YouConnect steunt DUO for a JOB

Pexels vanessa garcia 6325975
worth sharing
We zijn bij YouConnect verheugd om ons partnership met DUO for a JOB aan te kondigen.

Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet en het enthousiasme van Stéphanie, die al enkele jaren als vrijwilliger (vertalingen) betrokken is bij de organisatie. Toen ze tijdens het 10-jarig jubileum van de organisatie hoorde dat bedrijven ook hun steun konden aanbieden, zag ze onmiddellijk een kans voor YouConnect om een verschil te maken.

DUO for a JOB koppelt werkzoekende jongeren aan 50-plussers met expertise in hun professionele ambities. Dit unieke mentoringprogramma heeft niet alleen positieve effecten op de arbeidsmarkttoegang voor jongeren maar draagt ook bij aan een warmere, inclusievere samenleving waarin waardering voor ieders vaardigheden en ervaring centraal staat.

De social profit organisatie bestaat al in 17 steden in België, Frankrijk en Nederland. De resultaten liegen er niet om. Meer dan 7100 jongeren begonnen aan een traject met een van de meer dan 2000 mentoren. 7 op de 10 jongeren vindt een passende baan, stage of beroepsopleiding. 8 op de 10 mentoren begint aan een nieuw duo en behoudt contact met vorige jongeren.

Als onderdeel van ons partnership zullen we niet alleen financiële ondersteuning bieden aan DUO for a JOB, maar ook onze expertise delen om de organisatie verder te helpen in hun missie. We zijn trots om bij te dragen aan dit prachtige initiatief dat bruggen bouwt tussen verschillende generaties en culturen, en kijken uit naar de positieve impact die we samen zullen realiseren.

Zelf interesse om DUO for a JOB te helpen? Surf dan zeker naar hun website.

15 mrt. 2024

YouConnect nv


T +32 2 612 80 85
connect@youconnect.be
BE 0521.697.672

kantoor Brussel

Silversquare North
Koning Albert II Laan 4 - 1000 Brussel

kantoor Gent

Hoofdkantoor
Nederkouter 124 - 9000 Gent

kantoor Antwerpen

MeetDistrict The Link
Posthofbrug 6/8 - 2600 Antwerpen

maatschappelijke zetel

Burotel
Congresstraat 35 - 1000 Brussel

made by
bekijk jouw favoriete jobs