ProudConnector | Meet Maxim!

IMG 5606
worth sharing
We hebben het genoegen om Maxim voor te stellen! Hij is in juli 2023 bij ons team gekomen als Recruitment Outsourcing Consultant. Maxim's nuchtere persoonlijkheid, attente houding en leergierigheid maken hem de perfecte persoon om uitstekende matches te verwezenlijken.
 1. Als je naar een onbewoond eiland vertrekt, wat neem je zeker mee?
  Het kompas van Captain Jack Sparrow en een gitaar zouden voldoende moeten zijn.

 2. Als je zou kunnen terugkeren in de tijd, naar welke tijd zou je gaan?
  Ik zou terugkeren naar de jaren 1960-2000. Ik ben geboren in 1999 en heb jammer genoeg veel fantastische bands waar ik fan van ben nooit live aan het werk kunnen zien. Denk maar aan Queen (Live Aid), Jimmy Hendrix (Woodstock), Oasis (toen de broertjes Gallagher nog overeen kwamen), Nirvana (in de Vooruit!), The Rolling Stones (in hun jongere jaren),... Ik zou terugkeren naar die tijd puur om al die legendarische concerten bij te kunnen wonen.

 3. Welk beroep wou je uitoefenen toen je kind was?
  Het liefst van al wou ik tovenaar worden en studeren aan Hogwarts, maar ik heb jammer genoeg nooit mijn toelatingsbrief per uil gekregen. Mijn back-up plan was een Jedi worden, maar de technologie op aarde bleek nog niet geavanceerd genoeg te zijn om het beroep uit te oefenen. Ik ben dan maar recruiter geworden :)

 4. Hou je van muziek? Zo ja, wat is your all time favourite?
  Muziek vormt een rode draad doorheen mijn leven. Ik ben vaak bezig met muziek en speel ook zelf gitaar en basgitaar in enkele bands waarmee ik regelmatig optreed. Ik ben ook een grote concert- en festivalliefhebber.

 5. Wat is jouw klein gelukje? Guilty Pleasure?
  Ik hou ervan om op het strand met een wijntje en wat snacks te kijken naar de zonsondergang. Daarnaast kan ik ook enorm genieten van straatmuzikanten. Ik vind het geluk vaak in de kleine dingen.

 6. Wat is jouw functie binnen YouConnect?
  HR Outsourcing Consultant. Dit betekent dat ik op projectmatige basis on-site bij klanten werk om hen tijdelijk te ondersteunen op vlak van rekrutering & selectie.

 7. Wat deed je voor je startte bij YouConnect?
  Ik was HR Officer met een focus op payroll & admin in een retail organisatie.

 8. Wat zijn volgens jou de belangrijkste skills waarover een recruitment consultant moet beschikken?De belangrijkste skill vind ik persoonlijk het luisterend vermogen. Een recruiter die goed kan luisteren, kan de essentie halen uit een gesprek en doorvragen waar nodig. Wie goed kan luisteren weet vaak veel meer.

 9. Wat maakt YouConnect als bedrijf zo uniek?
  De warme, open sfeer en het feit dat elke werknemer authentiek is. Je krijgt bij YouConnect de kans om te leren van ervaren collega's en te groeien in een veilige omgeving die aandacht heeft voor het menselijke aspect.

 10. Wat vind je belangrijk in het contact met kandidaten en klanten?
  Eigenheid, stiptheid en respect.
Geschreven door Maxim Vandaele - 27 sep. 2023

Gerelateerde posts

YouConnect nv


T +32 2 612 80 85
connect@youconnect.be
BE 0521.697.672

kantoor Brussel

Silversquare North
Koning Albert II Laan 4 - 1000 Brussel

kantoor Gent

Hoofdkantoor
Nederkouter 124 - 9000 Gent

kantoor Antwerpen

MeetDistrict The Link
Posthofbrug 6/8 - 2600 Antwerpen

maatschappelijke zetel

Burotel
Congresstraat 35 - 1000 Brussel

made by
bekijk jouw favoriete jobs