Let's Talk HR

Met YouConnect krijg je toegang tot een uitgebreid netwerk van top-professionals in human resources, die ons appreciëren om onze persoonlijke en professionele aanpak. Als je ons inschakelt om dé kandidaat te vinden die bij jou past, pluk ook jij de voordelen van onze grondige aanpak. En dit voor zowel permanente aanwerving van experten als voor executive search en outsourcing.
Contacteer ons

HR Staffing Solutions

Youconnect hi res 245

HR Permanente Aanwerving en Executive Search

Via YouConnect krijg je toegang tot een uitgebreid netwerk van top-professionals in human resources, die ons appreciëren om onze persoonlijke en professionele aanpak. We hechten we veel belang aan een exclusieve samenwerking en een open communicatie met regelmatige feedbackmomenten. We bijten ons graag vast in een opdracht en gaan elke uitdaging met open blik tegemoet.

YouConnect HR interim management service

HR Interim Management

Behoefte aan tijdelijke hr-ondersteuning? Een nieuw project dat vraagt om een bepaalde expertise? Met ons netwerk aan hr interim managers, onze jarenlange expertise en onze onuitputtelijke inzet, kunnen we snel een oplossing bieden.

Marie Van Volcem YouConnect

HR Outsourcing

Je hebt extra capaciteit nodig voor projecten in hr, meer specifiek in talent acquisition en employer branding? Dan zorgen wij voor de geknipte persoon. YouConnect leidt veelbelovende hr-talenten op en koppelt dit aan een intensieve begeleiding door een vak-expert. Alles bij elkaar heeft ons team meer dan 100 jaar expertise in rekrutering & selectie.

Quality Service

Bij YouConnect gaan we verder dan alleen het matchen van vaardigheden en ervaringen. Wij begrijpen dat de juiste HR-professional niet alleen over de juiste competenties moet beschikken, maar ook naadloos moet aansluiten bij de cultuur en waarden van jouw organisatie. Onze diepgaande kennis van de HR-markt en ons commitment om nauw samen te werken met onze cliënten stellen ons in staat om een persoonlijke touch te geven aan elke zoektocht. Dit zorgt ervoor dat we niet alleen voldoen aan jouw huidige behoeften, maar ook bijdragen aan de langetermijnvisie en -groei van jouw bedrijf.

Met een toegewijd team dat zich specialiseert in de HR-sector, biedt YouConnect een unieke blend van expertise en passie voor het vak. Dit, in combinatie met onze innovatieve benadering en gebruik van de laatste technologieën in de rekruteringssector, garandeert dat wij de meest geschikte, hooggekwalificeerde HR-professionals kunnen identificeren en aantrekken voor jouw organisatie. Of je nu op zoek bent naar een HR-manager, een specialist in talentwerving, of iemand voor een andere cruciale HR-rol, ons team staat klaar om jouw partner te zijn in deze belangrijke zoektocht.

Wij zien de zoektocht naar de perfecte kandidaat als een partnerschap, waarbij jouw succes ons succes is. Door te kiezen voor YouConnect, kies je voor een partner die waarde hecht aan duurzame relaties en die zich inzet voor jouw succes op de lange termijn. Laten we samen de toekomst van jouw organisatie vormgeven met de juiste mensen op de juiste plaats. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw volgende HR-uitdaging kunnen aangaan.

Er wordt goed en snel geschakeld door YouConnect met daarbij als resultaat een goede match. De juiste aandacht voor follow up. Fijne partner om mee samen te werken!
Esther Baas HRBP Manager | Wolters Kluwer

Wil je graag samenwerken: bezorg ons je gegevens

Voor welke afdeling ben je op zoek naar nieuw talent? 

HR werving & selectie: het team

Birgit De Smedt
+32 497 51 65 22 email hidden; JavaScript is required
Marie Van Volcem YouConnect
+32 476 89 09 12 email hidden; JavaScript is required
617447ba b177 44cd 8703 9bb10e6323dd
+32 477 20 17 68 email hidden; JavaScript is required
IMG 5587
+32 471 56 91 26 email hidden; JavaScript is required
IMG 7636 2
+32 475 82 00 92 email hidden; JavaScript is required

Heb je nog vragen?

YouConnect nv


T +32 2 612 80 85
connect@youconnect.be
BE 0521.697.672

kantoor Brussel

Silversquare North
Koning Albert II Laan 4 - 1000 Brussel

kantoor Gent

Hoofdkantoor
Nederkouter 124 - 9000 Gent

kantoor Antwerpen

MeetDistrict The Link
Posthofbrug 6/8 - 2600 Antwerpen

maatschappelijke zetel

Burotel
Congresstraat 35 - 1000 Brussel

made by
bekijk jouw favoriete jobs