#ProudConnector Unveiled: Sharon De Regge | Administration & IT Officer

Sharon De Regge - YouConnect
worth sharing
Onze collega Sharon vertelt ons meer over haar functie binnen YouConnect, maar ook haar dromen en uitdagingen. Wist je bijvoorbeeld dat haar favoriete ijssmaak stracciatella is? Lees verder om meer over haar te ontdekken.

Wat is jouw functie binnen YouConnect?
Administration & IT Officer.

Wat deed je voor je startte bij YouConnect?
YouConnect is mijn eerste werkgever! Ik studeerde event- en projectmanagement. Via een interimkantoor kwam ik in contact met YouConnect en daar ben ik nog steeds blij mee.

Wat trok je aan in jouw rol binnen YouConnect?
Nogal wat zaken! Doorgroeimogelijkheden, uitbreiden van mijn kennis, afwisseling, autonomie, en ook het feit dat ik ingezet word op verschillende domeinen waar ik graag op werk. Ik werk nu zowel op IT, als facturatie en administratie bij YouConnect.

Wat maakt YouConnect als firma zo uniek?
De partners binnen YouConnect tonen goed peoplemanagement. Er is ruimte voor flexibiliteit, feedback, vertrouwen en ondersteuning. Iedereen in het team levert kwaliteit en doet zijn job met passie en dat uit zich in mooie resultaten voor zowel de klant als kandidaat.

Hoe kan je de sfeer omschrijven onder de collega’s bij YouConnect?
Een toffe bende, die naast het leveren van kwalitatief werk, ook tijd maakt voor een actieve teambuilding, een gezellige en gezonde lunch in de tuin, een praatje aan de koffiemachine, of een lekkere apero.

Op welke werkplek werk je het liefst en waarom?
In de huidige omstandigheden werk ik voornamelijk van thuis. Bij mooi werk ik graag vanuit het kantoor in Gent met uitzicht op onze mooie tuin.

Waaruit haal jij energie?
Het oplossen van problemen, en nuttige aanpassingen of vernieuwingen aanbrengen die ervoor zorgen dat zaken in de toekomst efficiënter verlopen.

Welke eigenschap waardeer jij het meest aan je gesprekspartner?
Een gesprekspartner die luistert, betrokkenheid toont en meedenkt. Het is niet fijn als je in een gesprek weinig interactie of feedback voelt.

Hoe ga je om met sociale media?
Sociale media is niet echt mijn ding. Mijn vriend en ik kochten enkele maanden geleden een puppy (Mini Australian Shepherd). Gezien het in de huidige omstandigheden niet mogelijk was om af te spreken, maakte ik een instagrampagina aan zodat iedereen kan zien hoe het gaat met onze puppy en zijn razendsnelle groeiproces van dichtbij kan volgen. Verder gebruik ik sociale media om gericht informatie te vergaren en research te doen. Maar toch, ik probeer mijn tijd op sociale media absoluut te beperken.

Wat zijn jouw sterktes in het team?
Ik ben IT savvy, heb een goed inzicht in IT-systemen en ben daardoor verantwoordelijk geworden bij YouConnect voor dit domein. De collega's kunnen dus met een gerust hart tot bij mij komen met al hun IT-vragen, en ik zorg er dan steeds voor dat ze een goede oplossing krijgen. Vroeger was ik Personal Assistant, de rol die mijn collega Kim ondertussen heeft overgenomen. In die rol deed ik de facturatie en payroll, twee domeinen waarop ik nog steeds kan inspringen als back-up. Als deze ervaringen maken dat ik een goed overzicht heb op het volledige IT & administratieve luik bij YouConnect.

Wat is jouw favoriete seizoen en waarom?
Een warme lente. De natuur staat dan zo mooi in bloei, de dagen worden langer en warmer. Je geniet dan van een terrasje of een ontbijt buiten in het weekend. Heerlijk!

Wat was jouw laatste online aankoop?
Een autogordel voor onze puppy. We proberen hem zoveel mogelijk overal mee naartoe te nemen om zijn socialisatieproces te bevorderen.

