ProudConnector | Meet Pauline!

Pauline Declerck You Connect
Pauline is in 2022 lid geworden van ons Legal Interim Management team, we hebben haar leren kennen als een super vriendelijke en toegewijde collega, die zeer grondig werkt.
 1. Heb je een creatieve kant? Zo ja, hoe uit zich dat?
  Ja, ik speel piano! Ik kan echt wegdromen bij klassieke, romantische pianomuziek en speel dan ook zelf graag dergelijke composities zoals bv. van Chopin. Je kan in deze stukken je eigen accent leggen, en je creativiteit vrijlaten.

 2. Wat is jouw favoriete seizoen en waarom?
  Lente! De eerste warme zonnestralen voelen en het feit dat het 's ochtends sneller licht is, maakt me vrolijk.

 3. Welk historisch personage had je graag ontmoet?
  Keizer Augustus. Ik las het boek ‘Augustus’ van John Williams, een aanrader! Het is gebaseerd op teksten van historische figuren uit zijn omgeving. Een indrukwekkend verhaal over vriendschap, ambitie en het moeilijke pad naar macht in het corrupte Rome.

 4. Wat ontroert je?
  Liefde, genegenheid en mensen die elkaar helpen.

 5. Hoe spendeer jij graag je weekend?
 6. Ik breng weekends graag door met mijn familie, vrienden, en vooral met mijn zoontje. Ik spendeer dan ook graag even tijd aan mijn hobby's: paardrijden, piano spelen en wandelen in de natuur. Dat zijn dingen die me rust brengen!

 7. Wat is je lievelingsstad en waarom?
  Ik kan niet kiezen tussen Wenen en Oslo. Oslo heeft een bijzondere plek in mijn hart! Ik was er 8 jaar geleden op Erasmus en heb er mijn man leren kennen. Recent bezocht ik de stad opnieuw: ik merkte hoezeer de stad evolueerde (qua architectuur etc.) en herbeleefde deze mooie tijd. Ook woonde ik een jaar in Wenen. Deze prachtige, culturele stad met een boeiende ‘Habsburgse’ geschiedenis laat indruk na!

 8. Wat is jouw functie binnen YouConnect?
  Legal Interim Management Recruitment Consultant

 9. Wat zijn volgens jou de belangrijkste skills waarover een recruitment consultant moet beschikken?
  Een actief luisterend oor, kennis van de (legal interim) markt en doorzettingsvermogen.

 10. Hoe kan je de sfeer omschrijven onder de collega’s bij YouConnect?
  Er heerst een heel leuke werksfeer: collega’s zijn behulpzaam, vlot en hebben goede humor. Toch is men ook ondernemend en zeer professioneel. Een ideale combinatie van personen die niet per se zichzelf, maar wel de job heel serieus nemen.

 11. Waaruit haal jij energie?
  Het helpen van mensen in het vinden van de juiste volgende professionele stap.

 12. Welke eigenschap waardeer jij het meest aan je gesprekspartner?
  Openheid en eerlijkheid.

 13. Welke interviewvraag vind je zelf de beste en zorgt steevast voor goede input?
  Wat zoek je in een (volgende) legal interim opdracht?
24 aug. 2023

Gerelateerde posts

YouConnect nv


T +32 2 612 80 85
connect@youconnect.be
BE 0521.697.672

kantoor Brussel

Silversquare North
Koning Albert II Laan 4 - 1000 Brussel

kantoor Gent

Hoofdkantoor
Nederkouter 124 - 9000 Gent

kantoor Antwerpen

MeetDistrict The Link
Posthofbrug 6/8 - 2600 Antwerpen

maatschappelijke zetel

Burotel
Congresstraat 35 - 1000 Brussel

made by
bekijk jouw favoriete jobs