Bij YouConnect staan mensen centraal

Bij YouConnect staan mensen centraal

Waarden

Waarden

Duurzame verbintenissen tot stand te brengen, waar beide partijen (en wijzelf) voldoening uit halen: dat is onze job. We willen de toekomst positief beïnvloeden. De toekomst van kandidaten, die we begeleiden om een succesvolle carrière uit te bouwen, en de toekomst van een bedrijf, dat een lang verwacht nieuw teamlid kan verwelkomen. 

Onze waarden zijn de onmisbare ingrediënten voor elke succesvolle relatie: 

Lees meer   Page 1
Ons Team

Ons team

Bij ons staan mensen centraal: de kandidaten, de hiring managers en recruiters van onze opdrachtgevers en onze eigen consultants. YouConnect gelooft in de meerwaarde van het in contact brengen van mensen, zowel voor de beide betrokken partijen, als voor ons, de bindende factor. 

Kom langs   Page 1
Je volgende legal of HR job

Je volgende legal of HR job?

Misschien vind je die wel met één muisklik ... Of beter: met een paar muisklikken, een telefoontje, enkele gesprekken en een handtekening. Als je op onderstaande link klikt, vind je onze openstaande vacatures. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde juridische of HR professionals. 

Zie je momenteel niets interessants? Stuur ons toch je cv. Wie weet zijn we op dit moment al discreet op zoek naar kandidaten voor je droomjob. 

Bekijk onze juridische en HR jobs   Page 1

Connecteer met ons