Wat zou je op een dag willen doen dat je nog nooit hebt gedaan?
Een trektocht met paarden doorheen een uitgestrekt gebied van bossen, heuvels, meren, enz. Bijvoorbeeld in Noord- of Zuid-Amerika. Dat lijkt me heerlijk!

Waar zou jij meer tijd aan willen besteden?
Ik zou graag meer tijd vrijmaken om actiever te sporten. Ik jog graag, doe wel eens aan yoga, ga skiëen in de winterperiode en rijd paard.

Geloof jij in toeval?
Niet echt. Ik geloof wel in de law of attraction; als je positief in het leven staat, zal je positieve zaken naar je toe trekken. Het geloof in de gevolgen van eigen gedragingen en wat uit een positieve mindset kan resulteren.

Wat is jouw favoriete ijssmaak?
Stracciatella, en ik ben ook wel een fan van banaan.

Wat was totnogtoe je grootste uitdaging?
Dagelijkse fysieke pijn leren begrijpen en de angst/controle hierover leren loslaten zodat genezing kan plaatsvinden. Ik heb een eigen zoektocht achter de rug die me heeft weggeleid van de reguliere geneeskunde. Ik heb veel geleerd over hoe stressfactoren in het leven invloed kunnen hebben op ons lichaam en hoe je stress kan verminderen.

Kook je liever zelf of bestel je liever eten?
95% van de tijd kook ik zelf een maaltijd. Ik hou van de mediterrane keuken of van stoofpotjes, volkorenpasta en rijst. Ik ben bewust bezig met voeding zowel op ecologisch vlak - veggie - als op het vlak van gezondheid.

Welk beroep wou je uitoefenen toen je kind was?
Ik droomde ervan een professionele ruiter te worden met een eigen privéstal. Ik ben toen ik 8 jaar was beginnen paardrijden, heb als 12-jarige op een kinderboerderij gewoond, en had de ambitie om een paardenschool uit te baten. Maar door omstandigheden heb ik deze droom moeten opbergen.

Stel je wordt morgen wakker en je beschikt ineens over één nieuwe goede eigenschap of vaardigheid, wat zou dat dan zijn?
Besluitvaardigheid! Ik ben een echte twijfelaar op alle vlakken. Ik kan snel werken maar als ik beslissingen moet nemen dan zal ik vertragen.

Wat was je laatste vakantiebestemming?
Een skireis met vrienden in Les Sybelles. Mijn mama was vroeger skilerares dus ik heb dit met de paplepel meegekregen. Ik leerde eerst skiën en ben op latere leeftijd beginnen snowboarden. In de bergen zijn, en op de piste staan geeft me een enorm vrij gevoel.

Wat is jouw lievelingsplek en wat is daar te vinden?
Mijn thuis. Gezelligheid met mijn verloofde, onze puppy Walt, en onze toffe buren die we dankzij Corona hebben leren kennen.

Wat is je meest favoriete deel van de dag?
In het weekend opstaan en genieten van een uitgebreider ontbijt. Maar ook kan ik bij goed weer enorm genieten van een avondwandeling met onze puppy.

Wat is je lievelingsstad en waarom?
Sevilla, een prachtige historische stad met kleine gezellige steegjes, lekkere tapas en de Milk Away, de lunchbar met de beste Açai bowls ter wereld!

Welk boek vind je dat iedereen zou moeten lezen?
The Untethered Soul en het Emotionele DNA.

Wat is jouw klein gelukje? Guilty Pleasure?
Een stukzwarte chocolade samen met een havermelk cappuccino of een Chai latté. En ook: een banaan met wat notenpasta erbij, tahin of pindakaas. Za-lig!


15 okt. 2020

YouConnect nv


T +32 2 612 80 85
connect@youconnect.be
BE 0521.697.672

kantoor Brussel

Silversquare North
Koning Albert II Laan 4 - 1000 Brussel

kantoor Gent

Hoofdkantoor
Nederkouter 124 - 9000 Gent

kantoor Antwerpen

MeetDistrict The Link
Posthofbrug 6/8 - 2600 Antwerpen

maatschappelijke zetel

Burotel
Congresstraat 35 - 1000 Brussel

made by
bekijk jouw favoriete jobs