?

Ik was advocaat in het departement Litigation & Dispute Resolution bij Eubelius.

Wat maakt YouConnect als bedrijf zo uniek?

De combinatie van topkwaliteit en topklanten enerzijds en de positive vibes en losse sfeer onder collega's anderzijds. Ik ben ervan overtuigd dat beiden onlosmakelijk verbonden zijn met elkaar.

Welke soort netwerker ben jij?

Ik ben vooral actief door aanwezig te zijn op evenementen (jobfairs, lezingen, etc.), betrokken te blijven bij allerhande verenigingen zoals alumniverenigingen (bv. UBLA) en lid te zijn van communities voor jonge professionals gefocust op professionele en persoonlijke ontwikkeling (Talk to C).

Welke interview vraag vind je zelf de beste en zorgt steevast voor goede input?

Een interessante vraag vind ik: "Kan je een voorbeeld geven van een situatie (uit je voorbije werkervaring) waaruit die eigenschap/skill blijkt?" Deze vraag zet de kandidaat aan tot nadenken en zorgt ervoor dat de interviewer meer inzicht krijgt in de persoonlijkheid van de kandidaat.

15 apr. 2024

YouConnect nv


T +32 2 612 80 85
connect@youconnect.be
BE 0521.697.672

kantoor Brussel

Silversquare North
Koning Albert II Laan 4 - 1000 Brussel

kantoor Gent

Hoofdkantoor
Nederkouter 124 - 9000 Gent

kantoor Antwerpen

MeetDistrict The Link
Posthofbrug 6/8 - 2600 Antwerpen

maatschappelijke zetel

Burotel
Congresstraat 35 - 1000 Brussel

made by
bekijk jouw favoriete jobs