Goede gezondheid en welzijn: zo proberen we het verschil te maken

YouChallenge

Elke twee maanden nodigen we onze collega's uit voor een thema-week, volledig in het teken van hetzij mentaal of fysiek welzijn. De afgelopen maanden hebben we stevig ingezet op “bewegen” waarbij elk type sport of beweging werd aangemoedigd. Daarnaast hadden we onder meer ook een meditatie-week, een complimentenweek (uitdagender dan je denkt!) en werd er een week gewijd aan balsporten. Later dit jaar staat er nog een cursus zelfverdediging op het programma. We koppelen aan elke themaweek steeds een groepsuitdaging. Het behalen van de uitdaging is ook gekoppeld aan een financiële bijdragen voor een goed doel. Ook dit jaar hebben we ervoor gekozen om bij het behalen van de objectieven van onze “YouChallenge’s” de Diabetes Liga te steunen.

Run to Kick

Op 24 september 2023 namen verschillende van onze collega's deel aan het Run to Kick Event in Brussel. Via onze deelname hebben we KickCancer geholpen om innovatieve behandelingen te bieden aan kinderen met kanker. 100% van het geld dat KickCancer inzamelt met RUN TO KICK gaat naar de innovatieve FIGHT KIDS CANCER onderzoeksprojecten. FIGHT KIDS CANCER is een gezamenlijk initiatief van KickCancer en andere Europese organisaties (Frankrijk, Luxemburg, Nederland en Spanje) met als doel: de meest innovatieve behandelingen bevorderen dankzij de samenwerking en financiering van onderzoek naar kinderkanker op Europees niveau.

Gezonde voeding

Voor onze teamlunches kiezen we steevast voor een gezonde en lokale optie. Op onze kantoren voorzien we ook vers fruit en gezonde tussendoortjes. Verschillende enthousiaste foodies in het team delen hun gezonde recepten en zetten ons zo verder op weg naar een gezonde levensstijl.

Goede doelen

Ten slotte steunen we elk jaar ook twee goede doelen die ons nauw aan het hart liggen. In het verleden kozen we voor Diabetes Liga, KickCancer en ZOI (Zelfhulp Osteogenesis Imperfecta, een non-profit organisatie). In 2024 steunen we opnieuw Diabetes Liga en Think Pink.

Onze acties in beeld

Goede Gezondheid en Welzijn Acties YouConnect - CSR

Ontdek ook onze twee andere csr-doelen

YouConnect nv


T +32 2 612 80 85
connect@youconnect.be
BE 0521.697.672

kantoor Brussel

Silversquare North
Koning Albert II Laan 4 - 1000 Brussel

kantoor Gent

Hoofdkantoor
Nederkouter 124 - 9000 Gent

kantoor Antwerpen

MeetDistrict The Link
Posthofbrug 6/8 - 2600 Antwerpen

maatschappelijke zetel

Burotel
Congresstraat 35 - 1000 Brussel

made by
bekijk jouw favoriete jobs