ProudConnector | Meet Sarah!

IMG 5587
worth sharing
Met veel enthousiasme stellen we jullie graag aan Sarah voor, een stadsfanaat en een gepassioneerde aanhanger van de Engelse taal en literatuur. Haar scherpe denkvermogen, onverzadigbare nieuwsgierigheid en ongeëvenaarde positieve houding maken haar tot een waardevolle aanwinst voor ons HR Perm-team.

Wat zijn je interesses / hobby's / passies buiten het werk?

Ik ben enorm gepassioneerd door literatuur, waardoor je me meestal met mijn neus in een boek zal vinden. Verder hou ik ook van puzzelen, zwemmen, wandelen en af en toe naar een café gaan met mijn vrienden.

Wat is je ultieme vakantiebestemming en waarom?

Schotland staat al lange tijd hoog op mijn verlanglijstje. Het is niet de meest exotische bestemming maar de prachtige natuur spreekt me heel erg aan. Als master in Engelse taal- en letterkunde fascineert ook de taal me enorm. Eerlijk toegegeven, deze fascinatie voor Schotland is licht geïnspireerd door de Netflix-serie "Outlander".

Heb je een tip voor een boek, (TV)-serie of film die iedereen gezien moet hebben?

"Atonement" van Ian McEwan is een echte aanrader. Het verhaal speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en volgt de jeugdige verbeelding van de jonge Briony, wat desastreuze gevolgen met zich meebrengt voor haar familie en vrienden. In het boek verlies je jezelf in McEwans schrijfstijl, waardoor je je helemaal inleeft in de personages. Ook de film grijpt je bij de keel dankzij de prachtige vertolkingen van Keira Knightley en James McAvoy.

Ben je een natuur- of een stadsmens?

Ik ben een stadsmens met een diepe waardering voor de natuur. Ik geniet enorm van uitgebreide wandelingen in het bos of langs de kust, maar hecht ook veel waarde aan thuiskomen in een huis of appartement met warm water en een comfortabel bed. Kamperen is niet aan mij besteed, en kleine insecten al helemaal niet.

Wat is jouw functie binnen YouConnect?

Als HR Recruitment Consultant zoek ik voor klanten naar de witte raaf voor al hun HR-behoeften.

Wat zijn volgens jou de belangrijkste vaardigheden waarover een recruitment consultant moet beschikken?

De belangrijkste vaardigheid voor een recruitment consultant is luisteren. Kandidaten en klanten moeten in jou een vertrouwenspersoon kunnen vinden, en hiervoor moet je dus goed en actief naar hen kunnen luisteren.

Wat maakt YouConnect als bedrijf zo uniek?

Het is een zeer warm bedrijf, iets wat me al opviel vanaf mijn eerste contact tijdens het sollicitatieproces. Iedereen is begaan met elkaar en bereid om elkaar te helpen als iemand ergens vastzit. Ik voelde me onmiddellijk thuis bij YouConnect.

Wat zijn jouw ambities binnen YouConnect?

Ik wil me ontwikkelen tot een ware mensenkenner die snel kan aanvoelen wat er speelt bij mensen, om zo de klanten en kandidaten zo goed mogelijk te begeleiden. Het uiteindelijke doel van het rekruteringsproces is immers om de perfecte match te vinden, en daarvoor is een diepgaand inzicht in mensen essentieel.

Geschreven door Sarah Bosteels - 24 aug. 2023

Gerelateerde posts

YouConnect nv


T +32 2 612 80 85
connect@youconnect.be
BE 0521.697.672

kantoor Brussel

Silversquare North
Koning Albert II Laan 4 - 1000 Brussel

kantoor Gent

Hoofdkantoor
Nederkouter 124 - 9000 Gent

kantoor Antwerpen

MeetDistrict The Link
Posthofbrug 6/8 - 2600 Antwerpen

maatschappelijke zetel

Burotel
Congresstraat 35 - 1000 Brussel

made by
bekijk jouw favoriete jobs